vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nornik je pro strelce, co to mysli se strelbou vazne, uplne mimo. 456 je kvalitni puska ktera chodi velmi dobre tzn. kdyz mam den tak jednou dirou. jediny hacek, ktery u ni je, vypliva z jejiho stari. tyhle pusky maj cca 50 let coz uz je dost dlouha doba na to aby se na ni ruzni majitele vyradili. pokud narazis na flintu ktera je v dobrym stavu, nejlepe jeste s upravou aeron, tak mas vyhrano a ziskals flintu klidne na cely zivot ale exstuje spousta techto zbrani v ruznem stadiu devastace (od ruznych amaterskych uprav spostaku, soustruzeni hlavni na mensi prumer- jmenovite za toto bych sekal ruce
az po ruzne napadeni rzi a jina mechanicka poskozeni vyvrtu, usti......) vubec nevadi pokud z te flinty bylo za destiletí vystrileno mnoho tisic ran protoze hlaven je z velmi kvalitniho materialu kteremu malorazna patrona neublizi ale hodne zalezi na kvalite pece kterou puska dostavala. tim ze koupis 456 v uprave aeron mas jistotu ze v te dobe kdy byla uprava provedena prosla preskousenim presnosti a kusy ktere nebyly dostatecne presne aby splnily kriteria byly vyrazeny a aeron je neprestavel takze se da rict ze to sou tak trochu vyberovky. takze muzu doporucit, jen se vyplati hledat tu nejzachovalejsi moznou.

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Babine: To co popisuješ, ten vakl může být způsoben tím, že nesedí klínek. Doporučuji demontovat pažbu, prohlédnout hrany klínku, nenesou-li stopy poškození. Pušku bych sesadil dohromady bez klínku a zkusil přiměřeně dotahnout šrouby (5Nm). Pokud vůle zmizí, musíš klínek a drážku pro začátek aspoň vyčistit a lehce namazat vazelinou aby to dosedlo. Další možnost je klínek vůbec nemontovat. Chce to ale testovat soustřel věrohodným střelivem a kontrolovat dotažení na moment.
Avax: Musíš vědět zda-li potřebuješ zbraň se zásobníkem nebo bez něj.
Pokud se zásobníkem, jseš správně u malorážek typu ZKM. Spokojíš-li se s jednorankou-terčovnicí nabízejí se další možnosti. Hodně střelců je zde spokojených se svojí Suhl-150. Já ti doporučuji se poohlédnout po ruské SM-2 př. Ural-2. Už se opět opakuji, ale tyto malorážky byly dobrým ekvivalentem ke zmíněným Suhl. Ural byl i o trochu nad. Zvláště pak SM-2 se dá sehnat za velice slušné částky.
Pokud se zásobníkem, jseš správně u malorážek typu ZKM. Spokojíš-li se s jednorankou-terčovnicí nabízejí se další možnosti. Hodně střelců je zde spokojených se svojí Suhl-150. Já ti doporučuji se poohlédnout po ruské SM-2 př. Ural-2. Už se opět opakuji, ale tyto malorážky byly dobrým ekvivalentem ke zmíněným Suhl. Ural byl i o trochu nad. Zvláště pak SM-2 se dá sehnat za velice slušné částky.
sulh 150
Díky za radu. O výkendu to zkusím rozdělat a znova přitáhnout. Momenťák už jsem si sehnal, tak uvidíme, co to udělá.
Každopádně zatím díky.
Každopádně zatím díky.
sulh 150
Díky za radu. O výkendu to zkusím rozdělat a znova přitáhnout. Momenťák už jsem si sehnal, tak uvidíme, co to udělá.
Každopádně zatím díky.
Každopádně zatím díky.
Tak jsem to vzal podle poctu zavitu a spletl jsem se
,mam tam tu slabsi, ale zda se mi, ze kdyz tam dam HV munici, ze to prebiji lepe. Kdyz jsem tam mel STANDARTY,tak to prebijelo hur(mene spolehliveji). Jsem si udelal zasobu HVcek , snad tomu nic neudelam, kdyz je tam cpu.
Zbran je sice v zaruce,ale pry kdyz jsem druhy majitel(prvni rikal, ze tam vubec nebyla), tak ze to uz zaruka neplati
. Nevim, moc se mi tomu nechce verit.
Nemate nekdo tuhle silnejsi pruzinu navic, ze bych ji od nekoho koupil?
Diky

Zbran je sice v zaruce,ale pry kdyz jsem druhy majitel(prvni rikal, ze tam vubec nebyla), tak ze to uz zaruka neplati

Nemate nekdo tuhle silnejsi pruzinu navic, ze bych ji od nekoho koupil?
Diky