Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Pánové, tohle by byla flinta na malou odstřelovačku!
TANNER STANDARD RIFLE 50m, Cal. 22 with 10-shot magazin, Mod. 207 Rep.
http://www.tanner-sportwaffen.ch/index1_e.html
Jenže nepíšou cenu - asi bysme se z toho všichni po..ali do vejšky...

TANNER STANDARD RIFLE 50m, Cal. 22 with 10-shot magazin, Mod. 207 Rep.
http://www.tanner-sportwaffen.ch/index1_e.html
Jenže nepíšou cenu - asi bysme se z toho všichni po..ali do vejšky...

-
- Odborník na zbraně
Omyl: O co je ZKM 452 Varmint horší flinta, o to je Balda lepší střelec.
Věřím, že i kdyby střílel prakem s gumou vod trenek, našel by způsob jak se trefit. Nutno říct, že Balda (pokud jste ho někdy viděli střílet) je takový malý střelecký paradoxon. Popírá svým počínáním na střelišti většinu střeleckých teorií a přitom se trefuje líp než my, co máme "správnou střeleckou" snad i stolici.
Ona čtyřka chce hlavně dobrý oči. Je to takový střílení trochu podobný dioptru (teď mě zas všichni nesežerte). Kříž posadit do středu malýho terče chce fakt dobrej zrak. Kdo ho nemá, je v pérdeli. Viděl jsem od Sidewindera a mě samotnýmu se podařilo taky pár padesátek na 8x5,5 se 4x zvětšením, ale je to hóóódně těžký. Spíš mě fascinujou ty BR terče.

452 je "super" flinta a její 2kg. odporu na spoušti nemá chybu
Udelal jsem pár fotek na zvetšení 4x ....ale v hale jsou bohužel přesvícené terče tak že tam ta osnova v kontrastu neni ani videt
A střílet na BR terče je docela sranda ......osnova překreje 3mm / 50m tak že br. terčik pekně rozdělí ......strelec si neláme hlavu tim že kříž jezdí po desítce a nedá se ustálit na bodu X
Jak jsem řikal.... FFP puškohled jsem pořídil hlavně na mizivé cile. Doufám že pokud náááhodou vyhraju
, tak se zase nebudou menit pravilda(jako na posled díky Sidewiderovi
) ČSS a to konkrétně dob 4.1.1 kde se píše "Zaměřovací osnova puškohledu libovolná".
Harpe zase by jsi mel mizivé cíle zkusit .......řikal jsi že nedáváš běhny , ale na Falconu máš dílky po 2,5cm. na předsazení ......tak že 3dílek to jistí
Jinak oči mam v pr.eli cca -0,75dpi na dálku

Udelal jsem pár fotek na zvetšení 4x ....ale v hale jsou bohužel přesvícené terče tak že tam ta osnova v kontrastu neni ani videt

A střílet na BR terče je docela sranda ......osnova překreje 3mm / 50m tak že br. terčik pekně rozdělí ......strelec si neláme hlavu tim že kříž jezdí po desítce a nedá se ustálit na bodu X

Jak jsem řikal.... FFP puškohled jsem pořídil hlavně na mizivé cile. Doufám že pokud náááhodou vyhraju

Harpe zase by jsi mel mizivé cíle zkusit .......řikal jsi že nedáváš běhny , ale na Falconu máš dílky po 2,5cm. na předsazení ......tak že 3dílek to jistí

Jinak oči mam v pr.eli cca -0,75dpi na dálku

Předběžné termíny závodů Rimfire Sniper GUNCENTER:
25.01.2009
22.02.2009
26.04.2009
17.05.2009
28.06.2009
30.08.2009
27.09.2009
25.10.2009
22.11.2009
13.12.2009
Propozice budou zveřejňovány na našem webu www.guncenter.cz .
Tak doufám, že si zauzlujete kalendáře a budeme se scházet v hojném počtu...
25.01.2009
22.02.2009
26.04.2009
17.05.2009
28.06.2009
30.08.2009
27.09.2009
25.10.2009
22.11.2009
13.12.2009
Propozice budou zveřejňovány na našem webu www.guncenter.cz .
Tak doufám, že si zauzlujete kalendáře a budeme se scházet v hojném počtu...

Zabte je všechny! Bůh si ty své pozná...
Naposledy upravil(a) bobr dne 27 led 2009 09:37, celkem upraveno 1 x.
Můžu mít jeden dotaz, mám v tom trochu zmatek. To je disciplína MaO ? My jsme teď měli v sobotu tréningové závody v ČB a nějak mě to nesouhlasí, resp. stříleli jsme úplně něco jiného. Je fakt, že jsem to střílel úplně poprvé.
Vulcan 3-cal.25 - Valiant Zephyr 6-24x50 SF, HS Product XDM 2 Compact-9mm, MC-12 1965 v.č. 71, Jericho 941F, Gamo 440 Hunter a další...
není to Mao ve smyslu pravidel podle lidí kolem sportovce, harpa, sida atd (na koho jsem zapoměl SORRY) - je tam využito skušeností z velké odstřelovačky s aplikací na možnosti 22 a střelnice. až se mi trochu zase rozpohybuje scan tak sem můžu hodit i nějaké terče - foák jsem neměl takžre to není anfocené bohužel
Balda - samotného mě překvbapilo když mi říkali že jsem vyhrál - dokud teda nechtěli oficiální jméno na diplom tak jsem so celou dobu myslel že si dělají prdel
po prvních 5-ti položkách nic moc - musím potrénovat střelbu zejména ve stoje bo ta klepatůra je teda příšerná
měl jsem i dost kliku takže asi tak - na to že to by l první závod s předělanou zbraní a ještě jsem k tomu zkoušel jiné střelivo tak výsledek alespoň pro mě ohromující. Jinak to bylo stříleno 456 v mojí origo pažbě s NS 6-24/56 astřelivo lapua sypačky( takový ty červený konzervy jakoby od kosteleckých párků)
no už se těším na další kolo - doufám, že tam pro změnu nebudu první od konce
Balda - samotného mě překvbapilo když mi říkali že jsem vyhrál - dokud teda nechtěli oficiální jméno na diplom tak jsem so celou dobu myslel že si dělají prdel
po prvních 5-ti položkách nic moc - musím potrénovat střelbu zejména ve stoje bo ta klepatůra je teda příšerná

měl jsem i dost kliku takže asi tak - na to že to by l první závod s předělanou zbraní a ještě jsem k tomu zkoušel jiné střelivo tak výsledek alespoň pro mě ohromující. Jinak to bylo stříleno 456 v mojí origo pažbě s NS 6-24/56 astřelivo lapua sypačky( takový ty červený konzervy jakoby od kosteleckých párků)
no už se těším na další kolo - doufám, že tam pro změnu nebudu první od konce