Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ad
Ad lučík: Měli jste pravdu kluci... Lučík je dost těžkej, nějaký slitina, možná eloxovanej dural... No každopádně já ho mám bez otřepů, je krásně čistej... Pěkná práce...(jako všude na této pušce)
Zatím mohu jen doporučit... Ještě si zkusím pohrát se spouští, ale na základ je to dost dobrý...
Zatím mohu jen doporučit... Ještě si zkusím pohrát se spouští, ale na základ je to dost dobrý...
Cogito ergo armatus sum.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Apevia - nevím jaké to bude, když si to stáhneš odtud. Rozměry nemusí odpovídat skutečnosti. Jsem schopen udělat terč s přesností na tisíciny mm. Vyzkoušej to vytisknout a uvidíšm jak to bude vypadat. Nejlepší by bylo to zaslat klasíckým e-mailem ve formátu JPG. Bylo by to dokonale přesné. Poslal bych ti ještě terče, které používám na zastřelování (asi puškohledu - o to ti zřejmě jde) sám. Mám různé verze.
OLS
Tak jsem dnes dal další 3 OnLine soutěže na těch pitomích 12m... Tentokrát byli nástřeli 182, 170 a 178 bodů... Nic moc 

Cogito ergo armatus sum.
AA Tx200 má pojistku z boku válce, která drží natahovací páku v zadní poloze a hlídá, aby Ti kryt neustřihl prst. Druhá je vzadu a má podobnou funkci jako na sláviích - odjistit před výstřelem. Ta je označovaná za zbytečnou. Myslým, že HW má jen tu pojistku na páku jestli si pamatuju z nějakéo vlákna tady
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Píše o tom třeba Neználek: http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=75
Mají tyto odlišné konstrukce nějaké své výhody? Popř. kterou považujete za lepší?tomcat píše:...rozdiel medzi HW a AA je tiez v umiestneni hlavne, u AA je to presne na stred valca (su v jednej osi), u HW je hlaven troska vyssie...
Naposledy upravil(a) kesi dne 23 led 2009 15:00, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Mal som možnosť strieľať s obidvoma typmi na stretnutí, obidve sú veľmi podobné čo sa týka streľby, TX200 podľa mňa mala krajšiu pažbu, ale to je len otázka vkusu. Ale jedna znich sa pokazila skôr
Preto si myslím že je dôležité ako sú dostupne náhradné diely. Ale s tou TX 200
to vyriešil majiteľ rovno na mieste (PDA) a objednal náhradný diel. Ináč si myslím veľký rozdiel medzi nimi nieje, najlepšie je ich mať doma obe