Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
mot

Příspěvek od mot » 22 pro 2008 14:00

Ať je to jak chce ,nevím z jakého důvodu by měl kdokoli popírat svoje ego,při diskuzi s kýmkoli. Sidewindera vidím na bedně skoro vždy a Sportovec tam bývá taky často a co jako ?

Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 22 pro 2008 14:07

Hm. Já občas ego popřít musím, když se chci něco dozvědět. Musím zapomenout na to, že jsem ješitnej a nafoukanej (jo, jsem takovej... :-) ) - a když se mi to povede, tak se něco zajímavýho dozvím. No, a když ne, tak se akorát pohádám a je z toho hovno... ;-)
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 22 pro 2008 14:27

Žrout dětí má do značný míry pravdu. Kdybych se měl nasírat pokaždý, když cítím v diskusi nějakej osten, už bych asi nikam nepsal, protože bych měl banána všude, anžtož jsem taky ještitnej, namyšlenej a samolibej :oops: . Občas neškodí se maličko zakousnout do vlastní pr.ele a trochu to vydejchat, než začnu psát. Na druhou stranu taky mi není jedno, když se někdo nekorektně naváží do naší soutěže, aniž by to střílel nebo organizoval. Obecně řešit osobní averze prostřednictvím fóra mi připadá nešťastný pro obě strany.
Teď zas trochu k disciplíně - viděli jste v odstavci Klubu sběratelů palných zbraní jak Fráňa v MaO vymrsk celou místní ekipu? Blahopřeji k umístění i skvělému výsledku. Nejvyšší čas, abych konečně dostavěl historickou hämmerlinu, na kterou jsem kvůli "anče" nějak neměl čas a šel tam zas místním sniperům trochu počechrat peroutky :twisted: :lol:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 22 pro 2008 14:45

No, ja a Sidewinder narozdil od jinych dame jasne, citelne a vyrazne najevo co si myslime za cim si stojime. Shiva ? Na hruby pytel hrubou zaplatu. Sectene ma kdekdo cokoliv a udelit rady pres internet je takovy jednoduchy. Ja vubec nevim kdo je Shiva, neznam jeho jmeno ani ve strilení ani z jineho sportu, znam ho jen jako osobu co neustale se otira o nasi soutez. Nikdy ji nestrilel a strilet nebude.Ja do BR nekrafu a je pro mne nepochopitelny, ze ten co nasi soutezi nic neprinesl ani nezkusil jeste do ni ma drzost rypat.
Naposledy upravil(a) sportovec dne 23 pro 2008 03:25, celkem upraveno 2 x.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 22 pro 2008 15:05

Pro Harpa : ja se za nazor do prdele kousat nehodlam, jsem svobodny clovek :)
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 22 pro 2008 17:22

Brzdi, hochu, brzdi, myslel jsem, že jsi se z vývoje situace na "střelectví" poučil. Vlastní názor se dá publikovat bez rádobydrsňáctví. Nějak Tě Zdeňku nechápu. V soukromým vystupování působíš jako velmi vyrovnanej člověk, ale jak začneš psát..... Nechci se nikoho zastávat, odmítám diskutovat o tom, jestli je BR "pro dědky" a MaO "pro puberťáky", každopádně Shiva má dlouhodobý zkušenosti se zbraněmi a teď se neuraz, z doby, kdy Ty jsi věděl o střílení kulový. Samozřejmě respektuju, že jsi se dostal vlastním úsilím nahoru velmi rychle, ale na Tvém ani na svém místě bych si nedovolil pohrdat člověkem se zkušenostmi Shivy. Nad některými jeho slovními obraty i názory se určitě mohu pozastavit, mohu dát najevo i kategorický nesouhlas, ale v tuhle chvíli je dost těžký posoudit, kdo přines hrubej pytel a kdo na něj šije hrubou záplatu. Ty taky nenecháš v klidu jedinou poznámku, ve který se objeví BR, tím méně, objeví-li se někde v rubrice kolem malorážek nick Shiva. A nechat velkoryse bez povšimnutí nějakej ten rejpanec a řešit podstatu věci je znak dospělosti. Jednu poznámku nakonec - svoboda jednoho končí tam, kde omezuje svobodu někoho jiného, to platí i ve verbální komunikaci. Jsem zvědav, jakou budou mít trpělivost moderátoři tady. Každopádně tyhle "kategorické" postoje nepřinesou podstatné informace o MaO nikomu z adeptů, kteří by se chtěli v budoucnu téhle disciplíně věnovat, kromě toho, že jsme asi pěkný paka.
Ne, přátelé, nebojte se, nejsme. To to jenom na netu tak vypadá. Sportovec je jinak hodnej a pohodovej. A jestli tohle čte otec Hajna, musí se potrhat smíchy.
Suza

Kroměříž

Příspěvek od Suza » 22 pro 2008 17:38

V roce 2009 se bude MaO střílet i Kroměříži, rádi Vás tam všechny uvidíme :-) Tady přikládám odkaz na kalendář a prozice... Stránky jsou zatím ve výstavbě, ale v brzké době se tam všechno objeví.... http://www.kvzkromeriz.wz.cz/
stanfu

Příspěvek od stanfu » 22 pro 2008 18:02

Harpe tohle byl přímo centr,mluvíš mnoha lidem z duše.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 22 pro 2008 21:29

Suza : něco v podobném duchu se střílelo kdysi v Horní Branné, jen ty terče zavánějí novotou :)
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Pěkné

Příspěvek od Apevia » 22 pro 2008 22:22

2geoffrey: Teď to vypadá dobře :) Samotná pažba se mi moc nelíbila, ale už mi padla do oka :) To NS-ko jí také sluší ;)
Cogito ergo armatus sum.
siskin

Re: Tak je hotovo

Příspěvek od siskin » 22 pro 2008 22:59

geoffrey píše:Zdra, tak posílám finální foto. Teď už jen nastavit optiku a zastřílet... :D
pěkný, asi budeme muset někdy vyrazit na pár zkušebních ran
Safik

Příspěvek od Safik » 23 pro 2008 00:29

Suza: pokud je to jenom trochu možné, pojďte se držet pravidel podle SSK Nová Paka pro MaO. Kluci to mají dobře zmáknutý ať je to jednotný. Zkuste o tom popřemýšlet.
U nás Českých Budějovicích jsme převzali pravidla SSK N.P. pro MaO i s chlupama
a je to OK.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 23 pro 2008 17:30

Harp : myslel jsem si, že se na to vykašlu ale nemůžu. Tvá slova .. Brzdi, hochu brzdi si nech pro nějaké hochy. To, že se známe a jsi o tři roky starší, Tě neopravňuje, takto se mnou veřejně diskutovat. To si nedovolil ani zedník, kterého jsem musel z tvorby zakázky, nedávno právem vyhodit. Ty máš názor, já mám názor. Jsem zvyklý jednat přímočaře a spontáně a pokud se to někomu nelíbí ... tak se cesty rozcházejí - rozejdou.
PaF

Příspěvek od PaF » 23 pro 2008 18:22

2Sportovec
Mrzi mne, ze jsme se nepotkali pri tom predavani osobne...
Myslim, ze Harp pouziva HOSI jako se v Brne i dospelym rika DECKA.
Hod se do klidu, jsou Vanoce :lol:

Mimochodem: pekne svatky a PF 2009 vsem MaOistum.
Kurt

Příspěvek od Kurt » 23 pro 2008 19:06

sportovec: ale on Harp má pravdu. Ale to není nic špatného. Daleko horší je, že podle Tvé podrážděné reakce na nesouhlas soudím, že pravdu má i Petzold. To mě trochu děsí. Neznám Tě (viděli jsme se 2x možná 3x na soutěži) ale fakt by mě nenapadlo, že se bude někdo, kdo se chlubí tím, že se podílí na pořádání MaO ohrazovat proti oslovení "hochu". Nevím, jestli odteď mám Tebe, Roberta a Ivana (příp. další spolupořadatele) oslovovat "Vážený pane", nebo jestli mezi vás raději nemám vůbec lézt v obavě, abych se někoho špatným oslovením nedotkl.
To, co předvádíš tady a vedle na foru Tě zkrátka není hodno a tahle soutěž si to nezaslouží. Jak praví klasik "Nenech prchlivost cloumat Tvým majestátem". Fakt to nepůsobí na případné zájemce o soutěž vůbec dobře, vypadáte (teď už vypadáme) jako rozhádaný děcka. Navíc vlastně vůbec není jasné, kdo proč a o co se hádá, jen tady po sobě házíme příspěvky a podstata nikde.
Pojďme řešit něco podstatnějšího a prospěšnějšího, než pozurážená EGA a to, kdo má kde BAN.
Díky!
Odpovědět