Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
www.diabolky.cz , tam je hodně info. 

Naposledy upravil(a) Erix dne 05 pro 2008 19:01, celkem upraveno 1 x.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
No ja Strielam RWS Superodome. Lenze JSB som zatial nestrielal a aj keby, nic nezhodnotim lebo strielam z Hatsanu. Je pravda ze s tymto strelivom dosahujem najlepsie vysledky, ale nic lepsie som zatial neskusal a myslim ze ani skusat nebudem pretoze v tomto pridade uz nieje strelivo najslabsim ohnivkom tejto retaze.
Viem ze radusz strielal jak RWS (prave od neho ich mam) tak aj JSB a porovnaval to z vetrovky. Takze mozno on poda fundovanejsie hodnotenie. Ja osobne si myslim ze Superdome a Exact su rovnako presne.
Viem ze radusz strielal jak RWS (prave od neho ich mam) tak aj JSB a porovnaval to z vetrovky. Takze mozno on poda fundovanejsie hodnotenie. Ja osobne si myslim ze Superdome a Exact su rovnako presne.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
ano, skusal som. podla mojich pokusov to vychadzalo narovnako. aj ked niekedy sa mi zdalo, ze puska je "prieberciva", ale to asi suviselo so zmenou streliva. RWS je kvalitne strelivo, ak ma niekto moznost nakupovat tu na slovensku, usetri za dobierku z ciech. cenovo totiz vychadzaju rovnako. ale kazdy by mal vyskusat, co mu najlepsie sedi.
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
Na nejmenovaném internetovém webu jsem narazil na popisek Velmi žádané špičaté (lovecké) české diabolky
Tak nevím ,ale já to navrhuju na šmejd století.
Na mém oblíbeném webu http://www.diabolky.cz/kovo2.htm je nafocen zřejmě nějaký vypiplaný "prototyp",protože já mám v krabičce jen takové šmejdy plné otřepů.

Tak nevím ,ale já to navrhuju na šmejd století.
Na mém oblíbeném webu http://www.diabolky.cz/kovo2.htm je nafocen zřejmě nějaký vypiplaný "prototyp",protože já mám v krabičce jen takové šmejdy plné otřepů.
Kvalita
Ona je u KP celkem dost nevyrovnaná kvalita... Otřepy jsou to nejmenší co KP udělá
Jinak já jsem kupoval už nějakej čas zpět jedny BOXERy mě a kámošovi a ty byli teda krásný, sice přesnost jinde, ale bez otřepů a nedolitků...

Cogito ergo armatus sum.
-
S boxerami mam podobnu skusenost, z Haenell lietali za roh a strasne pomaly, akoby si ani nesadli dobre do hlavne. Ked kp, tak jedine LUX, Broky 11, a skusal som aj power, ale tie si nie s kazdou zbranou rozumeju.Haenell im svedcal viac ako H125.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
KP
Tak já do vzduchovky radši už nedávám nic z KP... Měl jsem krabičku Powerů, kvalita tak IIa (něco se našlo, ale na tu cenu a výrobce více než dobré)střílel jsem s nima z S631 jen na nastřelení a pár ran jen tak, na 10m chodili víc než dobře... Broky č.11 nestřílím, diabolka má lepší balistiku, ale dřív z S631 co jsem je zkoušel tak chodili taky dost dobře oproti jiným KP. Ted' používám akorát broky č.10 do Vz35 a Vz47. Do QBA jsem dával pak akorát JSB Exact 4.51, do HW97k musím zatím laborovat, samo že taky JSB 

Cogito ergo armatus sum.
Master a LUX jsem srovnával http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... lux+master
Luxy jsou v pohodě,žádné otřepy jsem nikdy nezaznamenal.
Master jsou stejné,jen asi jiný materiál.
Boxery viz foto výš
Powery budu teprve kupovat.
Broky č.11-http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=90 viz nástřel.I když na tom s přesností nejsou špatně,rychle se mi do LOV 21 nabíjí,mají zásadní nevýhodu.Strašně špiní prsty.
To samé dělají i další výrobky od Gamo.
JSB by nejspíš diabolky v kvalitě BOXERů do prodeje vůbec nepustili,to by byla hooodně špatná reklama. KVP to neřeší,nikoho nezajímá co z lisu vypadává.
Luxy jsou v pohodě,žádné otřepy jsem nikdy nezaznamenal.
Master jsou stejné,jen asi jiný materiál.
Boxery viz foto výš

Powery budu teprve kupovat.
Broky č.11-http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=90 viz nástřel.I když na tom s přesností nejsou špatně,rychle se mi do LOV 21 nabíjí,mají zásadní nevýhodu.Strašně špiní prsty.
To samé dělají i další výrobky od Gamo.
JSB by nejspíš diabolky v kvalitě BOXERů do prodeje vůbec nepustili,to by byla hooodně špatná reklama. KVP to neřeší,nikoho nezajímá co z lisu vypadává.