NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mam ten isty problem, po par vystreleniach to zacalo unikat.Mam dilemu ci to mam poslat na reklamaciu kupoval som to totiz cez Inet. A postovne do Ceska bude par 100 skk. Asi to risknem a rozoberiem. Ked niekde vo forume pisete ze sa tam nema co pokazit....
tak jsem si koupil přepouštěcí ventil z kyvety do flinty. plnění funguje dobře.podařilo se mi dát na jedno naplnění 50 dobrých ran, zbytek se musí vypustit. má to ale jednu vadu. jak tady někdo psal, drhne při zašrubováni kyveta o hlaveň. sice nic moc, ale drhne. chtěl jsem dát ventil do svěráku a poklepem zvětšit úhel. pak jsem si uvědomil že je tam ventilek tak jsem od toho upustil. tak mě napadlo, co kdyby se udělala nová objímka mezi hlavni a zásobníkem s větší roztečí děr (1 až 2 mm). myslíte si že je to proveditelné?
Dodo: Dik
Mam ted obe dostupny moznosti, bud kyvety nebo paintbalovy vybaveni, mam oba prepoustaky. Tak nevim do ceho investovet, jestli do levnych kyvet s danou hmotnosti a asi trochu omezenou dostupnosti nebo paintbalova lahev ruznych velikosti a ruzneho zpusobu propojeni se zbrani, kde ale je drazsi porizovaci cena a vetsi dostupnost plnicich mist
Mam ted obe dostupny moznosti, bud kyvety nebo paintbalovy vybaveni, mam oba prepoustaky. Tak nevim do ceho investovet, jestli do levnych kyvet s danou hmotnosti a asi trochu omezenou dostupnosti nebo paintbalova lahev ruznych velikosti a ruzneho zpusobu propojeni se zbrani, kde ale je drazsi porizovaci cena a vetsi dostupnost plnicich mist

Slavia 634 + Delta 4x32AO, QB 78 deluxe
Pěkná QB78 PCP,asi si ještě koupím jednu v .22
http://southernairgunconversion.net/ind ... age611.htm

http://southernairgunconversion.net/ind ... age611.htm
Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Pružina
Tak jsem ji rozebral, kompletně vyčistil a dal tuto novou pružinku. Dal jsem pár ran jen pro zkoušku... Je znát že je silnější-subjektivně
Klička jde celkem ztuha, ale je to logické a nevadí mi to nějak moc....
Jelikož mi učarovala pístovka HW97k, tak bud muset prodat QB78, abych na ni měl.... Bude mi po ní smutno, ale zase bude doma konečně krásnej němec!
Kdyby byl zájem tak SZ....

Jelikož mi učarovala pístovka HW97k, tak bud muset prodat QB78, abych na ni měl.... Bude mi po ní smutno, ale zase bude doma konečně krásnej němec!

Cogito ergo armatus sum.
Soupis všech těsnění na QB78
Ahoj.
Konečně sem dám soupis VŠECH těsnění co jsou v této krásné pušce, v QB 78. Moc jich není
19*13-ventyl (mezi tím duralovým a mosazným)
18*14-přepouštěcí ventyl (ten na kyvety)
10*6 -těsnění na hlavni (nej použt aplikátor)
3*1 -těsnění tyčky závěru
Toť vše
Konečně sem dám soupis VŠECH těsnění co jsou v této krásné pušce, v QB 78. Moc jich není

19*13-ventyl (mezi tím duralovým a mosazným)
18*14-přepouštěcí ventyl (ten na kyvety)
10*6 -těsnění na hlavni (nej použt aplikátor)
3*1 -těsnění tyčky závěru
Toť vše

Cogito ergo armatus sum.
Tesnenia
Dakujem Apevia, Akuratne som stravil citanim for niekolko hodin a nedocital som sa vsetky tesnenia. Moc si tym vela ludom pomohol.
Derek
Tak nejlepší by byl ten zásobník co vyrobil Derek, hned někde ze začátku threadu, ten se i sám otáčel....
No mi to je už jedno
No mi to je už jedno

Cogito ergo armatus sum.