Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Další velmi zajímavou informaci jsme dostali také od vysoce postavených důstojníků Policie ČR, kteří nás již předem informovali o skutečnosti, že pokud nedojde ze strany demonstrujících k žádnému protiprávnímu jednání, tak je Policie ČR připravena konflikt sama vyvolat, aby mohlo být později odůvodněno nasazení tak vysokého počtu policistů.
Místní občané nás nyní informují o velmi důležitých skutečnostech, které sledovali ze svých domovů. Podle jejich sdělení zasahující policisté úmyslně vhazovali své rozbušky pod zaparkované automobily, kterým následně po výbuchu praskala okna. Tyto škody nyní přičítají na vrub demonstrujících.
Na vlastní oči jsem viděl jak policista dává ránu šestiletému chlapci
Objevilo se dokonce i několik informací o horlivém chování některých policistů, kteří vysadili z tramvaje jedoucí z Mostu do Litvínova důchodkyni o holích, s obavou, že by je mohla použít jako zbraň
Skutečnost je však taková, že tyto výbušniny používala skupina příslušníků Armády České republiky převlečená do policejních uniforem. O tomto nasazení vojska na demonstraci jsme byli již předem informováni.
Zmítá se ve mě neuvěřitelná zlost, když mi vyšetřovatel povídá, cituji: „No víš, neměl bych ti to říkat, ale vím, že jste nic neprovedli, máme to zkrátka nařízený z vyšších míst někoho sebrat a obvinit, aby media měla o čem psát. S tím nic neudělám.“