M?sto Litv?nov-jeho folkl?r a ud?losti (zat?m beze zbran?)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
http://www.novinky.cz/clanek/154918-det ... licii.html
Toto je zajímavé,v TV je ukazovaly a můžete hádat co to bylo za etnikum???Předestírám že Eskymáci to nebyly.
Ta nemocnice bude ale rasistické zařízení!!!Takto si stěžovat.
Toto je zajímavé,v TV je ukazovaly a můžete hádat co to bylo za etnikum???Předestírám že Eskymáci to nebyly.
Ta nemocnice bude ale rasistické zařízení!!!Takto si stěžovat.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
Zajímavý článek : http://www.policista.cz/clanky/reportaz ... -2008-428/
Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se rozhodl přestat číst. - Winston Churchuil
Kdyby ano,vážím si toho,zkontaktujem se a postarám se o Tebe.Rozhodně tu ale nechceme nikdo zařvat.Takže pokud něco přijde,můj kvartýr,auťák i talíř je Ti k dispozici.Můžem to spolu případně nějakou bezpečnou formou zdokumentovat.Pokud by to ale mělo být ještě ostřejší než minule(což si neumím představit) zavčasu vypadnu a tomu kdo bude chtít ukážu kudy.Asi před dvěma dny jsem se dověděl,že pár minut poté,co jsem ustoupil lesíkem okolo rybníka,do jeho vody údajně nahnali pomocí koní dost lidí.Bylo by moc dobře,kdyby už se nalezli jiné účinné prostředky,jak to tady řešit (zatím o žádných nevím)protože nyní se každému kdo tam 17. byl,pokud tou oblastí projíždí,stahuje hrdlo.Takže se měj skvěle a díky.
Vyzdvihuji citaci z výše prezentovaného článku ze stránek www.policista.cz
Co však stojí za pozornost je skutečnost, že ani bezprostředně před zásahem, nebyli účastníci průvodu nijak vyrozuměni (megafony například) o tom, že policie připravuje zásah, natož o jeho případných důvodech. V průvodu šlo i nemálo místních obyvatel, včetně žen a dětí
Co však stojí za pozornost je skutečnost, že ani bezprostředně před zásahem, nebyli účastníci průvodu nijak vyrozuměni (megafony například) o tom, že policie připravuje zásah, natož o jeho případných důvodech. V průvodu šlo i nemálo místních obyvatel, včetně žen a dětí
kdyby byla ta strana česko-českou nacionalistickou stranou,nikdo by jí nemohl nic vytknout.Jelikož leze s českou vlajkou do německé řitě,čeká ji osud,který si zaslouží.Snad to v další fázi svého vývoje ti lidé pochopí a trochu se přeorientují.
Oheň!Oheň přišel jsem vrhnout na svět a jak si přeji aby se vzňal!
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
-
- Kontaktovat uživatele:
rasismus je tu důsledkem pohodlné politiky,kterou tu panstvo pěstuje.Vlastně by se tím problémem ani nikdo nezabýval,nebýt té Litvínovské akce.Asi musí být věc zralá aby se řešila,vzpomeňme třeba na Sládka,jak šel do voleb s cikánskou tématikou a prohrál,teď se to celé posunulo trochu dál.Jediné řešení cikánské otázky je,aby cikáni nebyli.Tohle nedokáže nabídnout žádná strana,navíc už teď jsou přemnožení.No asi teď každého napadá co s tím,ale jaksi na to není doba.
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
možná,že by tu bylo řešení-cikáni jsou kočovníci a když se k nim budeme chovat vhodně,jistě pochopí,že by se jim jinde dařilo lépe.
A je docela možné,že než je tam blíže poznají,tak si opatří i nějaký majetek.
Není to žádný nelegitimní důvod,ze stejného důvodu odcházeli naši lidé do USA ,Austrálie atd.
A je docela možné,že než je tam blíže poznají,tak si opatří i nějaký majetek.
Není to žádný nelegitimní důvod,ze stejného důvodu odcházeli naši lidé do USA ,Austrálie atd.
Ježíš,Luk.12,49.
Ježíš,Luk.12,49.
Jenomže drtivá většina migrantů za první republiky,jela do USA za prací
.Což v tomto případě od konkrétní skupiny nehrozí,ti chtějí jet za lepší podporou
.Tady to srovnání není moc šťastné.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
- Kontaktovat uživatele: