Optika na malou odst?elova?ku

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
sportovec

Příspěvek od sportovec » 02 lis 2008 14:27

Harp : mas pravdu, napsal jsem to tam neuplne. Zvetseni je variabilni 8x32, objektiv 50 a prumer vstupni pupily nevime ani jeden :). Toto forum sleduji temer jen Pdackem v ramci totalniho odreagovani od pracovnich zalezitosti, tudiz se obcas utnu....
JR. : diky a super

kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 02 lis 2008 19:50

JR píše:Nikko Stirling Diamond 10-50x60
koupen na www.airgunbuyer.com, cena vč poštovného 17 500 Kč..........atd, atd, atd :)
Řekl bych naprosto profesionální :shock:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 02 lis 2008 21:17

Ohledne tech recenzi .. rpave na svych strankach na necem podobnem pracuji .. rad bych recenze vybaveni, ktere jsem mel moznost zkusit, nejak sjednotil.

Udelal jsem si odkaz "Recenze" a zacinam to tam davat .. takze kdyby nekdo chtel a byl schopen poslat kompletni recenzi sveho puskohledu vcetne vsech udajiu, jak je pekne sepsal JR, tak nevahejte a posilejte mi je na muj mail .. rad je uverejnim na svem webu a poslouzi tak vice lidem..

p.s.: prave ted pisu recenzi na vetrovku FX Gladiator, kterou mam prave k otestovani doma .. sice to sem nepatri, ale rikam to proto, ze recenze muzete napsat i na svou pusku, pokud nekdo mate cosi vyjimecneho..
JR

Příspěvek od JR » 02 lis 2008 23:57

Mojí recenzi klidně můžeš použít. Budeš-li potřebovat nějaký další fotky, nebo údaje, pošlu ti je.
babine

momentový štoubovák

Příspěvek od babine » 10 lis 2008 19:41

Zdravím, omlouvám že se ptám na něco co tu už bylo někde řečeno, ale za boha to nemůžu najít.
Mám možnost si půjčit momentový šroubovák. Na jakou hodnotu by se měla přitahovat montáž (oka montáže k puškohledu)? Montáž mám 1´´ dvojdílnou duralovou značenou zkz -se 4 štoubky asi o průměru 3 mm.
U puškohledu jsem tuto hodnotu nenašel. Díky za odpověď.
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 10 lis 2008 22:40

obecně se říká, že oka montáže dotahovat na 15 inch pound. Pokud to chceš v našich hodnotách, tak je to cca 1,7Nm
babine

Příspěvek od babine » 10 lis 2008 23:38

To jsem potřeboval vědět. Díky moc!
AERON_CZ

eshop

Příspěvek od AERON_CZ » 25 lis 2008 14:08

Zkuste mrknout na tento e-shop. Pro malou odstrelovacku (i velkou) je tam z ceho vybirat + montaze ktere tam jeste nejsou zdaleka vsechny nacpane. Najdete tam i kolimatory laserova ukazovatka atd. adresa je www.aczshop.cz
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 26 lis 2008 09:40

:lol: Cinske puskohledy za Japonske ceny .. dekuji nechci

A mimochodem .. laserove zamerovace jsou zakazanym prislusenstvim zbrane, takze prosim nenabadejte ostatni k porusovani platnych zakonu CR - je to mimo jine i poruseni pravidel tohoto fora!
JR

Příspěvek od JR » 26 lis 2008 10:47

Když už máte novej e-shop a oslovil jste skupinu malá odstřelovačka, proč v obchodě nemáte skla, které si tito lidé koupí, narozdíl od toho, co jim v současnosti nabízíte? Domnívám se, že při osazení vaším sklem bude přesnost velké většiny zbraní, které jsou v současnosti na tuto disciplínu používány limitována právě vaším puškohledem.

V ČR stále nejsou k mání například skla od firmy Falcon, i Nikko Stirling a Hawke zde nejsou k mání ve všech modelech, Bushnell sice k mání je, ale draze a určitě by se našlo i několik dalších... A přitom dle mého názoru trh právě na tyto optiky čeká. Těžko chtít po lidech, kteří střílí s anschutz, kde pouze systém stojí kolem 30 000, aby ji osadili čínskou optikou v hodnotě 2000 (to že vy ji prodáváte dráž neznamená, že má takovou hodnotu).
Zato čínu dostanete všude.
Lidé by určitě uvítali, kdyby si sklo mohli fyzicky osahat na prodejně a nemuseli si ho nechat posílat bez vyzkoušení z GB, nebo USA. A samozřejmě by museli být za slušnou cenu. V ČR znám puškohled, který v jednom krámě je k mání za 4 000 a o pár kilometrů dál už stojí tisíc deset.
Proč tedy nevykročit tímto směrem jako první z řady obchodů a vybudovat si před ostatními náskok? V poslední době se u nás velmi rychle rozšiřují řady majitelů výborných a také drahých větrovek ze zahraničí - to je také možná cesta dalšího rozvoje vašeho obchodu, navíc skupina větrovkářů bude určitě potřebovat podobné puškohledy jako lidé střílející MAO.
Konkrétně moje maličkost za poslední tři měsíce utratila jen za optiky více než 35 000, bohužel v GB. Rád bych nechal vydělat českého prodejce, ale neměl jsem možnost...
milius

Příspěvek od milius » 26 lis 2008 12:18

..............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 18:32, celkem upraveno 1 x.
JR

Příspěvek od JR » 26 lis 2008 14:07

Tak tak. Bejt prodejcem, taky bych bral informace z tohohle fóra jako zlato. Stačí trochu číst mezi řádky. Někdy i přímo v nich... Přeci jenom je tu víc než tisíc lidí (opravdových fandů). Tzn. kupní síla při ceně našich miláčků více než slušná.
Copak na to asi řekne pan Aeron???
drát

Příspěvek od drát » 26 lis 2008 20:25

Tak jest, kdyby si pan Aeron večer na hodinu sednul ke kompu a juknul na forum věděl by bez ptaní po čem touží srdce vzduchovkářů.
AERON_CZ

AERON

Příspěvek od AERON_CZ » 27 lis 2008 09:01

to Sidewinder: Asi jsi na e-shopu spatne cetl, zadne laserove zamerovace neprodavame, jsou tam pouze laserova ukazovatka. Tudiz zadny zakon ani pravidla neporusiji.

to JR: Dik za radu, e-shop je funkcni poze chvili a ze vzduchovkari tak nejak v kontaktu jsme. Samozrejme na obchode budou optiky k osahani. Jeden obchod v Praze DAVE, je to na miste byvale prodejny CZUB u vaclavaku, druhe umisteni je v Olomouci a u vetsiny puskaru na Morave.
K presnosti skel: na me Remington 700 sps Varmint .308win mam osazenou optiku tuhle: http://www.aczshop.cz/store/goodsdetail ... VO-SCOM-08 a neni s ni jediny problem. Nastrel drzi, nemlzi a je pres ni velice kvalitne videt. Nektere optiky z nasi nabidky jsme testovali na 8x57 bez ustove brzdy a drzely taky dobre.

to drat: na foru sedim co chvile ale nemuzu delat jen tohle, to snad kazdy pochopi. Ale snazim se tu sosat co nejvice informaci po cem je zrovna shanka a nejak zaplnit mezery na trhu.
AERON_CZ

Příspěvek od AERON_CZ » 27 lis 2008 09:05

to milius: to byla pouze operativni otazka. Logun byl jednou z moznosti ktere jsem zvazoval na dovoz. Nakonec po jednani snimi jsem zjistil ze terminy dodani nic moc a obecne se docela vykrucuji.
Do konce roku by meli byt ale skladem turecke vzduchovky. tak to tady hodim na forum at na to muzete mrknout.
Odpovědět