Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Proc by melo? S tim hnusem strilis ty. Ja ne.Lovec píše:Je to strelené Quik-Shokom![]()
![]()
Tahle věta mě pobavilaAndy píše: Lovec neni sniper... lovec je lovec.
Balda píše:Tahle věta mě pobavilaAndy píše: Lovec neni sniper... lovec je lovec.![]()
![]()
Znám totiž jednoho myslivce který má na pušce nožičky Harris,zvěř střílí s puškou s plovoucí hlavní,která má na víc Beding pro zlepšení přesnosti,soustřelu. Na odhad vzdálenosti mu nestačí dálkoměrná stupnice v jeho Meoptě,která má rovněž sportovní osnovu(žádné T) Proto používá dálkoměr na +-1metr. A málem bych zapoměl na to zě náboje si nechává přebíjet přesně podle rozměru své komory.
Ne nejsem domyslivy.Lovec píše:Haha,ty si zbytocne domyslavy,vsak?! Ako si prisiel na to,ze s Q-S strielam ja,to teda netusim.A v suvislosti so zlymi vysledkami si spominal prave ohananie sa lisky labkou po zasahu s Q-S,nie? Tak naco mi sem davas nejake fotky s Velocitorom??? A ako s tym suvisi ta liska,ulovena s .308W....???
Neboj Andy test s Vlocitorem proběhne do 14 dnů jak sem řekl. Zná někdo ješte nejaké lovecké střelivo 22LR. které bych měl otestovat na přesnost,popřípadě rychlost?At tam nejedu mrznout pouze z Velocitorem.Andy píše: Jedinej Balda se chudak snazi. Za to jak me tady "naprasil" musi dotahnout jeste test s Velocitorem... ma to jako dalsi ukol.
Me byste opet neuverili. (Ikdyz treba z toho vzejde... ze velocitor je take naprd)... uvidime
No vida... dalsi co potvrdil moje slovamauser píše:Jestli chceš něco výkonově stejného srovnávat s CCI Velocitorem, tak zkus Winchester Laser. Tabulkově na stejné úrovni
Co se týče CCI Velocitorů, zkoušel jsem je, porovnával jsem je s jinými 22 LR v HV kategorii, ale nenašel jsem nic lepšího.
Asi to mojí 452 sedí. Nějak nemůže přijít na chuť CCI Stingerů, ty honím po terči.