Taky nevim nevim, jak to turecti hosi maji s tema minipistolkama, jako je Ekol Agent

....kazdopadne ja si i pres Slavkuv odpor zachovavam puvodni stanovisko a myslim si, ze kdyz si vyberes opatrne, opravdu si tu zbran pujdes osahat a prohlidnout, tak sam uvidis, jestli to za to stoji nebo ne

a ja tech penez za Ekola nelituju ani nahodou

a po vsech zkusebnich strelbach mu verim...
Jo jinak jsem dneska drzel v ruce Bruni MiniGAP, repliku Glock 30 a povim vam, ze je to opravdu tragedie

......plasty vypadaji levne a zaver na tele zbrane ani poradne nesedi, ma to presahy a tak. Cela zbran vypada spis jako levna vietnamska hracka....., pokud bych z vyberu odstranil Nemecke zbrane (z nichz jsem videl jen ten Umarex), tak se mi Ekol a Zoraki zdaji jako nejlepsi vyrobci, protoze pokud je Kimar jen z pulky takova tragedie jako Bruni, tak Italii jako plynovkovou zemi nezachrani nic. Jsem zvedavej, jestli Slavek bude reagovat ale co jsem zatim videl, tak pokud ma Umarex 6 hvezdicek a Ekol 5 hvezdicek ze 6, tak tomu Bruni bych tipoval tak jako 1 hvezdicku a to by mozna mela ulamane vsechny rohy
EDIT: Ptal jsem se taky, pri prohlizeni toho Bruni, jak to je se zarukama na plynovky, jestli se mu to vraci nebo ne a ze mam drobek otlacenej ten udernik. On mi na to povedel, ze se mu plynovky jako na zaruku nevraci a ze prej toho uderniku se nemam bat, ze zaprve puvodne byl ten udernik plochej a zapalka je kulata, takze by se to dal otloukat nemelo, pac pri mirnem otluceni se treba zosminasobi plocha, na kterou ten udernik dopada na tu zapalku, takze to vydrzi vic (coz je opravdu z fyzikalniho hlediska pravda) a zadruhe kdyby me to fakt stvalo nebo delalo trable, tak si mam jen v ramci zaruky nechat ten udernik vymenit, ze prej s tim urcite nebudu mit problem.