Miluju kdyz diskuse zije
Taaakze to Kebab: Hosi hosi ja se vam divim, jak furt za kazdou malickou odpovedi obchodnika hned hledate skrytej motiv. Ten manik mi rikal, ze prej se dneska plynovky prodavaji vic nez ostre zbrane, ze prej to jde dobre na odbyt. Nevidim sebemensi logiku v tom, ze by mi hanil titan aby ho prodal min a radsi me primel si koupit neco jinyho, kor kdyz ten clovek vidi, ze ja zbran mam (sel jsem si tam koupit pouzdro a zkousel jsem ho) a ze si evidentne nejdu koupit dalsi....tahle anti-obchodnicka paranoia je obcas usmevna, nekdy vylozene smesna

....... jemu je fuk jakej povrch prodava, kdyz by sel titan na odbyt vic, objednal by si ho vic....
Kazdopadne s Tebou ale souhlasim, ty barevne kombinace - cerna, drevene strenky + zlata pojistka a spoust jsou opravdu komicky. Pokud jde o pouzdra....ja jsem investoval do nich celkem dost penez....za zivot jsem jich vlastnil 5+1, jednoho jsem se zbavil....jsou to vsechno nylonovky od Dasty. Uplne puvodne ke zbrani jsem si koupil pouzdro 206-1 tvarovane....to je hezky -> na opasku to drzi dobre, zbran to nesvira (navic jako vsechny Dasta pouzdra je vevnitr positej jemnou latkou ktera oder omezuje na minimum) a navic jako kazdy tvarovany pouzdro drzi tvar i po jejim vyjmuti, takze se to da zase dobre bez namahy vratit zpet. K tomu mam pouzdro obycejne oboustrane 201-3, ktere mam proto, ze po vyjmuji zbrane to pouzdro splaskne a muzu pres to hodit tricko a nikdo nic netusi, protoze to je uplne placaty a taky proto, ze pod rozepinaci mikinou, kterou pres zbran vetsinou nosim se to min rysuje nez to tvarovany....pak mam vnitrni opaskove, to ale az v lete a pak zbrojni etuji malou 286-1.....tu ale na noseni nepouzivam, tu mam k jinejm ucelum. Na noseni se mi to navic nezda uplne vhodny protoze za a) je to proflaknuty, b) vypada to blbe, c) hodi se to akorat k tricku v kalhotech, coz v parnym lete neni supr....k tomu jsem mel driv podpazdak ale ten me stval, ty ksandy kolem ramen mi pusobily znacne nepohodli, tak jsem ho vratil....na leto jsem si tedy vzal malou tasticku pres rameno od Pumy, ktera se pred par lety davala zdarma kdyz sis koupil mobil od T-Mobile.....vejde se tam vsechno od dokladu a klicu az po autoradio a pistole se tam vleze taky. Zajimalo by me, co to je za tasticku, jak jsi o ni psal Ty....
Pro pripadnou predstavu co se skryva za temi cisly prikladam katalog Dasty
http://www.dasta.cz/html/Katalog%20CZ/katalog08cz.pdf
Fractal: No nikdy jsem neslysel o zmensovani mezirky v revolveru ale zato jsem slysel, ze Zoraki R1 a Ekol Viper maji jedny z nejmensich mezirek vubec....Mozna ze jsi na tom jeste dobre....
Kebab: No ukazuje se, ze obchodnik asi mluvil pravdu, kdyz me varoval pred titanem

......viz. koko