Plynov? pistole
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
.
Naposledy upravil(a) kebab dne 29 lis 2010 00:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Plynové pistole
mne v kazdej predajni doporucovali prave walter, p22 , najrpv som chcel zoraky 914 uz som bol aj rozhodnuty, ale po dalsom obchode ked mi povedali ze si kupim blbost ak ju kupim, a kvalita je uplne niekde inde, tak nakoniec som kupil toho p22 , vyzera fajn , a co som skusal strielat tak neni problem.
Akurat mi vadi zasobnik na 7 nabojov, co nieje bohvie co, co je pozroruhodne u zorakiho co je este mensi, je zasobnik s 14 nabojmi, a strelbou davkami, co je brutus na taku pistolku ale hold aj to si asi vyziadalo svoju dan v spolahlivosti zbrane, tak som radsej vsadil na istotu s mensim poctom nabojov, ale zase na druhu stranu ked bude treba, snad vystreli bez zavahania.
Osobne sa mi moc paci strelba davkami na zoraki 914, videl som aj videjko, a je to dost cool, akurat kolko krat sa podari uspesne vystrelit, a kolko krat sa zasekne ,
ja si chcem byt len isty, ze mam dobre naboje, lebo aj dam nieco ine ako novivamid 120mg do pistole, tak to asi nema bohvie aky vyznam. Dnes som cital , ze ked s nim strelite zo vzdialenosti mensej ako jeden meter na hlavu, moze dojst aj k smrtelnemu zraneniu, teraz neviem ci tym novivamidom, alebo cim
tu je foto
Akurat mi vadi zasobnik na 7 nabojov, co nieje bohvie co, co je pozroruhodne u zorakiho co je este mensi, je zasobnik s 14 nabojmi, a strelbou davkami, co je brutus na taku pistolku ale hold aj to si asi vyziadalo svoju dan v spolahlivosti zbrane, tak som radsej vsadil na istotu s mensim poctom nabojov, ale zase na druhu stranu ked bude treba, snad vystreli bez zavahania.
Osobne sa mi moc paci strelba davkami na zoraki 914, videl som aj videjko, a je to dost cool, akurat kolko krat sa podari uspesne vystrelit, a kolko krat sa zasekne ,
ja si chcem byt len isty, ze mam dobre naboje, lebo aj dam nieco ine ako novivamid 120mg do pistole, tak to asi nema bohvie aky vyznam. Dnes som cital , ze ked s nim strelite zo vzdialenosti mensej ako jeden meter na hlavu, moze dojst aj k smrtelnemu zraneniu, teraz neviem ci tym novivamidom, alebo cim
tu je foto
na AlfaTactical mi doporucili tohle:
denoo: Co je to prosim za typ pouzdra? Mohl by jsi ho vyfotit se zbrani u pasu?
Kód: Vybrat vše
http://www.alfatactical.cz/index.php?COPR_UNIVERZALNI_POUZDRO_TYPU_BELTSLIDE
&detail=3658
nefim co to je za typ, ale bolo to oriignal na walter p22, aj ked neviem ci to budem nosit u opasku, to skor budem mat pistol v kapsicke , nieco trochu vacsie ako ladvinka, tam mi vobec nezavadza kedze pistol nieje velka ani tazka, a budem ju mat stale pri sebe.
na puzdre je napisane Fobus , malym Holsters
na puzdre je napisane Fobus , malym Holsters
je to celkom lahke, ani neucitis puzdro, z vnutrornej strany co ide k stehnu , je to pogumovane cervenou gumou, asi aby sa to nesmykalo. Pistol drzi v puzdre uplne pevne, nemas sancu ju stratit alebo vypadnut.
Pohodlne celkom je, akurat musis si byt isty ze chces pistol za opaskom, potom je toto dobre riesenie, a to aj v pripade ze nemas opasok
Pohodlne celkom je, akurat musis si byt isty ze chces pistol za opaskom, potom je toto dobre riesenie, a to aj v pripade ze nemas opasok
mám ho:
Takže říkáš dobrý jo? Asi do něj pujdu, myslis ze by bylo jeste mozne ze by jsi si ho vyfotil za pasem? Byl bych ti moc a moc zavázán... 

Kód: Vybrat vše
http://www.alfatactical.cz/index.php?Pouzdro_s_padlem_pro_Walther_P22&detail=7729

chlapi a vy mate zakazane nosit v zasobniku novivamid 120mg? jak pozna policajt ze mas 120mg novivamid alebo 45mg? a uz toboz ked ho vystrelis na niekoho ,,
U Vas v Cechach teda ziadne 120mg nekupite ?
Inak ak by niekto chcel idem asi v sobotu do ZOO u Vas v Lešnej , mozem dake doniest
U Vas v Cechach teda ziadne 120mg nekupite ?
Inak ak by niekto chcel idem asi v sobotu do ZOO u Vas v Lešnej , mozem dake doniest
cital som ze v niektorych statoch je povolena iba 45mg ka novivamid, ale vraj to je nestastne riesenie, lebo proti vacsim zvieratam (mozno vacsim zvieratom oznacit aj cloveka
) nie je dostatocne ucinny 45 mg, to som kdesi cital v recenzii, a doporucuju 120mg ve riesenie, ked uz vyuzit plynovku tak nech to stoji za nieco
inak zoraky 914 som tiez chcel ,ale ..

inak zoraky 914 som tiez chcel ,ale ..
- jozef hošmanek
A co to video jako má ukázat?Ten maník tam střílí ze dvou pistolí a ten jeden zásek při té bláznivé střelbě nic neznamená.Max tak vadný náboj a nebo zlou manipulaci ze zbraní. Horší je něco takovéto.http://www.youtube.com/watch?v=5CZimNglonI
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
K těm nábojkám ze 120 mg nonivamidu ... jsem si v pátek koupil pro vědecké účely
ty slabé 45 mg (pistolové). Dneska jsem se jim podíval na zoubek. Opatrně jsem z jedné odstranil plastovou uzavírku, uvnitř pak je relativně málo zaplněný prostor s trochou bílého prášku, tento prostor odděluje nonivamid od prachové slože. Prášek chutná ostře pálivě
ale zase není to žádný saigon. Když jsem viděl jak to uvnitř vypadá, tak jsem dostal zajímavý nápad. Do 8 nábojek jsem shora navrtal 4 mm otvor a postupně je začal doplňovat nonivamidem z ostatních nábojek. Po doplnění (vlezlo se tam toho z jedné nábojky a kousek, tedy celkem asi 100 mg) jsem díru uzavřel kuličkou z pěnového polystyrenu a zalil (pomocí pájky) včelím voskem. Celkem jsem si takhle udělal 4 100 mg nábojky. Z balení mi zbyla jedna plná a 5 vysypaných (jen s prachem). Plnou a jednu vysypanou jsem si cvičně vystřelil a teď přemýšlím čím vyplním ty 4 zbývající
.
P.S. Kdyby si s tím někdo chtěl hrát, chce to pracovat nejlépe v chemické digestoři nebo v plynové masce, protože stačí sebemenší zvíření nonivamidu a kašlete smrkáte a kýcháte. Tomu zvíření se vyhnout nedá, při vysýpání to víří o 106 a při navrtávání taky, jelikož jsem si s tím hrál doma (v garáži), tak po posmrkání jednoho kapesníku za 3 minuty, jsem vytáhl starou plynovou masku a dělal s ní
. Ještě že nebyla žena doma
.
P.P.S. Nevím jestli jsem neobjevil Ameriku ale sehnal jsem poplašné plastové nábojky za 4,20 Kč za kus (takové lehké celé zelené), v revolveru s nima ale mám problém, po vystřílení cca 2 kusů z 6 dojde patrně k menší deformaci nábojky a její povylezení a bubínek se velice těžko otáčí (drhne), jak se chovají v pistoli nevím. Na blbnutí jsou za tu cenu dobré ale na obranu (třeba před zvířaty) do revolveru nedoporučuju, kvůli zadrhnutí bubínku a tím pádem nemožnosti další střelby.

P.S. Kdyby si s tím někdo chtěl hrát, chce to pracovat nejlépe v chemické digestoři nebo v plynové masce, protože stačí sebemenší zvíření nonivamidu a kašlete smrkáte a kýcháte. Tomu zvíření se vyhnout nedá, při vysýpání to víří o 106 a při navrtávání taky, jelikož jsem si s tím hrál doma (v garáži), tak po posmrkání jednoho kapesníku za 3 minuty, jsem vytáhl starou plynovou masku a dělal s ní

P.P.S. Nevím jestli jsem neobjevil Ameriku ale sehnal jsem poplašné plastové nábojky za 4,20 Kč za kus (takové lehké celé zelené), v revolveru s nima ale mám problém, po vystřílení cca 2 kusů z 6 dojde patrně k menší deformaci nábojky a její povylezení a bubínek se velice těžko otáčí (drhne), jak se chovají v pistoli nevím. Na blbnutí jsou za tu cenu dobré ale na obranu (třeba před zvířaty) do revolveru nedoporučuju, kvůli zadrhnutí bubínku a tím pádem nemožnosti další střelby.
Taky jsem ty zelenýc chtěl koupit. To jsou ty "Snail", ne? Měla by v tom být broková zápalka "W209". Je v nich i nějaký dlaší prach?
Cogito ergo armatus sum.