Mám několik dotazů, zvažuji o koupi plynovky, "vostrou" mám v plánu také (pro pistolníky pro který je nosit plynovku trapný) a nebojím se tolik negativních účinků plynovky (nemám moc velký strach že ožralý obejdové a vzteklý psi na mě vytáhnou glocka navíc si myslím že ani v konfrontaci ruce na ruce nejsem nejhorší) ale ted si chci opravdu koupit tu plynovku.
Silně uvažuji o umarexu w. p22, s pravym jsem už střílel, vyhovoval mi.
Teď ty dotazy:
1) jak tady na gunshopu poznám že je zbran skladem? Psal jsem dotaz mailem ale nikdo se neobtezoval mi odpovedet.
2) Je opravdu dobré kombinovat náboje PV/CS? Popř. jaké náboje jsou nejúčinější (ideálně s linkem na eshop zde

3) Co se týká pouzdra, chtěl bych ideálně to skryté na opasek, opravdu se s tou zbraní nechci exhibovat, upřímě jí vlastně nechci ukazovat vůbec nikomu, ale jde mi taky dost o to, jak tuto zbran udrží např. při běhu, skoku, kopu apod. jde mi v první řadě o toto (viděl jsem vypadnou ostrou z "prý poměrně kvalitního" pouzdra už při rozběhu, děsí mě to), klidně si kvuli tomu poridim obycejne opaskove pouzdro, popř. mohl by mi někdo poradit v tomto směru nejidealnejsi pouzdro (ne utocne na nohu samozdrejme) na tuto zbran?
4) Mate nekdo zkusenosti s touto zbrani co se tyka vystrelovani pyrotechniky? Vsechno jak ma byt?
předem díky za odpovědi a přeji hezký den...
PS: Jsem člověk ujetej (ostatní to nazývajá spíše úchylkou) na bezpečnost, berte v odpovedich na toto ohled prosim