P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
HerrGott,taky bych si sel zastrilet.Ale dokud nevymontuju ten dnovej sroub,tak se mi nechce.Dnes jsem ji znovu prolejval olejem,musi to povolit.Doufam,ze tys ji poradne vycistil.Vyndal dno a promazal tou vazelinou,jak jsem ti rikal.Pokud ne,tak riskujes to,co mam ja.Opravdu to nezanedbavej.Puska se ti odvdeci za dobrou udrzbu.Budes z ni mit vetsi radost.Jenom jsi strilel,nebo jsi zkousel i stelovat miridla?Pokud maji na strelnici stolici a pujci ti ji,tak ji vyuzij a nastrel si to na patnact metru.Pak uz to nejak doladis.
Ovsem urcite ti doporucuju optiku.Bude ti stacit i Delta 4x32AO pokud nemas vylozene tercove ambice.Muzes vzit i tu co mam ja viz podpis.Ted pouzivam zvetseni 5x ale asi prezoomuju na 7x nebo na max.Bude treba si to znovu doklikat,ale tech par kliku je v pohode.Me to strili stejne dobre na 50m i na treba 20m,na dvacet jsem sice strilel jen plechovky z nudy,ale v pohode.
Ovsem urcite ti doporucuju optiku.Bude ti stacit i Delta 4x32AO pokud nemas vylozene tercove ambice.Muzes vzit i tu co mam ja viz podpis.Ted pouzivam zvetseni 5x ale asi prezoomuju na 7x nebo na max.Bude treba si to znovu doklikat,ale tech par kliku je v pohode.Me to strili stejne dobre na 50m i na treba 20m,na dvacet jsem sice strilel jen plechovky z nudy,ale v pohode.

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
předovka
nene ja jsem z miridlama nic nedelal,za tu dobu co to mam jsem vystrelil cca 20 krat.po strelbe vezmu konkor prostriknu poradnou dafkou lauf a prostor v zaveru necham ucinkovat do rana,rano vytru zaver hadrikem a hlaven protahnu nabijakem s jemnym kartackem(nevim zceho to je,ma to takove textilni stetinky bych to nazval)ale zatim jsem z dnovym sroubem nic nedelal ani z miridly.je to nutne naspavovat ty miridla?ja jsem myslel ze uz to je normal na strileni
Tak s cistenim si vic pohraj.Normalne pouzij vodu s jarem do hlavne,protahuj to tim stetinakem,dokud nepotece z hlavne jen cista voda.Pak ji vytri hadrakem a nech poradne vyschnout.Pak pouzij olej.Ten dnovej sroub "VYNDAT" a to bez prdele.Vycistit a namazat zavit.Je to opravdu nutny.Po dvou,trech navstevach strelnice,zase vyndat a maznout.Cistit hlaven samozrejme pokazde.Miri la jsou z fabriky jen namontovany.Nastavit si je musis sam.Proto ti to litalo vselijak.Tyhle rady jsou opravdu k nezaplaceni.Prostuduj si vsechno o BP strelbe.Google pomuze.Treba strelectvi.cz sekce Black Powder.Tohle neni vzduchovka a cernej prach je bestie.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
předovka
jak se na to pridelava optika?
Musis koupit zakladnu.Je dvoudilna,typu Weaver a maji ji u Brymove.Stoji asi 600,- staci mejl a poslou ti ji postou.Pak uz "jen" krouzky a optika.Tu zakladnu prisroubujes na ty ctyri dirky,co jsou na zaveru.Krouzky weaver sezenes v pohode skoro vsude.Musis je vybirat podle velikosti tubusu puskohledu kterej budes mit.Delaji se palcove a 3cm.
Je to vopruz,co?
Je to vopruz,co?

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
předovka
ted se snazim vymontovat dnovy sroub,nejak to nejde
doufam ze to neni zapecene

předovka
vyndal jsem vsechno,ze zacatku se me zdalo ze stim slo otocit tak 4 otacky a a zpatky uz to neslo a ani dal