P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
První je že hledaj dovozce na švícarák, takže by sme se ho mohli dočkat už letos. Ale pixla prý bude tak za 1500,-
A další že čekaj na schválení smlouvy od Home Creditu pro pražskou prodejnu, takže v brzký době budou splátky fungovat i v pražský prodejně. Taky řikala že sháněj novýho dovozce na některý propriety, včetně "bolavý nohy", kterej by byl levnější než současnej, takže by i ceny byly nižší.

Naposledy upravil(a) monccou dne 07 čer 2009 17:26, celkem upraveno 1 x.
"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
Sama řikala, že ta cena je vysoká, ale že s tim nic nenadělaj, protože od dodavatele je 50Euro.
Naposledy upravil(a) monccou dne 07 čer 2009 17:26, celkem upraveno 1 x.
Muzete klidne davat o polovinu mensi navazky Pyrodexu.To co jsem strilel s 4g prachu,to zvladam s 2g Pyrodexu.A to cisteni je labuzo.Po poslednim strileni,jsem poprve nepouzil vodu,ale vycistil jsem si flintu hned na strelnici a hlaven je jako zrcadlo.Svycarak je sice hodne kvalitni,ale porad je to jen cernej prach.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
svajciar pouzivam, mozem povedat ze je vykonejsi ako Vezivit a aj trochu cistejsi, ale stale je to sajrajt... a zda sa mi ze sa aj lepsie cisti.. pouzivam ho do Kodiaku (Swiss No.3, 110gr) na plnu laboraciu s tazkym ogivalom, na tercovku pouzivam Vezuvit 80 gr + REAL 440 gr...
Pyrodex pouzivam P-cko, do revolveru, Remington, nabijam 1g + ogival Lee 200gr, podla hradiel dosahuje zhruba 1,6g Vezuvitu rychlost 1g Pyrodexu P...
Pyrodex je kurevsky drahy, pixla 454g vychadza na cca 50euro, to iste ako svajciar, ale toho je tam 1 kg... ja som ho zo zaciatku kupoval v Hainburgu u Petronicsa za cca 270 silingov pixla (vtedy bol 1:2,7) az sa to postupne vysplhalo na tych 40-50 euro... 100% viac...
LC-ko vtedy stalo 250 korun kilo... ale z revolveru vybacham aj 150 ran bez cistenia, valec sa otaca lahko, ziadna spina, sadze...
zaujimal by ma nejaky hruby Vezuvit, ci nerobia pre civilov...
podla tabulky od Syntezie robia hrubsi prach s nazvom Vezuvit TN trhaci, kde zrno je od 0,6 do 2,0 mm (LC-ko ma 0,28-0,71) alebo potom este hrubsie THH a THH1 trhacie pyrotechnicke, kde je zrno 2,24 az 7,1 mm....
tie THH a THH1 su tazsie zapalne voci LC a TN, TN je lahsie zapalne ako LC... THH1 neni grafitovany...
o zlozeni nepisu... balia sa do 2,5 kg alebo 25 kg vreciek...
na stranke Syntezia sa da stiahnut pdf-ko o tychto prachoch...
Pyrodex pouzivam P-cko, do revolveru, Remington, nabijam 1g + ogival Lee 200gr, podla hradiel dosahuje zhruba 1,6g Vezuvitu rychlost 1g Pyrodexu P...
Pyrodex je kurevsky drahy, pixla 454g vychadza na cca 50euro, to iste ako svajciar, ale toho je tam 1 kg... ja som ho zo zaciatku kupoval v Hainburgu u Petronicsa za cca 270 silingov pixla (vtedy bol 1:2,7) az sa to postupne vysplhalo na tych 40-50 euro... 100% viac...
LC-ko vtedy stalo 250 korun kilo... ale z revolveru vybacham aj 150 ran bez cistenia, valec sa otaca lahko, ziadna spina, sadze...
zaujimal by ma nejaky hruby Vezuvit, ci nerobia pre civilov...
podla tabulky od Syntezie robia hrubsi prach s nazvom Vezuvit TN trhaci, kde zrno je od 0,6 do 2,0 mm (LC-ko ma 0,28-0,71) alebo potom este hrubsie THH a THH1 trhacie pyrotechnicke, kde je zrno 2,24 az 7,1 mm....
tie THH a THH1 su tazsie zapalne voci LC a TN, TN je lahsie zapalne ako LC... THH1 neni grafitovany...
o zlozeni nepisu... balia sa do 2,5 kg alebo 25 kg vreciek...
na stranke Syntezia sa da stiahnut pdf-ko o tychto prachoch...
Naposledy upravil(a) bufallo dne 08 čer 2009 16:54, celkem upraveno 1 x.
Zatim mam zásobu prachu dostatečnou, ale až se mi uvolní místo zkusim něco jinšího než LC.
Naposledy upravil(a) monccou dne 07 čer 2009 17:29, celkem upraveno 1 x.
chystam sa do Prahy, na cca tyzden, mam tam svagrinu, asi koncom maja(kveten) alebo zaciatkom juna(cerven), tak skocim popozerat po predajniach co maju na sklade...
Naposledy upravil(a) bufallo dne 08 čer 2009 16:55, celkem upraveno 1 x.
V DAVE toho maj čím dál tím víc...já mam vždycky slinu jak malej kluk v hračkářství. Navíc Opltová je sympatická a děsně ukecaná, takže když nemá dalšího zákazníka dá se tam zakecat na pěkně dlouho. 

Naposledy upravil(a) monccou dne 07 čer 2009 17:28, celkem upraveno 1 x.
Výsledek mého dnešmího snažení. Něco podobnýho se mi podařilo před časem"vygooglit", tak sem si to vyrobil. Dobrá věcička proti ožehnutí puškohledu od zápalky...zvášť pro majitele Buckhunterů.