neviem preco vsetci kupuju klieste na REAL-y.... a chcu strielat do terca s 2 gr prachu...

ked chcem lovit, nepoviem....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jestli se nepletu: Minie je kompresní střela s dutinou ve spodní části?bufallo píše:strela Minie je univerzalnejsia, nepotrebuje vyssie navazky ako REAL, staci aj tercove, take rychle stupanie, postaci 1:48 co je najbeznejsie u pusiek... a je presnejsia, myslim Minie...
neviem preco vsetci kupuju klieste na REAL-y.... a chcu strielat do terca s 2 gr prachu...![]()
ked chcem lovit, nepoviem....
Na tom videu není celý postup:Marťyn píše: Jak píše Romi - obalování cigaretovým papírkem - to jsem zkoušel, na kupovaných ogiválech, protože byly malé - takovéto střely lítaly docela slušně s navážkou 3g. Průměr střel mám myslím dobrý, soudím dle pocitu zařezání do drážek, takže když je zamotám do papírku, tak ten se při nabíjení asi roztrhneno, asi to zkusím.
Omyl! Stříkačky jsou z čistého polyetylenu. Sterilní zkumavka s červeným uzávěrem zase z polystyrenu. Dnes jsem jednu záměrně podrobil chemickému rozboru. Tedy materiály s výtečnou dielektrickou konstantou.romi píše:
Nemusíš mít obavy ve zdravotnictví se musí používat EGB /ESD antistatic/ materiály.