Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 16 kvě 2006 11:27

Pár terčů (soutěžních, nikoli tréningových), poslat mohu. Sice nemám z ofsetu 25m, ale mám velkokapacitní tiskárnu doma, tak je vytisknout mohu. Jen se mi nechce platit poštovné. Nevím kolik vás to střílí.

Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 17 kvě 2006 16:18

Nic neposílej... :roll:
Nikdo není taková socka, že nemá na vytištění terče za tři koruny.
A jestli je, tak ať mi tady napíše adresu, já mu ten terč klidně pošlu a přidám do obálky i těch 10 diabolek, ať má i čím střílet. :evil:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 17 kvě 2006 16:29

Já si myslím, že to už je v pohodě. Ono to vykrystalizuje časem. Nechtěl jsem nějakým podstatným způsobem zasahovat do probíhající soutěže. Byl to jen návrh, další možnost jak si to zkusit na ofico terče.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 kvě 2006 11:17

Tak vysledky v Online soutezi se celkem schazeji, dalsi mam jiz ohlasene ale zatim jsou "na ceste" .. nekdo jeste urcite ceka na bezvetri, ktere ne a ne se dostavit ..

Prubezne vysledky si muzete prohlednout zde: Online soutěž

A to mne privadi na jeden dotaz, jak rozhodnout o umisteni, kdyz maji dva strelci stejny bodovy zisk (a v pripade prvnich dvou i stejny pocet nastrilenych desitek)? Co Vy na to?
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 19 kvě 2006 11:28

Sidewinder píše: A to mne privadi na jeden dotaz, jak rozhodnout o umisteni, kdyz maji dva strelci stejny bodovy zisk (a v pripade prvnich dvou i stejny pocet nastrilenych desitek)? Co Vy na to?
No jestli to není nesmysl, tak vzít 9ky, popřípadě 8ky, ale u toho vašeho větrovkářskýho score, když ztratíte na 20ran 7 bodů to asi bude hard work :D
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 kvě 2006 11:41

Oba maji pouze 10-ky a 9-ky .. a vseho maji stejne .. a aby rozhodlo, kdo dal jako prvni devitku, to je dle meho dost malo .. nejaky navrh? Rozstrel asi tezko usporadame .. leda nejak vyhodnotit, kdo ma vic presnych stredovych zasahu ..? :wink:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 19 kvě 2006 11:49

Altaros píše:Predpokladam ze se clovek klidne muze uklidit nekam do budovy pac s 631 i slabsi vetrik udela sve.
Není zase tak pravda, já jsem dnes poslal výsledek ze včerejška kdy rozhodně nebylo bezvětří a nástřel se celkem poved (neřek bych, že to byla náhoda :-) ) Jen jednou mě tam fouko a to šlo teda sakra vedle :-) byl jsem rád, že jsem se trefil aspoň do papíru. Jinak bezvětří, nebo dlouhá chodba je samozřejmě lepší.
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 19 kvě 2006 11:50

Sidewinder píše:Oba maji pouze 10-ky a 9-ky .. a vseho maji stejne .. a aby rozhodlo, kdo dal jako prvni devitku, to je dle meho dost malo .. nejaky navrh? Rozstrel asi tezko usporadame .. leda nejak vyhodnotit, kdo ma vic presnych stredovych zasahu ..? :wink:
Asi tak. Koukal jsem se na ty terče na stránkách. Na první místo bych dal asi tebe, máš tam víc "jasných" středů. nic proti kolegovi, stejně jsou to pro mě asi nedosažitelný výsledky i kdybych měl větrovici .-)
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 19 kvě 2006 12:42

...a nebo pokud mají stejný počet bodů, tak je lepší ten, kdo střílí s horším vybavením. Např. menším přiblížením optiky...
Jirka
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 19 kvě 2006 12:55

jirkausti píše:...a nebo pokud mají stejný počet bodů, tak je lepší ten, kdo střílí s horším vybavením. Např. menším přiblížením optiky...
Jirka
A pokud by se dělal kompenzace za nevybavenost, tak bys byl asi na prvním místě ty :D Pokud to dobře chápu, tak jsi to nastřílel bez optiky. Heroickej výkon, já bych se tak možná trefil do toho papíru :lol: . Namontuj nějaký obyč kukadlo a dej to znova. Musel bys mít lepší výsledek.
sasmio

Příspěvek od sasmio » 19 kvě 2006 14:03

Super vysledky,ja idem na to zajtra .No hadam bude dobre pocasie ale uz bi som konecne mohol lebo ot furt odkladam.Uz som si natocil spagat 30m.Pozvaral som si taku malu pomocku vyzerato ako parozky na udicu no este to vylepsujem.Diabolky mam pripravene Gamo rocket s mozadznou spicou che,kua drahe ale co uz ked chcem vyhrat :lol: .Este mensie upravy s optikou kvoli novym diabolkam.Noa a hlavne dobre miesto. 8) 8) 8)
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 19 kvě 2006 16:22

to Silencer:
Nevyhrál bych, protože jsem psal "...POKUD MAJÍ STEJNÝ POČET BODŮ"...
takže kompenzace za nevybavenost by byla POUZE v těchto případech. Pochopil?
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 kvě 2006 22:28

To nijak nesnizuje Jirkuv vykon .. mrknete na tu jeho fotku, ta rika vse .. pres pevna miridla to opravdu nejde..

Jinak diky za schvaleni teto metody .. jdu tedy pocitat presne stredy a zvolim viteze .. presny stred oznacim jako 10X :wink:
troj

Příspěvek od troj » 20 kvě 2006 07:49

no ja si myslim ze by mel vyhrat ten kterej ma nejlepsi soustrel vsech ran..ale to by si musel nekdo dat praci a vynest nejak vsechny strely na jeden terc.. :wink:

..ale myslim ze si nemam na co stezovat :D
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 20 kvě 2006 14:53

Vim, ze je to pro vzduchovky :-) ale nemel jsem moznost to s ni strelit. Tak sem si vzal ZKMko... a strelil to na 50m :-) Do souteze to samozrejme nepatri, ale tak jen pro ukazku jak mi to neslo :D

Foukal vitr a nutno rici, ze PMC se nejak zhorsilo :-(

http://vetrovky.wz.cz/foto/terczkm452.JPG

PS: Mel sem tam chybu, musel sem to prepocitat... ostuda :oops:
Odpovědět