Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pár terčů (soutěžních, nikoli tréningových), poslat mohu. Sice nemám z ofsetu 25m, ale mám velkokapacitní tiskárnu doma, tak je vytisknout mohu. Jen se mi nechce platit poštovné. Nevím kolik vás to střílí.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Nic neposílej...
Nikdo není taková socka, že nemá na vytištění terče za tři koruny.
A jestli je, tak ať mi tady napíše adresu, já mu ten terč klidně pošlu a přidám do obálky i těch 10 diabolek, ať má i čím střílet.

Nikdo není taková socka, že nemá na vytištění terče za tři koruny.
A jestli je, tak ať mi tady napíše adresu, já mu ten terč klidně pošlu a přidám do obálky i těch 10 diabolek, ať má i čím střílet.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Já si myslím, že to už je v pohodě. Ono to vykrystalizuje časem. Nechtěl jsem nějakým podstatným způsobem zasahovat do probíhající soutěže. Byl to jen návrh, další možnost jak si to zkusit na ofico terče.
Good shooting
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak vysledky v Online soutezi se celkem schazeji, dalsi mam jiz ohlasene ale zatim jsou "na ceste" .. nekdo jeste urcite ceka na bezvetri, ktere ne a ne se dostavit ..
Prubezne vysledky si muzete prohlednout zde: Online soutěž
A to mne privadi na jeden dotaz, jak rozhodnout o umisteni, kdyz maji dva strelci stejny bodovy zisk (a v pripade prvnich dvou i stejny pocet nastrilenych desitek)? Co Vy na to?
Prubezne vysledky si muzete prohlednout zde: Online soutěž
A to mne privadi na jeden dotaz, jak rozhodnout o umisteni, kdyz maji dva strelci stejny bodovy zisk (a v pripade prvnich dvou i stejny pocet nastrilenych desitek)? Co Vy na to?
No jestli to není nesmysl, tak vzít 9ky, popřípadě 8ky, ale u toho vašeho větrovkářskýho score, když ztratíte na 20ran 7 bodů to asi bude hard workSidewinder píše: A to mne privadi na jeden dotaz, jak rozhodnout o umisteni, kdyz maji dva strelci stejny bodovy zisk (a v pripade prvnich dvou i stejny pocet nastrilenych desitek)? Co Vy na to?

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Není zase tak pravda, já jsem dnes poslal výsledek ze včerejška kdy rozhodně nebylo bezvětří a nástřel se celkem poved (neřek bych, že to byla náhodaAltaros píše:Predpokladam ze se clovek klidne muze uklidit nekam do budovy pac s 631 i slabsi vetrik udela sve.

Asi tak. Koukal jsem se na ty terče na stránkách. Na první místo bych dal asi tebe, máš tam víc "jasných" středů. nic proti kolegovi, stejně jsou to pro mě asi nedosažitelný výsledky i kdybych měl větrovici .-)Sidewinder píše:Oba maji pouze 10-ky a 9-ky .. a vseho maji stejne .. a aby rozhodlo, kdo dal jako prvni devitku, to je dle meho dost malo .. nejaky navrh? Rozstrel asi tezko usporadame .. leda nejak vyhodnotit, kdo ma vic presnych stredovych zasahu ..?
A pokud by se dělal kompenzace za nevybavenost, tak bys byl asi na prvním místě tyjirkausti píše:...a nebo pokud mají stejný počet bodů, tak je lepší ten, kdo střílí s horším vybavením. Např. menším přiblížením optiky...
Jirka

Super vysledky,ja idem na to zajtra .No hadam bude dobre pocasie ale uz bi som konecne mohol lebo ot furt odkladam.Uz som si natocil spagat 30m.Pozvaral som si taku malu pomocku vyzerato ako parozky na udicu no este to vylepsujem.Diabolky mam pripravene Gamo rocket s mozadznou spicou che,kua drahe ale co uz ked chcem vyhrat
.Este mensie upravy s optikou kvoli novym diabolkam.Noa a hlavne dobre miesto.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Vim, ze je to pro vzduchovky
ale nemel jsem moznost to s ni strelit. Tak sem si vzal ZKMko... a strelil to na 50m
Do souteze to samozrejme nepatri, ale tak jen pro ukazku jak mi to neslo 
Foukal vitr a nutno rici, ze PMC se nejak zhorsilo
http://vetrovky.wz.cz/foto/terczkm452.JPG
PS: Mel sem tam chybu, musel sem to prepocitat... ostuda

Foukal vitr a nutno rici, ze PMC se nejak zhorsilo

http://vetrovky.wz.cz/foto/terczkm452.JPG
PS: Mel sem tam chybu, musel sem to prepocitat... ostuda