Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nazdárek ostrostřelci na 30metrů!
Co se mě týká, jsem pro varianty A či B - ať se každý rozhodne, jestli bude střílet 2x na terč, ušetří papír a bude mít obtížnější počítání (A), nebo půjde do většího formátu terče (B). Benchrest bych v současné době neřešil - vybavení, které bychom mohli srovnávat je "nesrovnatelné". Přišlo by nutné omezení, co se týká polohy při střelbě apod.
Co se týká grafického pojetí terčů, jsem pro černou 10, šedivou 5 a černou 1, zbytek bílý. Už pohledem do puškohledu si může člověk udělat obrázek, jak na tom je s předchozími ranami, ta pomocná 5 je dobrá věc i pro hrubé zamíření.
Musím se přiznat, že jsem se ještě nedostal ke střílení - napravím to tento týden (doufám).
Co se mě týká, jsem pro varianty A či B - ať se každý rozhodne, jestli bude střílet 2x na terč, ušetří papír a bude mít obtížnější počítání (A), nebo půjde do většího formátu terče (B). Benchrest bych v současné době neřešil - vybavení, které bychom mohli srovnávat je "nesrovnatelné". Přišlo by nutné omezení, co se týká polohy při střelbě apod.
Co se týká grafického pojetí terčů, jsem pro černou 10, šedivou 5 a černou 1, zbytek bílý. Už pohledem do puškohledu si může člověk udělat obrázek, jak na tom je s předchozími ranami, ta pomocná 5 je dobrá věc i pro hrubé zamíření.
Musím se přiznat, že jsem se ještě nedostal ke střílení - napravím to tento týden (doufám).
Vržený nůž, střelu ani slovo nezastavíš.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady jsou upravene navrhy.. terce jsou tedy ve dvou variantach - na A4 a na A3 .. podle moznosti strelce. (kdyz chce nekdo jednoduseji pocitat, tak bude muset tisknout a nasledne fotit nebo scanovat A3)
A k te sedive petce - zamyslel jsem to jen jako usnadneni pro pocitani - kdyz nejsou po celem obvodu cisla, aby se jednoduse nasla hodnota trefeneho kruhu ..
A k te sedive petce - zamyslel jsem to jen jako usnadneni pro pocitani - kdyz nejsou po celem obvodu cisla, aby se jednoduse nasla hodnota trefeneho kruhu ..
Super, přesně takhle jsem to myslel. Nevymýšlel bych už žádný ptákoviny. Použít můžeme obě varianty - kdo má snadný přístup k tisku a kopírování na A3 ať střílí jednu ránu. My kdo máme přístup jen k A4 budeme střílet rány 2. Problém slepování terčů bych neřešil - kdo bude chtí podvádět, tak to nafláká z 5 metrů a hotovo, nemusí níc lepit
Koneckonců jde o legraci. Já se rozhodně z toho, že někdo nastřílí líp hroutit nebudu 

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Takze na tercich jsme se dohodli, dam je na stranky souteze k dispozici pro dalsi kolo.. jen jeste jedna vec - terce jsou vetsi, takze by bylo fajn kdyby vsichni strileli na 30m, aby se nemuselo prepocitavat - tim se vysledku dost ublizi..
Kvetnove (prvni) kolo se blizi do finale, zatim to vypada velmi zajimave - tri lidi maji 193b - rozhoduji mezi nimi jen stredove zasahy a presto jsou na tom dva strelci nastejno .. dal uz je rozsoudit proste nejde, nebo mate nekdo nejaky napad? Myslim ze jedina moznost je pocet bodu, potom pocet stredovych zasahu (10X) a pokud bude oboji shodne, je to holt remiza.. Nebo myslite, ze by potom mohlo rozhodnout drivejsi datum strelby

Kvetnove (prvni) kolo se blizi do finale, zatim to vypada velmi zajimave - tri lidi maji 193b - rozhoduji mezi nimi jen stredove zasahy a presto jsou na tom dva strelci nastejno .. dal uz je rozsoudit proste nejde, nebo mate nekdo nejaky napad? Myslim ze jedina moznost je pocet bodu, potom pocet stredovych zasahu (10X) a pokud bude oboji shodne, je to holt remiza.. Nebo myslite, ze by potom mohlo rozhodnout drivejsi datum strelby

Ach jo, to jsem zvědavej kde budu hledat 30m úhlopříčku na zahradě. No pokusim se. Jinak co říkáte udělat ještě jednu kategorii na 10m vestoje bez jakýkoliv opory? To by mohlo bejt zajímavý ne?Sidewinder píše:terce jsou vetsi, takze by bylo fajn kdyby vsichni strileli na 30m, aby se nemuselo prepocitavat - tim se vysledku dost ublizi..![]()
K té remíze - nechal bych to na body a pak na počet evidentních středů, v případě shody dát to dřívější datum a hotovo.
a co dat pro vetrovkare strelbu v leze na 30m bez opory a dvojnozky??proste poloha jako v biatlonu..??at to maj taky krapet stizeny a nerozhodujou takovy "malickosti" jako datum..at rozhodne kdo je vetsi sniper..v tomhle kole jsme se presvedcily ze vetrovky maji suprovou presnost (prakticky totoznou)..tak bysme mohli dat kolo aby se ukazal pravej genama podporenej odstrelovac 

Ne špatně jsi mě pochopil. Samozřejmě nechat 30m ať střílí kdo chce jak chce (dobročinosti se meze nekladou) a udělat ještě jednu paralelní soutěž na stejné terče - 10m vestoje bez jakékoliv opory. Každej by prostě poslal 2 terče. Když by jsme to dovedli do detailu, tak by se výsledek mohl sečít - to by potom bylo zajímavý