Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
pánové omlouvám se,ale už to nemohu vydržet-přečetl jsem snad celý todle vlákno a někteří jedinci jsou trocha mimo(dle mého názoru)nevím jak u nich,ale u nás na Moravě se likviduje jaká-koli škodná co vleze do baráku a nepatří tam(nemyslím tím souseda-ikdyž...
)těm co tady melou o tom jak to může někdo udělat a zabít potkana,bych nejradši pustil pár jedinců do baráku a pak si povíme
-potkan a jakýkoli jiný hlodavec,kerýho nemá někdo z rodiny za mazlíka se likviduje-škody co u nás tito hlodavci způsobí jdou do statisícu,neli do milionu-podle mě střela ze vzduchovky(dobře mířená)je nejhumálnější a pro škůdce nejlepší řešení.
Zkušenosti:jed-pomalá smrt(chcípne někde zalezlej a je zteho smradu)
past-není 100%(přeražený nohy,sklapne na prázdno,selže-u
některých jedinců přeražené prsty
lepidlo-promiň,ale to je trochu týrání-ale asi to funguje
odstřel-levné,rychlé(špatná trefa?-většinou stačí každý znovu nabit-co si budem namlouvat-a taky ti co se tímdle baví-snižují počty škůdců a hlavně nedělaj z nudy bordel někde po venku.
Toto je jen čistě můj názor-kdo souhlasí souhlasí-kdo ne-pořiďte si potkana

Zkušenosti:jed-pomalá smrt(chcípne někde zalezlej a je zteho smradu)
past-není 100%(přeražený nohy,sklapne na prázdno,selže-u
některých jedinců přeražené prsty

lepidlo-promiň,ale to je trochu týrání-ale asi to funguje

odstřel-levné,rychlé(špatná trefa?-většinou stačí každý znovu nabit-co si budem namlouvat-a taky ti co se tímdle baví-snižují počty škůdců a hlavně nedělaj z nudy bordel někde po venku.
Toto je jen čistě můj názor-kdo souhlasí souhlasí-kdo ne-pořiďte si potkana

for. ppeettrr
souhlasím s tím lovcem co máš doma. Moje žena má fenku yorkshira a vím co je to za rabiáta. Kdyby se mi omylem dostal prst k ní do mordy když chytne potkana tak počítám ,že by mi ho urafla stejně rychle jako cirkulárka. A těch pošklebků si nevšímej,myslím si ,že kdyby se tvůj york pěkně nasral tak vyžene na stůl všechny tyhle posměváčky
souhlasím s tím lovcem co máš doma. Moje žena má fenku yorkshira a vím co je to za rabiáta. Kdyby se mi omylem dostal prst k ní do mordy když chytne potkana tak počítám ,že by mi ho urafla stejně rychle jako cirkulárka. A těch pošklebků si nevšímej,myslím si ,že kdyby se tvůj york pěkně nasral tak vyžene na stůl všechny tyhle posměváčky

Aquila non captat muscas
Chlapy,radsi strilejte,protoze jestli mate doma a v okoli potkany jako zajice,tak bacha na ty vase Yorkmuty,videl jsem kamaradovo yorkmuta,jak mu potkan v bitce pod vratama stodoly ukousnul nosni houbu a asi drapem mu vyskrabnul kus bulvy,takze maji yorkmuta,co vypada jako veteran z vietnamu.A do pasti muzu doporucit buchty,nejlip osvedceny jsou tvarohovy a makovy.Syr,spek,slanina,uzenina,to je vsechno zbytecny,ty mrchy to obejdou
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
jbiker - tak to teda popírám , žádný malí trhač se na mně nevrhl , ani mi prdel nenatrhl
zakk - lepidlo je možná nehumání, ale špatně trefit , tak taky ta krysa není moc nadšená, nehledě na to že moc nepostojí, řekl bych že nejlepší by byla kombinace lepidla a vzduchovky
- samozřejmě to tam nenechávat jako past , ale používat k zmražení cílů , co vám přeběhnou před nosem , samozřejmě zkušenější , nebo když vás to přestane bavit , tak můžete střílet na běžící cíle ...

zakk - lepidlo je možná nehumání, ale špatně trefit , tak taky ta krysa není moc nadšená, nehledě na to že moc nepostojí, řekl bych že nejlepší by byla kombinace lepidla a vzduchovky

- samozřejmě to tam nenechávat jako past , ale používat k zmražení cílů , co vám přeběhnou před nosem , samozřejmě zkušenější , nebo když vás to přestane bavit , tak můžete střílet na běžící cíle ...

No z vlastní zkušenosti vím, že tyhle malý pejsci jsou fakt bojovný...naštěstí jim příroda nenadělila sílu, aby byli fakt nebezpečný
Je to jako u lidí-velký a silný chlapi bejvaj mírumilovný flegmatici a malí zase uřvaný cholerici...

Je to jako u lidí-velký a silný chlapi bejvaj mírumilovný flegmatici a malí zase uřvaný cholerici...

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov