Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Daystate Merlyn
Takhle teda nééé...
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
- odstrelovac1
Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
[quote="Toky"]To odstrelovac1: QB57 nieje na CO, má bočný náťah.[/qNe
jj ja vím....ja jsem měl na mysli QB 78,jaksi jsem to tam ale zapoměl dopsat,tak sorry....
jj ja vím....ja jsem měl na mysli QB 78,jaksi jsem to tam ale zapoměl dopsat,tak sorry....

Daystate Merlyn píše:Takhle teda nééé...

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- Daystate Merlyn
asi si koupím zas Gamo
(teda ještě jedno starší .22 mám)
a hurá na kance a pak mi nevěříte
proč ty kreténi střílej ty veverky ??

a hurá na kance a pak mi nevěříte

proč ty kreténi střílej ty veverky ??
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
- odstrelovac1
Ale o gamovkách se řiká že nejsou moc přesný vzduchovky....
To se neříká, to je pravda.
Ale toho divočáka by si možno tým gamom aj trafil či? ( alebo možno nie).
Daystate nájdi nejaké video kde striela z gamom na slony z dvoch metrov to určite gamovka trafí.
Ale toho divočáka by si možno tým gamom aj trafil či? ( alebo možno nie).
Daystate nájdi nejaké video kde striela z gamom na slony z dvoch metrov to určite gamovka trafí.
Toto vidím každé ráno z okna spálne. Tých holúbkov tam bolo dnes nejak málo, bežne ich je okolo pätnásť. Je to teda pokušenie... To mi verte. +-25metrov .

Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
A co ten prostor v palebné čáře když netrefíš? Do toho bych nešel. to mám doma taky. A navíc velice všímavé sousedy.
Ale pokušenie to je. Medzi nami, naposledy som strieľal do živého tvora pre dvadsiatimi rokmi. Trénujem pevnú vôľu. Ináč, tie mrchy tam vysedávajú aj v noci. Keby som práskol v ľahu z balkóna, palebná čiara je OK.
Umarex CPSport .177
odstrelovac1 píše:Ale o gamovkách se řiká že nejsou moc přesný vzduchovky....
2 JuroNR: Hm, odkial to vies s takou istotou ?JuroNR píše:To se neříká, to je pravda. ...
Uz si niekedy strielal s Gamom ? S akou vzduchovkou ? A kolko si mal vtedy rokov ?
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
- odstrelovac1
ogreenie píše:odstrelovac1 píše:Ale o gamovkách se řiká že nejsou moc přesný vzduchovky....2 JuroNR: Hm, odkial to vies s takou istotou ?JuroNR píše:To se neříká, to je pravda. ...
Uz si niekedy strielal s Gamom ? S akou vzduchovkou ? A kolko si mal vtedy rokov ?
Ja jsem to tady na foru četl několikrát na různých vláknech tak nevím,ale asi to nejsou výmysli,když to každý druhý píše

- DrobasMirek
koukám, že mezi váma asi nejsou holubáři chovatelé
když budete střílet po holubech tak bych prosil trochu ohledu a smilování pro ty co mají kroužek na noze
Máme chovatele v rodině a lítá s nima i závody (holub se vypustí třeba v holandsku a pak bez zaváhání doletí domu). Každou sezónu doletí několik holubů zpět s brokem nebo diabolou pod křídlem, mnohdy vůbec. Cena za takovýho holuba se může pěkně vyšplhat, když pominu, že se o to člověk stará od vajíčka..
Osobně jsem na střílení po živých terčích jsem před pár lety změnil názor, sice mě to pořád láká, ale když si vzpomenu na ty desítky sestřelených vrabčáků a špačků tak se musim zastydět. Moralizovat tu nebudu, to je na názoru každýho z nás

Osobně jsem na střílení po živých terčích jsem před pár lety změnil názor, sice mě to pořád láká, ale když si vzpomenu na ty desítky sestřelených vrabčáků a špačků tak se musim zastydět. Moralizovat tu nebudu, to je na názoru každýho z nás

- DrobasMirek
Gamo Shadow 1000 s optikou stejnýho výrobce - stříleno jak s optikou tak přes mířidla.. za trest..odstrelovac1 píše:ogreenie píše:odstrelovac1 píše:Ale o gamovkách se řiká že nejsou moc přesný vzduchovky....2 JuroNR: Hm, odkial to vies s takou istotou ?JuroNR píše:To se neříká, to je pravda. ...
Ja jsem to tady na foru četl několikrát na různých vláknech tak nevím,ale asi to nejsou výmysli,když to každý druhý píše...ja bych do ni asi nešel.....nerad riskuji v tomhle směru
Ved prave, napisali to volakedy traja - styria ludia, ktori volakedy davno strielali z bohvie coho a hlavne no name chinskou optykou a odvtedy polovica ludi tu na fore uz len "papouskuje" ...odstrelovac1 píše:... Ja jsem to tady na foru četl několikrát na různých vláknech tak nevím,ale asi to nejsou výmysli,když to každý druhý píše...ja bych do ni asi nešel.....nerad riskuji v tomhle směru
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
To DrobasMirek:
Ačkoli holuby s hlouby duše nenávidím tak než na nějakého vypustím diabolku kouknu na nohu, mám známe co pěstují holuby a proto si dávám pozor.
Každopádně takových po Praze moc není, zatím sem žádného neviděl. Ale tady u nás a ve vesnici kde bydlí tchýně sem jich vyděl dost.
Ačkoli holuby s hlouby duše nenávidím tak než na nějakého vypustím diabolku kouknu na nohu, mám známe co pěstují holuby a proto si dávám pozor.
Každopádně takových po Praze moc není, zatím sem žádného neviděl. Ale tady u nás a ve vesnici kde bydlí tchýně sem jich vyděl dost.
Venca a Zuzka (Zuzule
)