Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- odstrelovac1
A máte někdo zážitky s gamovkama(např. gamo hunter) vs lov drobných škudců???....

Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
staci ti to?
lovit sa da hocijakou vzduchovkou jedina podmienka je aby mala tolko energie aby dokazala zabit. Na potkana min. 9Joulov na vrabca by stacila aj polovicka...
Crosman 2250XT/Centerpoint 4X32
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No to bych zrovna nesouhlasil, základem je se hlavně trefit a to opravdu nejde s každou vzduchovkou.
Hodně se traduje že zrovna Gamo není moc vhodná, ale střílel jsem pár ran z CFX a nebyla to taková tragedie. Ale diabolky Gamo to je děs a optika taky nic moc
Hodně se traduje že zrovna Gamo není moc vhodná, ale střílel jsem pár ran z CFX a nebyla to taková tragedie. Ale diabolky Gamo to je děs a optika taky nic moc
Venca a Zuzka (Zuzule
)

no samozrejme som predpokladal ze kto to bude citat nieje uplna truba a snad sa vie aj trafit... ale kludne so mnou nesuhlas, ja som spomenul iba vysostne zakladnu vec potrebnu na lov
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No napsal si „lovit sa da hocijakou vzduchovkou „ takže na to jsem reagoval, je totiž logické že střelec musí umět střílet. Ale musíš si uvědomit že ne každou vzduchovkou se dá trefit vždy do černého.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

je logicke ze sa ide strielat zo zeleza ktore je v odpovedajucom technickom stave.
Sorry, nechcel som vyprovokovat nejake hadky, len ma vybudili otazky, ci sa da s Gamom trafit slona na dva metre (viem, ze to Juro ironicky nafukol)
Nie som predajca a uz vonkoncom nie som predajca Gamo vzduchoviek.
Ale prax je taka, ze vacsinou sa Gamo vzduchovky vybavuju pochybnymi puskohladmi s rovnako pochybnymi montazami. A na zaklade toho sa hodnotia tieto vzduchovky.
Upravuju sa Slavie aj AA-cka, proste vsetko. Da sa upravit aj Gamo (hlavne spust). Dajte tam lepsiu optiku a potom hodnotte ..
Mam Gamo Viper Max s MTC Viper 10x44 a na 50 metrov neviem trafit stale jednou dierou desiny v terci. Ale diviaka na 50 metrov do cela s oporou si trufam trafit (to neznamena, ze to budem robit !).
A mam aj AAPS, takze viem tie pusky porovnat. Je jasne, ze to AAPS striela kultivovanejsie, menej kope, je presnejsie, ale aj jeho cena je dvojnasobna oproti Gamu ...
Takze pre tych "papouskov", ked budeme nabuduce na nejakom stretku, kludne ju donesiem a mozete vyskusat, ci sa s nou da "trafit slona na dva metre"
Sorry za OT
A pritom mozno nikdy s Gamom nestrielal.JuroNR píše:To se neříká, to je pravda.
Ale toho divočáka by si možno tým gamom aj trafil či? ( alebo možno nie).
Daystate nájdi nejaké video kde striela z gamom na slony z dvoch metrov to určite gamovka trafí.
Nie som predajca a uz vonkoncom nie som predajca Gamo vzduchoviek.
Ale prax je taka, ze vacsinou sa Gamo vzduchovky vybavuju pochybnymi puskohladmi s rovnako pochybnymi montazami. A na zaklade toho sa hodnotia tieto vzduchovky.
Upravuju sa Slavie aj AA-cka, proste vsetko. Da sa upravit aj Gamo (hlavne spust). Dajte tam lepsiu optiku a potom hodnotte ..
Mam Gamo Viper Max s MTC Viper 10x44 a na 50 metrov neviem trafit stale jednou dierou desiny v terci. Ale diviaka na 50 metrov do cela s oporou si trufam trafit (to neznamena, ze to budem robit !).
A mam aj AAPS, takze viem tie pusky porovnat. Je jasne, ze to AAPS striela kultivovanejsie, menej kope, je presnejsie, ale aj jeho cena je dvojnasobna oproti Gamu ...
Takze pre tych "papouskov", ked budeme nabuduce na nejakom stretku, kludne ju donesiem a mozete vyskusat, ci sa s nou da "trafit slona na dva metre"
Sorry za OT
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
- Daystate Merlyn
Tak kluci je to možný nebo ne ?
už jsem prostřelil ledacos(myšleno v mezích vzduchovky kulturisty), ale makovici kance nevim nevim
už jsem prostřelil ledacos(myšleno v mezích vzduchovky kulturisty), ale makovici kance nevim nevim
AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Sakra, Gamo za chvili bude delat protiletadlove vzduchovky,jestli to takhle pujde dal..

177
22
25
22
25
nechci se hadat ale toto je nejaky divny.kdyz si vzpomenu na domaci zabijacku jak reznik dam praseti 2 krat jatecni pistoli a prase stalo pak mu dal sekerou samozrejme tou tupou stranou a prase slo k zemi.a tady ho zkoli diabolou ...............?????????
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No nejjednodušší asi bude si koupit hlavu na ovar a zkusit jestli diabolka projde
Venca a Zuzka (Zuzule
)

- odstrelovac1
a jak víte že šlo v tom videu na hlavu?? podle pádu??

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba podle toho že tam ukazuje kam ho trefil

(nad okem)

(nad okem)
Venca a Zuzka (Zuzule
)

- odstrelovac1
jj je to tam
....jsem to nějak rychle přelit prvně.....