O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
vrabci už jsou na ně naučený za těch xx let to je fakt. mohly už by dát obrázek na krabičku
Nejde!Prostě NNe
Re: O vzduchovkách Gamo
Vrabci sú hlavne naučení na vzduchovky.Ak by som 10m od neho pažbou zatĺkal klince ani to s ním nepohne akonáhle zamierim odletí a ešte škrieka aby odleteli aj tí od susedov.Fakt je že drahšie strelivo je na tento účel ozaj škoda míňať.
Konečne som si našiel čas a kým tu nik nieje prečítal som si komplet celú túto diskusiu o Gamovkách.Je mi jasné že to nieje žiaden zázrak ale ak niekto napíše že komplet všetky sú šunt tak musím pochybovať o tom či vie čo píše.Za tie roky čo strieľam som mal v rukách už všeličo a ozaj koľko ľudí toľko chutí.Nebudem sa biť do pŕs za plastovú alebo drevenú pažbu či iné nezmysly.Mám trebárs slávku631 a fakt si ju neviem predstaviť inak než v dreve.Mám whisper IGT a v dreve by som ju určite nechcel.Rôzne výkony a rozptyl...je to o tom čo človek od vzduchovky očakáva a svoje očakávania by mal zladiť s cenou ktorú je ochotný akceptovať.Nedávno som kúpil Hammerli cr20.Pri nej si terč bližšie než na 50m ozaj nedám a momentálne sa obzerám po nejakej slušnej PCP.Ak bude dobrá...čo asi bude ...tak tie čo mám nevyhodím ani nebudem o nich písať ako hrozne sa z nich strieľa a ako nekvalitne sú vyrobené.Asi tak.....
Nechápu jak nědo, kdo chová ptáky může střílet vrabčáky (straky a vrány bych ještě chápal). Takovej člověk je u mě idiot a zasloužil by brokovnicí do prdele. Osobně bych na takové bral kulovnici.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Toho idiota som si akože nevšimol.Nestrielam vrabčiakov pre zábavu....chodia na zbytky po papagajoch a ako každý voľne žijúci vták je hlavne prenášačom parazitov a chorôb ale keďže určite nemáš ani šainu čo obnáša zostaviť trebárs úspešný chovný pár Žakov...nepíšem o nezanedbateľnej cene ale o rokoch čakania ´tak o niečo takéto nieje ochotný nikto prísť kôli tým malým neplechám.Mám rád týchto pseudoochrancov ktorí ale bez problémov ako čítam strieľajú straky....tie mi problémy nerobia neviem prečo by som ich strieľal.Jeden múdry tu tuším ochraňoval aj potkany.Založte si fórum na nejakej ochranárskej stránke.
Straky ani havrany nestřílím, ale jsou přemnožené a nadělají paseku nejen na zajíčkach aj. Zatímco vrabec je velmi užitečný opeřenec jehož stavy neustále klesají. Živí se hmyzem. Rozhodně je pro přírodu užitečnější a prospěšnější jak x Žaků a dalších exoutů v klecích rádoby milovníků ptactva.
Jo a věř mi, že jak znám většinu na foru, tak idiot nejsi jen pro mne!
Jo a věř mi, že jak znám většinu na foru, tak idiot nejsi jen pro mne!
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Toto je uplne od témy a nemienim tu na nete štekať po niekom kto to skúša na mňa lebo inak by sa nechytal.To si myslíš že tých Žakov chytám v prírode a chudákov ich dávam za mreže?Mám veľké vykurované voliery aké si nevidel ani v ZOO a...to je jedno.A vlastne tie straky a vrany Ti možno vyhovujú lebo sú väčšie a dokážeš ich aj trafiť...trebárs tou brokovnicou čo sa vyhrážaš a asi si to ani nedržal v ruke:-)
Dúfam že sa konečne prihlási aj niekto kto si chce seriózne vymeniť skúsenosti ohľadom Gamoviek.Na svoju whisperku som okrem poškohľadu namontoval aj kvalitnú dvojnožku.Keď už sa mieri je to super ale pri naťahovaní to ozaj zavadzia tak ju dám asi dolu.Okrem iného bude ľahšia pri streľbe z ruky.Pravda je ale že to dobre vyzerá.
Dúfam že sa konečne prihlási aj niekto kto si chce seriózne vymeniť skúsenosti ohľadom Gamoviek.Na svoju whisperku som okrem poškohľadu namontoval aj kvalitnú dvojnožku.Keď už sa mieri je to super ale pri naťahovaní to ozaj zavadzia tak ju dám asi dolu.Okrem iného bude ľahšia pri streľbe z ruky.Pravda je ale že to dobre vyzerá.
Naposledy upravil(a) Systeman dne 11 úno 2013 20:52, celkem upraveno 1 x.
Ahojte tak moja gamovka konecne dostala kovovu koncovku, umely nastavec s muskou bol neprakticky zle sa mi nabijala vkladala do puzdra stale hrozilo zlomenie tru glo k comu aj doslo,nastavce na hlaven mam 3 jeden 10cm ,15cm a 20cm ten najmensi presahuje hlaven len 2cm teda skoro ako povodny original do najvacsieho poskusam natacky,podlozky a vsetko co sa tu na fore pouziva ,potom uvidim ktory budem pouzivat a bude mat najmensi vpliv na rozptyl ,koncovky su vysustruzene zo silonu presne napasovane na hlaven a rurku ktora je hlinikova /30mm/2mm/ zatial som nesiel do duralu lebo nebolo jasne ako to dopadne,mozno casom potiahnem nastavec ciernou karbonovou foliou .
Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Musím uznať že ten kov na konci hlavne vyzerá ozaj lepšie než plast.
Zdravím páni, chcel by som sa spýtať či nemá náhodou niekto túto vzdúšu Gamo Black Bull / http://gamo.com/portal/international/ri ... -Bull.html / v podstate to je asi BSA XL Tactical / http://www.alexxxus.cz/BSA-tactical-XL- ... -177-22-25 / o ktorej sa vyjadrujú v pozitívach a myslím že by to pri kooperácii GAMA a BSA malo schádzať z jedeného pásu
a cena je pri GAME lepšia za reakcie ďakujem Peter
PS: rozmýšľam nad ňou preto by som rád počul niekoho názor kto z tej Gamovky Black Bull už strieľal

PS: rozmýšľam nad ňou preto by som rád počul niekoho názor kto z tej Gamovky Black Bull už strieľal
Nestrieľal som z nej a vlastne som si až teraz o nej prečítal čo je zač...fakt si počkám až sa niekto kto ju má a vyskúšal ju zapojí a napíše skúsenosti...na mňa sa...ako sa vraví usmiala
vzhľad je podľa mňa suprový a na nejaké nástrely si počkám.No...a tí čo sa im pri slovku Gamo ježia vlasy a majú z neho vyrážku si asi tiež prijdú hodnotením na svoje

zdravim
kupil som gamo cf-30 ,chcel som zistit či je tam ta diera v pieste aka tam je pružina atď.
tak sok to horkotažko rozobral a teraz problem nemoźem tam nasadit cely ten spuštový mechanizmus nie a nie ho tam narvat pozeram som aj nejake videa na yotube tam to išlo celkom lahko aspom to tak vyzeralo
možete my niekdo presne poradit ako to tam ma ist ? ,ja si s tym neviem rady
kupil som gamo cf-30 ,chcel som zistit či je tam ta diera v pieste aka tam je pružina atď.
tak sok to horkotažko rozobral a teraz problem nemoźem tam nasadit cely ten spuštový mechanizmus nie a nie ho tam narvat pozeram som aj nejake videa na yotube tam to išlo celkom lahko aspom to tak vyzeralo
možete my niekdo presne poradit ako to tam ma ist ? ,ja si s tym neviem rady
tu je to video je to sice cfx ,ale je to skoro to iste
tu spušt jak tam len vytiahol s rukou ,mne to tak neišlo -ja som musel do toho trieskat šrobuvak+kladivo až potom to povolilo a naspet nie a nie napasovat
P.S. odporumčam pozerat zo zapnutym zvukom
ked si pozrete aj iné videa od tohto autora ma tam aj videa jak to aj skladá
tu spušt jak tam len vytiahol s rukou ,mne to tak neišlo -ja som musel do toho trieskat šrobuvak+kladivo až potom to povolilo a naspet nie a nie napasovat
P.S. odporumčam pozerat zo zapnutym zvukom
ked si pozrete aj iné videa od tohto autora ma tam aj videa jak to aj skladá
Takto nejde odpovědět. Nafoť to ať víme co kam potřebuješ dostat. Já dělal rozborku na CFX včetně spoušte a do ničeho jsem nemlátil kladivem.
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177