NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Euchemio

Příspěvek od Euchemio » 26 úno 2008 11:34

Já jsem ten přepouštěcí ventil koupil před týdnem a používám ho. Z těch fotek na internetu to možná není na první pohled patrné, ale je vyosený (aby se tam ta kyveta dala našroubovat). Nicméně je vyosený málo, takže pokud se kyveta našroubuje nadoraz, tak trochu dře o hlaveň. Mám dvě kyvety "funglofky" od Abnera a jedna dře hodně a ta druhá jen trošku. Ty starší kyvety mě na fotkách připadají protáhlejší a mohly by fungovat. Dneska skočím to toho obchodu a snad to s nima nějak pořeším.

Milsr

QB

Příspěvek od Milsr » 26 úno 2008 11:42

To že je to vyosené jsi mě potěšil,ale ty kyvety mě dostali,mám kyvety 20 let staré a ted nevím jestli tam půjdou nebo ne!
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 26 úno 2008 13:53

Schválně jsem se díval na stránky gunshopu a je to pravda, závit je vyosený.

Pánové nepřemýšlel jste už někdo jak realizovat prodloužení tlakového zásobníku. Dělal sem tuning svého QB a teď to žere víc co2 tak yb se hodilo ten zásobník zvětšit. Na netu jsou fotky už prodlouženého ale nikde není rozkreslené spojení. Díky za info.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Redukce

Příspěvek od Apevia » 26 úno 2008 19:13

Ta redukce je ok. Ja mam stary kyvety a jdou tam dobre, jen kdyz se tam prepusti uz to CO2, tak se to jakoby vic naprimi a musi se to pak trochu tlacit dolu pro odsroubovani. Do konce tejdne nandam fotky, ted nejak nestiham-pazba. Je to ale urcite lepsi nez delat nejaky bazmeky (uz jsme to meli rozpracovany, nakoupeny ventilky a udelany vicka). Takze vrele doporucuji, ahoj.
Jo a taky me zajima ten velkej tlakovej zasobnik, byl bych mooc rad kdyby jste to tu nekdo nejak poresil (jakou trubku, jak to spojit a tak...)
Cogito ergo armatus sum.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Foto redukce

Příspěvek od Apevia » 26 úno 2008 21:21

Zejtra sem dam foto ty redukce
Cogito ergo armatus sum.
Euchemio

Příspěvek od Euchemio » 27 úno 2008 00:57

Tak jsem to byl dneska řešit v JGS ve Vršovicích. Prodavač říkal, že jsem jedinej kdo přišel s takovým problémem. Porovnali jsme kyvety, který jsou u Drulovů (je na nich napsáno Abner) a ty co mě přišly od Abnera (je na nich napsáno TAU). Ty co jsou u Drulovů mají hrdlo trošku delší a protáhlejší. Asi jsou to různý série a byl použit jiný nástroj. Ono je to normálně asi jedno, ale v tomto případě ten 1-2 mm hrají roli. Ale zas to není tak hrozný a jak jsem psal tak ta jedna kyveta nedře tak moc. Stejně je už mám prázdný, takže je vyměním za plný a doufám, že ty budou bez problémů. Raději si vezmu flintu sebou, abych to mohl vyzkoušet. Prodavač z JGS říkal, že požádají výrobce, aby příští série byla trochu víc vyosená. Asi to dělali podle trochu jinýho modelu kyvety a udělali to "na chlup". Doufám, že vyberu starší typ kyvety, který bude bez problémů. Pak by to mělo být super. Zítra napíšu jak jsem dopad. Taky zkusím zavolat do Abnera a něco zjistit.

Jsem teď mimo domov a zapomněl jsem si foťák. Snad zítra nějakej seženu u kolegů v práci a dám sem pro ilustraci nějaký fotky. Nevíte někdo náhodou kde bych v Brně mohl vyměnit prázdný kyvety za plný?
pen.kt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pen.kt » 27 úno 2008 21:26

Pořád mi ale není jasná jedna věc. Ta redukce je pro připojení kyvety. A co připojení hasičáku, přepuštění a odšroubování hasičáku? Je v tom ventil? Pro přepouštění?
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Chjo

Příspěvek od Apevia » 27 úno 2008 21:30

Ten plnici ventyl na kyvety musis koupit v DU, stoji asi 180kc...Nasroubujes na hasicak (jde mi to i na klasik flasu k CO-cku) a na druhej konec nasroubujes kyvetu a uz plnis....
Cogito ergo armatus sum.
rsbnm

Příspěvek od rsbnm » 27 úno 2008 23:12

Tak jsem sedl k PC, že si objednám QB 78 4,5mm a on ji nikdo už nemá. Ani Gunshop ani JGS, nevíte někdo kde se dá ještě sehnat?
Alka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alka » 27 úno 2008 23:23

rsbnm

Příspěvek od rsbnm » 28 úno 2008 11:21

Tak jsem obvolal celou republiku a QB 78 r. 4,5mm budou všude až koncem května!
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Smula

Příspěvek od Apevia » 28 úno 2008 16:54

Tak to mas smulu. Prisel si na ni nejak pozde.... :-D
Ale ja ted musim cekat jeste na pazbu (sla na povrchovku, jak tu asi uz vsici vite)
Paja ji uz ale bude mit asi hotovou. Nafotim a hodim foto......
Cogito ergo armatus sum.
pen.kt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pen.kt » 28 úno 2008 20:12

to Apevia : Tak to jsi mi v tom udělal ještě větší guláš, než mám. Nepotřebuju redukci na plnění kyvet. Potřebuju redukci, ventil, na přepouštění z CO lahve, hasičáku, do zásobníku na QBčku. Tedy redukci, která má v sobě ventil, aby, až odšroubuju hasičák, mi ten plyn z QBčka neutekl. Je takový ventil, redukce? Zatím jsem z toho co tu píšete pochopil, že ty redukce za 180k co jsou na trhu tohle neumí. 6e jsou na připojení kyvet ke QBčku na střílení, nebo k hasičáku na plnění.

A propo, kyvety mají svůj vlastní ventil v sobě?
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Uf..

Příspěvek od Apevia » 28 úno 2008 20:51

Nic takovyho nikde originalne neprodavaj, par stran je ale neco takovyho delany. Prijdou mi ale lepsi ty kyvety, nemusis tahat tak tezky veci. To je ale vec nazoru.
Kyvety maj svuj vlastni ventyl, Je to takova matice, ve ktery je v prostredku takovej cudl a ten kdyz zmacknes tak zacne utikat COcko. Je to podobny jako vnitrek autoventilku.
Doufam ze si to pochopil.... :) (dystak SZ)
Cogito ergo armatus sum.
Odpovědět