NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
To mosazné pouzdro s dírkou je jen kryt.Mají to komouši pěkně vymyšlené.
Tím se rez teoreticky nemůže dostat k ventilu,který je tím jaksi v prostoru,ať je kyveta v jakékoliv poloze.
Samozřejmě časem se rez k ventilu COčkem stejně naplaví.
Až sundáš pouzdro,tak je tam jen jehla s "o"kroužkem.Jehla je na závitu.
Mě kyvety drželi sakra fest.Vzal jsem na ně oříšek 22mm a držel je sykama.
Hlavně se nelekni,kolik humusu se vysype.
Tohle je z mojich kyvet

Tím se rez teoreticky nemůže dostat k ventilu,který je tím jaksi v prostoru,ať je kyveta v jakékoliv poloze.
Samozřejmě časem se rez k ventilu COčkem stejně naplaví.
Až sundáš pouzdro,tak je tam jen jehla s "o"kroužkem.Jehla je na závitu.
Mě kyvety drželi sakra fest.Vzal jsem na ně oříšek 22mm a držel je sykama.
Hlavně se nelekni,kolik humusu se vysype.
Tohle je z mojich kyvet

Tak pánové, dovolte poděkovat za skvělé fórum. Pomohlo mi vybrat první vzduchovku vhodnou pro syna (QB78 Deluxe), ale musím říct, že i mě příjemně překvapila. Sice jsem ta tomto fóru strávil poslední týden
, protože materiálu je tu ke čtení rozhodně dost, ale vyplatilo se to. Jen tedy vyměním ten srandovní puškohled, který byl zdarma...., ale i tak byl drahej.
Jak tu párkrát pronesl Kubajzz: "přesně takhle to nemělo vypadat...."
Takže ještě jednou díky.

Jak tu párkrát pronesl Kubajzz: "přesně takhle to nemělo vypadat...."
Takže ještě jednou díky.
-
...
neskusal ju niekdo natlacit so vzduchom do 70barov a skusat strielat namiesto CO2?
Re: ...
nafukovacka píše:neskusal ju niekdo natlacit so vzduchom do 70barov a skusat strielat namiesto CO2?
ricci35 píše:Asi se budu ptát na něco co tu nejspíš někde bude...ale přesto...pokud se natlakuje pumpou QB78 na tlak 80-100bar bude to fungovat?
str.154Kubajzz píše:Jo bude, tipnul bych tak 5-6 ran a každá tak o 10m/s pomalejší než ta před ní.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
-
- Kontaktovat uživatele:
jedinné řešení jak používat QB (a ostaně ostaní vzduchovky na co2) se vzduchem je zakoupení paintballové lahve na 200 bar s regulátorem, z regulátoru jde většinou kolem těch 60bar, takže klidně napojit na stávající zásobník na zbrani a šlape to jak hodinky, ovšem to je investice jako samotná puška + ještě flaše na vzduch, přepoušťáky atd, prostě je to volovina, jedině pokud už doma někdo nemá větrovku a chtěl by si předělat QB na vzduch aby se nemusel tahat s dvěma pohonnými plyny,
tak bych to viděl já.
tak bych to viděl já.
-
...
nerozumiem mu ani prt ale natlakoval qb nakoniec na 140barov a striela tym 5,5 1,35gramu rychlostou 243 m/s a 218m/s s 80barmi :O ... pri hmotnosti 1,35gramu to je slusne nie?