NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
re
no já myslím ,že stejným zpusobem jako když otvíráš Kofolu s kterou jsi před tím třepal.
Prostě trošku s citem povolit a nechat vysyčet.

Hail And Kill !
Na závitu zásobníku CO2, řekněme v poslední třetině je malinká dírka kterou ujde zbylý plyn, takže ke konci to chce trochu zvolnit z povolováním zátky aby stačil plyn vyšumět. 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
no právě na te dosedací ploše ventilku je zničeny to těsnění je to nějaky silon nebo teflon,co stím mam dělat?bhurt píše:Těsnění ventilku - rozměr je někde na začátku vlákna, tadyjsem ti to našel http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... &start=120
Ale to, že ti uniká do hlavně je spíš tím, že jsi měl bordel na dosedací ploše ventiku nebo poškozené dosedací pochy. Pořádně to prohlídni
LOV 21
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
-
Potrebujem kompletny zoznam tesneni na QB78,moze mi ho niekto napisat?
Chcem si ist vsetko dopredu kupit nech ma necaka dake nemile prekvapenie.
Mam 4,5 verziu,ide mi totiz o to,ze chcem si to kupit a nachystat naraz.Myslim,ze by sa to aj hodilo inym.
Pokial mozno tak aj uviest,co o kruzok a co obycajne tesnenie.
vdaka.
Seznam o těsnění použitých v QB-78
19x13- ventil (mezi duralovým a mosazným)
18x14- přepouštěcí ventil (na kyvety)
10x6 - těsnění na hlavni (nej použivat aplikátor jinak se střihne)
3x1 - těsnění tyčky závěru ( o-kroužek)
je to kompletny zoznam?
a este otazocka len 3x1 je o krouzek?
Chcem si ist vsetko dopredu kupit nech ma necaka dake nemile prekvapenie.
Mam 4,5 verziu,ide mi totiz o to,ze chcem si to kupit a nachystat naraz.Myslim,ze by sa to aj hodilo inym.
Pokial mozno tak aj uviest,co o kruzok a co obycajne tesnenie.
vdaka.
Seznam o těsnění použitých v QB-78
19x13- ventil (mezi duralovým a mosazným)
18x14- přepouštěcí ventil (na kyvety)
10x6 - těsnění na hlavni (nej použivat aplikátor jinak se střihne)
3x1 - těsnění tyčky závěru ( o-kroužek)
je to kompletny zoznam?
a este otazocka len 3x1 je o krouzek?
Jo
Jo je to VŠECHNO, psal jsem to tu několikrát! Maximálně ještě něco mezi pouzdro závěru a tlak. zásobník-nejlepší je ostříhat nějaký "o" kroužek, těsní líp než sedlo ventilu.
Cogito ergo armatus sum.
zaver
na jehlu zaveru davam 3x1,2 o-krouzek, uz jsem to tady psal nekdy driv
-
tak jsem asi uplně blbej. při vytahování skoro prázdných bombiček jsem tři závity zvolnil aby přebytečný plyn unikl, ale nic se nedělo, tak jsem to pomaličku povoloval až mi to opět vystřelilo
Koukal jsem ta dirka mezi závity je (asi na třetím) ,ale stejně je tam furt to těsnění. Těsnění se zadírku dostane až když toje vyšroubované a povitáhlé ven. Střílet na prázdno se mi nechce(připadá mi, že to neni dobré) a stejně tomu v návodu nerozumím-píšou tam V žádném případě nestřílet na prázdno a pak píšou na vyprázdnění vystřílet naprázdno. Prosím o radu. dík

odfuk
Vyvrtej si tu dírku na správné místo, asi to soudruhům ujelo 

Střílej
Neboj se ničeho. Zbytek vystřílej na prázdno CO2-jce ani větrovce to nemůžu ublížit, jen u pístovek, tady můžeš, fakt 

Cogito ergo armatus sum.
Ahoj, nic si stoho nedělej,já ji tam taky neměl. Už nemám ani tu flintu ale po celou dobu jsem se bez té dírky obešel Řešil jsem to tak,že jsem stiskl spoušť a jenom sem tahal za závěr aby to šlo rychleji.U každé QB 78 jak jsem později zjistil od kamošů to ale nejde. Je to zajímavé? Teď zase v JGS prodávají přepouštěcí ventily které mají moc utopený ten středový kolíček a pokud kyveta nemá dlouhý trn,tak qb nenaplníš.Prostě to mastěj jak se jim zachce.To je můj názor.