NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jsem tady louskal plnění QB z kyvet a jsem z teho chytrej jak zlatý stránky.Nezkoušely jste náhodou někdo kdo má redukci na kyvety jako Apevia našroubovat na tu redukci rychlospojku a na kyvetu její druhou částa a pak to vždy jen rozpojit až je zásobník naplněný?Díky za postřehy-potřeboval bych něco na plnění z kyvet,tak aby se to dalo jednoduše rozdělat a hlavně normálně sehnat třeba na internetu-do těchto věcí nedělám a nemám o nich vůbec přehled,tak bych to rád vyřešil nějak jednoduše.Děkuji všem za odpovědi Zakk
QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
V sobotu...
V sobotu se mi dostala do ruky "tuningová" koncovka řadící páky... Nu což, začal jsem si hrát, díval jsem se, jak to tam drží a tak... Dnes jsem větral QBA, no a při čištění sem si říkal co s ní... Toto je můj předbězný návrh MAXIMALISTICKÝ kličky pro mojí QBA! Jste také maximalisté?
Je to sice už dost, ale pěkně se to drží... Jakmile se dostanu k soustruhu, tak udělám tyčku a bude! Toto je daný zajím jen na "obyč" nerezový kličce....

Cogito ergo armatus sum.
-
No ako koncovka pre gulomet Browning, tak by to teda mohlo ujst, ale pre vzduchovku...OMG
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
-
- Kontaktovat uživatele:
Klídek jo?
Hele, klídek klucí
Náhodou se to dobře drží
Asi to fakt udělám
Dobře se s tím natahuje, pohodlný držení
Není to tak hrozný
Jen je to fakt veliký, ale zkusit se musí vše....

Cogito ergo armatus sum.
poradte
vie mi niekto povedat ci qb78 ktore sa predava tu na gun shope je verzia DELUXE? Pisal som im totiz pred tyzdnom ale nikto neodpisal.Dakujem
Spielberg Brno , Alfa 661 , Colt 1911 A1 airsoft Bell - naozaj dokonalá replika za málo €. :-)
co2
Ahoj nevíte někdo kolik si bere qbčko co2 při plném tuningu a pružině od alexus ktera je o 25 procent tužší.
Mě bere
Mě bere cca 1.5gramu na jeden výstřel- na 1x 150g kyvetu dám cca 100ran. Mám prakticky vše, zvětšená dírka v tyčce závěru, vybrakovanej ventyl, podloženou pružinu (budu dávat Alexxxusovu)......
Cogito ergo armatus sum.
qb
tak jsem taky pořídil qb78 koupil jsem ho tady na gun bazaru i s optikou tasco 3-9*32 potřeboval bych poradit jak tu optiku pořádně nastřelit.jinak spokojenost mel jsem v ruce jeste hatsana 100 ale je to těžká kráva qb je uplně idealní.asi se pustím do tuningu.jak mam vyndat pojistku abych to rozebral?díky za rady
Vtlač
Vytlač ji v "LOCK" pozici. Z tý strany kde není ta pacičky, třeba já to dělal tužkou...
Cogito ergo armatus sum.