Mno a tohle uz jste videli? Strelivo za 0.20 Kc
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Bavil jsem se s člověkem, který dělal instrutora v těchto zemích a tvrdil, že naučit je základům bezpečné manipulace, rychlé střelby s přijatelným výsledkem, taktice je nadlidský až nesplnitelný úkol.epetr2008 píše:2 Ares
Trefit dokáže docela slušně ovšem dle možností AK, rozkazy po dlouhém, dlouhém výcviku dokážou poslouchat určitě také.
Jen pro info.
Tady je to z celkem oficiálního zdroje:
http://kormoran.vlada.cz/usneseni/usnes ... enDocument
pan_Y má pravdu
Tady je to z celkem oficiálního zdroje:
http://kormoran.vlada.cz/usneseni/usnes ... enDocument
pan_Y má pravdu
podle mně je to všechno pěkná blbost , i ty zbraně jsou zastaralé a zbrojovka se taky z něčeho musí živit
, kdyby otevřely vojenskou střelnici pro veřejnost a prodávaly to jedna rána za korunu, tak jim to tam lidi vystříleji, vydělají na tom 5x víc , zapatěji se jim z toho i nové zbraně , ušetří peníze za dopravu stovek tun nábojů a ještě na střelnici zůstane takového šrotu , že se jim to vypatí těžit bagrem ...
- otázka na konec : schválně kolik šrotu je z 50 mil. nábojů ? a za jak dlouho by se to asi vystřílelo ? ( když počítám 10 mil. obyvatel, tak to vychází 5 nábojů na jednoho ...
)

- otázka na konec : schválně kolik šrotu je z 50 mil. nábojů ? a za jak dlouho by se to asi vystřílelo ? ( když počítám 10 mil. obyvatel, tak to vychází 5 nábojů na jednoho ...

Naposledy upravil(a) vlčák dne 12 led 2008 17:22, celkem upraveno 1 x.
- a to nepočítám , že ve střelecké revue jsou inzeráty , ve kterých se prodávají znehodnocené vojenské zbraně , nevím za kolik teď , ale bývalo to 1500,- za samopal a 4500,- za kulomet , když vemete v úvahu práci na znehodnocení a zisk firmy , tak ty zbraně také doslova vyhazují zadarmo ... ( a pak mi tu říkejte, že se bojí ,aby se jim neopotřebovaly
)

Neber to jako napadání, vím svoje a jsem rád že jsem s některýma lidma mohl střetnout. Nebudu na net házet jména lidí, od kterých na to nemám souhlas. Takže vlastně máš pravdu, došly mi argumentyepetr2008 píše:glock69 došli ti argumenty tak napadáš.
Arabáši jsou hodně slušný bojovníci. Ale dobrá, nebudu se ti snažit vysvětlovatKdyž si chceš stát za těma svejma cintama
![]()
Každopádně, víš co mi můžeš?![]()

Prostě se měj krásně a zkus být občas i slušný....
Tak při povodních u nás v ulici udělali hodně škody vojáci kteří jesdili s BVP jak prasta a následné vlny ničili , rozbíjeli a hlavně zaplavili i to kam už voda nestoupala.golfkiller píše:![]()
![]()
počkej až budou povodně pak budou všichni volat kdepak jsou ti vojáci co se mohlo stát
Štěstí přeje připraveným.
2 epetr2008: takhle je to mnohem duveryhodnejsi - navic si lze overit autora tech doc
2 pan_Y: te neznam a mnoho lidi se takovyma vecima bavi a strasne se v tom vyzivaji. Proto jsem trosku neduverivy, co se tyce informaci na internetu - nejak jsem se naucil ne vsemu verit. Proti tobe to mirene nebylo, tak si to prosim neber osobne.
K temetu: Hold nejak se vydelavat musi, ale nesouhlasim s tim, ze se to cpe do takovych statu. Bohuzel to nikdo jiny asi nekoupi
2 pan_Y: te neznam a mnoho lidi se takovyma vecima bavi a strasne se v tom vyzivaji. Proto jsem trosku neduverivy, co se tyce informaci na internetu - nejak jsem se naucil ne vsemu verit. Proti tobe to mirene nebylo, tak si to prosim neber osobne.
K temetu: Hold nejak se vydelavat musi, ale nesouhlasim s tim, ze se to cpe do takovych statu. Bohuzel to nikdo jiny asi nekoupi

Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO