Mno a tohle uz jste videli? Strelivo za 0.20 Kc
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak to jo, CO sem samozřejmě kritizovat nechtěl, jejich kapacity by ale při nějakým větším průseru těžko stačili...
Náš stát by vzhledem ke svým možnostem a budoucím hrozbám měl rozvíjet princip domobrany a partizánského boje.
Já říkám, vz 58 a Stinger nebo rpg do každý rodiny...
Náš stát by vzhledem ke svým možnostem a budoucím hrozbám měl rozvíjet princip domobrany a partizánského boje.
Já říkám, vz 58 a Stinger nebo rpg do každý rodiny...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
2 Ares
V minulosti jsem v práci dělal s Arabášema denně a můžu ti říct, že ani jeden neměl problém naučit se střílet z AKčka. A fakt bych se jich bál postavit se jim tváří v tvář. Arabové mají rádi zbraně, velbloudy, koně, auta a dolary.... Horší je to s elektronikou, ale se zbraněma to fakt problém není. Zvlášť když AK dokáže ovládat i 7mi leté dítě viz povstalci v Siera Leone.
V minulosti jsem v práci dělal s Arabášema denně a můžu ti říct, že ani jeden neměl problém naučit se střílet z AKčka. A fakt bych se jich bál postavit se jim tváří v tvář. Arabové mají rádi zbraně, velbloudy, koně, auta a dolary.... Horší je to s elektronikou, ale se zbraněma to fakt problém není. Zvlášť když AK dokáže ovládat i 7mi leté dítě viz povstalci v Siera Leone.
2 Ares
Trefit dokáže docela slušně ovšem dle možností AK, rozkazy po dlouhém, dlouhém výcviku dokážou poslouchat určitě také. Viz Sadámova ,,národní garda", která byla před první válkou v IRÁKU vycvičená na úroveň SAS.
Každopádně na partizánskou válku jaká teď v Iráku probíhá nepotřebujou umět ty rozkazy poslouchat, prostě se dohodnou že někde udělají přepad - zaútočej a zmizej. Žádný velký velení. Jednoduché, trvale udržitelné, efektivní.
Obdivuji národy, které i za primitivních podmínek dokáží porazit nejsilnější armády světa.
Tím nechci říct, že bych je podporoval. Pouze je obdivuji.
Jinak se divím že v Afganistánu naše zbraně nechtěli.
Ale možná ten dar byl pro ně moc drahej.
Trefit dokáže docela slušně ovšem dle možností AK, rozkazy po dlouhém, dlouhém výcviku dokážou poslouchat určitě také. Viz Sadámova ,,národní garda", která byla před první válkou v IRÁKU vycvičená na úroveň SAS.
Každopádně na partizánskou válku jaká teď v Iráku probíhá nepotřebujou umět ty rozkazy poslouchat, prostě se dohodnou že někde udělají přepad - zaútočej a zmizej. Žádný velký velení. Jednoduché, trvale udržitelné, efektivní.
Obdivuji národy, které i za primitivních podmínek dokáží porazit nejsilnější armády světa.
Tím nechci říct, že bych je podporoval. Pouze je obdivuji.
Jinak se divím že v Afganistánu naše zbraně nechtěli.
Ale možná ten dar byl pro ně moc drahej.
Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 13 led 2008 14:47, celkem upraveno 1 x.
Predator ma pravdu v tom,ze bysme mohli mit treba podobnej system,jako ve Svajcu.Svycari taky maj zbrane a uniformy doma ve skrini a chodi jen na cviceni.Ale tyhle debaty jsou uz daleko od ceny munice,za kterou se ji zbavujeme.Nehlede na to,ze v civilu je spousta padesatosmicek v ruznych upravach a lidi by asi po munici za super cenu hrabli vsema dvaceti.Neresit ocelovy jadra 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert