Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
mot
Re: Malá odstřelovačka

Příspěvek od mot » 22 zář 2013 21:25

Čau Pýrts.
Vypadá to,že ty SC choději o malinko líp než klasický eRka .Říkal jsem si,že až mi dojdou moje Lapuy,že bych si je taky pořídil ale když jsem se dočetl od odborníka na všechno, co něco někdy aspoň jednou viděl ,že jsou špatný,tak od toho nápadu raději upustím. :roll:

pitrs2

Příspěvek od pitrs2 » 22 zář 2013 22:11

...
Naposledy upravil(a) pitrs2 dne 23 zář 2013 00:16, celkem upraveno 1 x.
JuroNR

Příspěvek od JuroNR » 22 zář 2013 22:52

Ja som tiež chcel hned vyskušať tie R50SC ako sa to tu objavilo,ale bohužial ich nikde nemaju,takže zas len plati to čo som napisal že musime variť s toho čo doma máme. Ale ešte jedna možnosť tu je,budeme ich chodiť kupovať do Prahy jak za komunistov. Bolek by rekl: dvacet let po revoluci a ...........vždyť víte co.
Adrian aby si nedopadol tak že budeš chodiť aj strielať do Prahy,nielen naboje tam kupovať-to bol vtip samozrejme. :lol:
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 22 zář 2013 22:56

Jak mali Jardove :-)

Do kazdeho laufu patri to, co mu chutna a chodi nejlepe... to bez debat...
Skoda jen ze na svetove urovni presne strelby je valne minimum laufu, kterym chutna RWS :-) je jasne, ze je to chyba laufu a zbrani takovych, ze jim nechutna super strelivo :-)

Kluci ale vazne... na vysledcich je videt zlepseni oproti klasice, vim Petre ze nejsi ĺempl a umis strilet a nepredokladam zes zmanipuloval test, takze gratuluji ke zlepseni vysledku jen tak dale... nicmene preji tobe a vsem, abyste dokazali takto strilet treba i s levnejsi munici... a klidne zas od RWS!

Je skoda kdyz picani v "horni dolni" (u vas nebo u mne) leze tolik do penez...
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
JuroNR

Příspěvek od JuroNR » 22 zář 2013 23:08

No podla môjho laickeho nazoru asi R50 neboli až take 100% ked začali vyrabať R50SC , ale aspoň vidieť snahu značky RWS zdokonalovať svoje vyrobky. Prajem im vela pracovnych uspechov.
pitrs2

Příspěvek od pitrs2 » 22 zář 2013 23:40

...
Kodiak

Příspěvek od Kodiak » 23 zář 2013 15:00

Jak jsem si tak chlapci všiml, tak se stává vcelku pravidelně, že dokážete znechutit někoho, kdo sem dá pro ukázku zajímavé plody své práce, které ukážou každému jak fungují třeba novinky na trhu. Místo aby jste byli rádi, že nemusíte tápat a shánět, aby jste mohli mít představu co je to zač, tak máte spoustu chytrých průpovídek k něčemu co jste ještě nezkoušeli a viděli pouze na stránkách výrobce. Petr na rozdíl od vás jedná a nepublikuje jen svoje ničím nepodložené teorie!
Bylo by možná žádoucí, abychom se mohli potěšit něčím z vaší střelecké kuchyně! Samozřejmě že mě by ohromně zajímaly zkušenosti třeba s Eley Tanex - pokud možno bych rád viděl podobně zpracovaný příspěvek na který jsem zvyklý od Petra.
mot

Příspěvek od mot » 23 zář 2013 18:47

Souhlas. Už před časem sem Petr dal svůj pokus s krouháním střel a byl za vola. Teď dostal zase za uši. Vůbec bych se nedivil,kdyby to byl jeho poslední pokus o podělení se s ostatními o svoje zkušenosti a výsledky jím provedených testů.
Je docela zajímavé,že ty všeznalecké až ironické kecy má nebo mají pořád ti samí.
mari

Příspěvek od mari » 23 zář 2013 20:33

Nikdo nemel nic proti jeho testu novych RWS. Pouze proti RWS jako nabojum samotnym.
Alespon je nekdo vyzkousel. Petrovi by strileli dobre i jine, je to pan strelec.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 23 zář 2013 21:04

Souhlas s marim...
Slo pouze o to, poukazat ze RWS na svetove urovni pokulhava. Ne-li primo zaostava za jinymi vyrobci...

To ze kolem Hradce Kralove je vice strelcu, kterym RWS slape, nez je na mistrovstvi sveta v ultrapresne a "nudne" discipline BR je pouze zajimavost...

Nikdo nezesmesnuje Petra a cest jeho snaze, ale neni naopak treba napadat jine kteri maji relevantni informace k tomu, ze je RWS na svetove urovni brana za nejslabsi z dane triady vyrobcu...

Pokud by mi z anci chodily HV nebo Winchestery, tak strilim tim a neresim zblebty ostatnich... podstatne jsou vysledky...
mot

Příspěvek od mot » 23 zář 2013 21:31

Jenže to je právě ta "zajímavost" která mně zajímá. Mně nezajímá kolik střelců BR i jiných disciplín střílí Eleyema. To je pro mně jako střelce MaO info úplně k ničemu. (Tohle je téma Malá odstřelovačka) Nehledě na to,že ta vaše informace neobsahuje výčet výrobců hlavní,z kterých se střílí. Docela by mně zajímalo,kolik střelců s Ančama střílí Eleyema. Myslím,že jich moc není,pokud vůbec někdo. Z Anchutz obecně Eleye nechodí.Z Lilji zase asi málokdo střílí RWS. Abych to shrnul: Mně zajímá pouze náboj pro mojí flintu a mojí disciplínu. Nejlíp mi chodí Lapua a RWS. Z nich tedy vybírám. A když kamarád získá nové střelivo ,vyzkouší ho a upozorní na něj i ostatní kolegy,tak je upozorněn na to,že nejlepší je Eley a koupí RWS vlastně šlape do hovna. Dosáhnete Tím jenom toho,že lidi jako Pýtrs se naštvou a žádné svoje poznatky a testy sem dávat nebudou.
RChlapek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RChlapek » 23 zář 2013 22:21

To je holt bolest vsech internetovych diskuzi - par jedincu, kteri nemaji absolutne co rici, trpi neodolatelnou potrebou vyjadrovati-se uplne ke vsemu (a samozrejme, ze nejjednodussim nastrojem je kritika) - cimz ale odradi tichou vetsinu, ktera by se rada neco dovedela a odradi bohuzel i ty vzacne vyjimky, ktere k tematu maji co rici a jsou ochotni se o informace podelit. :roll:
Hanz Gruber

Příspěvek od Hanz Gruber » 24 zář 2013 05:48

"RChlapek" Naprostý souhlas!!! Je spousta jedinců co rádi kurví něčí drahocenné poznatky, jen proto, že jedna paní povídala, ale skutek utek...
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 24 zář 2013 07:55

S Robertem take souhlasim, nicmene je treba rozlisovat par zasadnich veci...

Kritika od cloveka, ktery nikdy nikde nebyl, zkousi si jen to "svoje" a je liny a bojacny jet jinam a sbirat nove informace a pristupy nema ZADNOU vahu... u pocitace je kazdy mistr nebo hrdina... a takovych je tu valna spousta

Naopak kritika od lidi, kteri maji rozhled, minmalne v tom ze zvedli zadek a nekam dojeli si zastrilet, neco se naucit a poznat nove lidi co maji co rici, tak ta ma VELKOU vahu... nemyslis?

Ani mari a ani ja jsme Petrovi nesepsuli test... jen jsme vyjadrili nas poznatek o tom, ze svetova uroven zbrani je naklonena eley a lapue daleko vice, jak rws...

Neslo o kritiku Petra... v zadnem pripade...
Kodiak

Příspěvek od Kodiak » 24 zář 2013 10:44

Pokud jste to mysleli s Marim, že příspěvky vámi napsané nebyly kritikou onoho testu, tak to všichni ostatní včetně Petra pochopili úplně jinak. Kdyby to tak nebylo, tak by test jistě nebyl smazán!
Vyjádřit poznatek o tom, že světová špička používá jiné značky než RWS je v celku známá informace - i když i tam a se najdou výjimky. Ale kde tak super střelivo pořídit? Informace že Eley frčí u špičky je k prdu, když takové střelivo neseženu ani kdybych si šel vybírat přímo do fabriky! Protože to co opravdu stojí za to, je schováno pro tu špičku. A když mi náš reprezentant řekne, že u Eley dostal k výběru z 25 sérií a nic nebylo dobrý a že jeli s prázdnou zase domů, tak to mluví samo za sebe. A to upozorňuji, že střílí jen Tenexama a má ještě v zásobě opravdu echtovky, tak může srovnávat.
Odpovědět