ale proc chcete brat "mladym" tu moznost byt rychlejsi ale proste vynalozit vetsi namahu? dle meho soudu mnou navrhovana varianta smaze rozdily v casovem provedeni cviku - neb vsechny se budou + - pohybovat kolem 7 sec ale proste ti kteri zamakaji a zvladnou to rychleji tak budou mit vyhodu...
a taky bych rad dodal, ze za tim ze se bude drzet zbran a ne lahve s vodou stojim ja sam osobne ...
a jinak ke cteni a slohu - slohy mi nikdy moc nesly a zas na druhou stranu napsat to ad1 ad2 ad 3... tak kazdy vi prd jak jsem k tomu dosel... a to jak k tomu dojit si myslim ze je dulezitejsi (kdyz se nad tim kazdy zamysli, tak najednou muze prijit na to, ze i jemu neco nevyhovuje...)
Nyni bych tu rad odcitoval jeden z prvnich prispevku v tomto tematu (autor jej zcela jiste pozna a zrejme zjisti, ze mel na zacatku VELKE OCI, neb soucasny stav tomu vubec neodpovida, ale uznavam, ze to ma na svedomi jisty vyvoj):
"Myslim ze zakladem je, zda pujde o simulaci "odstrelovace" a nebo pouze o strelbu malorazkou s optikou. V prvnim pripade by mela zavodu predchazet nejaka fyzicka namaha, vybaveni by melo byt jen tolik, co clovek v pohode unese na zadech a pozadavky na vybaveni take nemuzeme uplne vypustit - puska lehka, urcite opakovacka s kapacitou zasobniku alespon 3 rany. OPtiku pouzivat se zvetsenim 12x a nebo mensim, atd.. Druha moznost by vybavenim kopirovala stavajici souteze - povoleno prakticky jakekoli vybaveni - omezit jen BR vybavu a mozna i zvetseni puskohledu.
Pokud jde o streleckou polohu - pokud ma jit o odstrelovacku, zde by se schopnostem strelce - vybudovat si stabilni polohu s pomoci dostupneho vybaveni nemelo branit - tedy povolit i treti nohu, nebo nejakou jednoduchou podlozku pod pazbu (co kdo vymysli nebo bude mit v kapse - treba fusekli s fazolema nebo krabicku od naboju) ..

Pokud pujde o stavajici sportovni strelbu - zde je to otazka. Vsude je pojeti jine .. "
A co se tyce tech vysledku - Kdo myslis ze neunese to, ze nezna vysledky? To by mne zajimalo, preci vim, co jsem nastrilel a tim padem zhruba vim, jak si stojim no ne? ale kua uz nevim kolik presne potrebuji bodu na koleckach aby mne nahodou nekdo nepredebehl ... a o to jde.. dat pryc vypocitavost.. nic jineho to neni
EDIT Kouba - na smajlikach zapracuju, znacne se to zrychli a kdo nema pamatovaka zabreci...
Ad zatez - provedeni kliku s pesti na zemi snad problem provadeni kliku podloudnym zpusobem snad resi no ne? tedy Ti zbyva pouze to, dat rehabilitantum sanci se udrzet v grupe aby moc neztratili (ti tedy at drzi zbran) ...
Ad vysledky - nvm jak si prisel na 15 ran na kolecka... proste nevim kolikaty jsem a je mi to jedno ne? na kazde polozce strilim na sve maximum... a tak se musim sam se sebou srovnat jak si asi stojim a podle toho odhadnout soupere a palit na co si myslim ze mam ja a na co si myslim ze ma souper - tim zavedeme totiz ten fakt umeni odhadnout soupere...
a navic predstava ze strilis rychle za sebou, nevychladne ti flinta, tzn bude to jenom presnejsi a pak si vsici sednem ke kave a parkum je pro mne lakavejsi nez cca 15-20min niance mezi disciplinami...
a to jsou jenom dve rundy ...
ale za chvili se mi nebude libit ze nekdo strili lepe nez ja, vzdyt ja ted zacinal a jako novacek byh mel mit nejaky koeficient kterym sebudou nasobit moje nastrileny vysledky abych dokazal udrzet tempo...
Viz povodnova stokoruna, kterou bude nasledovat stokoruna na sucho a nasledne stokoruna za maly prijem, neb jsem neschopny a neumim si sehnat praci