Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kladivo
Re: Malá "odstřelovačka"

Příspěvek od Kladivo » 19 úno 2010 13:26

Gratuluji k skvělým trénikovým výsledkům.
A co ostatní střelci.Jak Vám to jde.
Já na treniku střílím vždy celou soutěž a nějak se nemohu dostat přes 500%.Zatím nej mam 487% a Makča 473.
No snad to zlepšíme
Ahoj

sportovec

Příspěvek od sportovec » 19 úno 2010 13:31

Ja trenuju jen tri polozky. Rukojmi, zatez, stojaka. Tyhle tri polozky pokryji zbytek .
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 úno 2010 15:02

Ja jsem teprve vcera nainstaloval listu 20MOA a montaze na ni mam teprve v balicku, ktery bude nejdrive v pondeli .. takze Otrokovice budou muset jeste pockat ...
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 19 úno 2010 15:14

moje lista je zatim v tom zatrolenem balicku kvuli neci pazbe a montaze ma zatim pujcene Sidewinder:) a Tome (mot) nezlob se ale vis ze je to pro tve dobro:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 19 úno 2010 23:40

To Kladivo: Spatne vysledky to nejsou a to si jeste navic mohl udelat ve vypoctech chybu! Musim se ale omluvit za rekordy, ktere jsem prepocital na procenta prilis brzy a tak byly na strankach zapsany jeste v neaktualnich cislech. Diky Tobe jsem si to zkontroloval, nasel chybu a nyni prepocital vysledky sezony 2009 na procenta (pro ucely rekordu) znovu a vysledky jsou o trochu lepsi, jelikoz jsme trochu vylepsili pocitani skore v polozce "zatez".

Pocitat vysledky na procenta je sice vyhodnejsi a ferovejsi, ale je to matematicky trochu slozitejsi, takze to organizator bez excelu prakticky nezvladne. Proto jsem pripravil tabulku jiz pro vysledky roku 2010, kterou nabizim vsem ke stazeni zde a do ktere si muzete snadno treninkove vysledky zapisovat a hned uvidite, jake celkove skore Vas vysledek udela.

V rekordech jsem uvedl vsechny vysledky, ktere se doposud dostaly pres hodnotu 500%. Neni jich mnoho, ale je zajimave, ze vsechny byly dosazeny az ve druhe pulce sezony. Zatimco v prvnich trech ligovych zavodech by 490% stacilo spolehlive na vitezstvi .. tak napriklad v zavode poslednim uz jen na seste misto!

Bude tedy mnohem vice zalezet na tom, zda bude strelec schopen dosahovat slusne vysledky stabilne - a treba je i zlepsovat, nez na nejakem jednom super vysledku. Ligu vyhraje jedine ten, kdo zacne se dobrymi vysledky hned od prvniho zavodu. V MaO holt plati motto, ktere napsal kdysi Neruda: "Kdo chvili stal, jiz stoji opodal". Proto nepodcente trenink a pripravte se jiz na prvni ligovy zavod! .. Generalni zkouskou Vasi formy bude Novoleska odstrelovacka jiz za mesic!

No uz aby snih zmizel a zacalo byt tepleji!
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 20 úno 2010 00:13

Mimochodem jsem se dnes dovedel, ze se trochu modernizovana soutez "Mizive cile do 50m" bude strilet dokonce i jako celorocni liga v klubu KVZ Kromeriz! Stranky jsou www.kvzkromeriz.wz.cz
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 20 úno 2010 07:48

Ta kroměřížská alternativa vypadá hodně dobře. Líbí se mi především ustanovení o zbraních. Zmizely tam ty nesmyslný pí..viny neustále uplatňovaný v HK. Je jen škoda, že se všechno střílí na 50 m. Docela mě baví, jak se ujmuli rukojmí, který jsme kdysi se Swdr. dávali dohromady. Že jsme si my, blbci, na to nedali copyright - to bysme dnes byli v balíku! :D :lol: :D :lol:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 20 úno 2010 09:20

Mohli bychom si to nechat zaregistrovat jako prumyslovy vzor :-)
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 20 úno 2010 11:11

Buehehe, nedráždi hada bosou nohou... :wink:
Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hungry » 20 úno 2010 11:47

harpplayer píše:Ta kroměřížská alternativa vypadá hodně dobře. Líbí se mi především ustanovení o zbraních. Zmizely tam ty nesmyslný pí..viny...... Že jsme si my, blbci, na to nedali copyright - to bysme dnes byli v balíku! :D :lol: :D :lol:
Mi tedy přijde, že tam tě 3,14čovin nechali stále ještě zbytečně moc... :?

Copyright - v týdle republice... :roll: :D By jste ještě dopláceli...
Zabte je všechny! Bůh si ty své pozná...
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 20 úno 2010 12:33

................ a nebo jak psal Harp : Copyright - to bysme dnes byli v balíku ! ............. a nebo taky : :D :D to by znás už konečně byli pořádný BALÍCI :!: :!: :D :D ( joke ) :P
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 20 úno 2010 12:51

S tou Kroměříží - věc názoru. Každopádně tam nejsou kokotiny typu botka a lícnice v základní poloze, zákaz "lůžka pro palec" a konečně už někdo v mizivkách pochopil, že se používá něco jako dvojnožka, dokonce ani o vodováze není zmínka, Takže vlastně můžeš použít jakoukoli malorážku do 6 kg hmotnosti. Že je zvětšení max. 4x, s tím jsem se smířil - je to kolorit týhle soutěže. Důležitý je, že variábly je možno zajišťovat na 4x zvětšení a nemusíš si kupovat 4x fix (takový pravidlo zas používají "kdesi v Podkrkonoší") . Takže to celý považuju za relativně pozitivní posun.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 20 úno 2010 13:00

Pozitivne to urcite je. Umozni to strilet vice lidem, a hlavne se evidentne akceptovalo i to ze se strelba vyvinula a posunula. takze je potreba modernizovat i pravidla.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
sportovec

Příspěvek od sportovec » 20 úno 2010 13:03

Jestli maji vahovy limit, tak to je kokocina. Duvod mi neni jasny a mozna ani neexistuje :). Napr. moje 1907 + kukr + Harris a bez dovazeni ma 6,7 kg.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 20 úno 2010 13:11

Ten důvod je jasnej - je to MaO, tedy jisté přiblížení se skutečné odstřelovačce. Už jsi někdy viděl sniperku o váze 12 kg (jako Tvoje bývalá suhlka) :D , teda pokud nemyslíme zbraň v ráži 50BMG? Je zajímavý, že můj tolikrát komentovanej "kombajn" 6 kg nemá ani náhodou. Myslím, že váhovej limit vůbec není od věci. Skončilo by nesmyslný "dovažování" zbraní na úroveň slušně pancéřovanýho auta a taky by střelec musel hodně zvažovat, jakou optiku použije - bezmála dvoukilový hebedo by ho značně limitivalo ve výběru zbraně a naopak, což by značně sjednotilo parametry používaných sestav. Je jasný, že kdo už pořídil sestavu váhově se blížící tanku Panther bude jasným odpůrcem takovýhle myšlenky, ale pokud se na věc podíváš nezaujatě, něco na tom je.
Odpovědět