Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jen malou perličku k tomu že neni kde střílet. V Brně se ruší jedna z nejpleších střelnic (tedy na 10,25 a 50m) v republice. Duvod-finance, nezajem pomoci ze strany kraje/státu; naschvály ze strany p.Abrahama a v neposlední řadě špatná práce některých zaměstnanců ČSS v minulosti. A naše nejlepší a vlasně v současnosti asi po Brně jediná střelnice na které se dá pořádat kvalitní mezinárodní závody v olympijských disciplínách a i střelba na 300m jsou na ni vyvyjeny tlaky aby i tato střelnice byla zrušena. Dokoce i policie prošetřuje informace o údajným vypsáním (pokud se pamatuju) 80milionů korun tomu, komu se podaří tuto střelnici zrušit.... Na výstavbu obdoby jedné z těchto střelnic peníze nejsou a ve výhledu mnoha let nebudou. Zbydou tu pouze malé střelnice, a i ty budou trnem v oku mnoha lidem a postupně se budou likvidovat taktéž.... Tudíž všechny druhy střelby pomalu vymizí.... velkorážka tu už skoro neni, 50m střelnice pomalu mizejí taky, stejně jako brokové a další....
Re: Malá "odstřelovačka"
a co říkáte na toto ? Anschutz mod.54 - je to lepší než Suhl 150 ?
Skoč po ní. Tedy záleží v jakém je stavu. Střílel jsem z ní a nepoznám rozdíl v přesnosti a spouštění od Suhl. Má ji MKouba, tuším teď dokonce čeká na na pillar bedding. On se ozve se superlativy 

A54 je dobrá, ale pořádně si ji prohlídni, je to vlasně stejny jako všechny ostatní stare zbraně,....
je úplně nová . 12 tis. akorát koukám ,že má mířidla http://www.zelenysport.cz/scripts/podro ... p?IDZ=1641
Raději novou A54, než Suhl s nejasným původem za cca 8.000,- Kč. Počkej na názor ostatních jako je Harp, Swdr., MKouba a dalších, renomovaných firem 

taky si říkám ,že to bude lepší cenově a to mam ještě možnost odpočtu DPHsportovec píše:Raději novou A54, než Suhl s nejasným původem za cca 8.000,- Kč. Počkej na názor ostatních jako je Harp, Swdr., MKouba a dalších, renomovaných firem

Já jsem s ní jen střílel ale koukám, že spoušťový jazýček by to chtělo vyměnit. / aby šel /. Rybina aby byla i před nábojovou komorou a tunel mušky šel sundat. Tyhle věci ti řeknou kluci já se jen můžu opřít o její přesnost.
díky počkám jestli budou mít náladu ještě poradit
A54 je vyborna, ale uz se dlouho nedela a tak hodne zalezi na tom, v jakem je stavu. Ja tu svoji koupil na temze miste (zeleny sport) a meli tam tri kousky. Ta "moje" byla o neco drazsi, ale take vypadala o dost lip. Nova bude asi dost tezko, kdyz se dlouha leta nevyrabi. Pokud je to jedna z tech dvou (velmi pravdepodobne) co jsem mel v ruce a nekoupil, rozhodne bych do ni bez vyzkouseni presnosti nesel. Pokud koupis od nekoho Suhlku, tak mas o neco lepsi spoust a moznost si zbran vyzkouset. U ty A54 pokud te ji nenechaji poradne vyzkouset, kupujes zajice v pytli. Ja tam takhle blbe koupil Walthera s rozptylem 7cm.. 

Air Arms EV2 MK III
no uplně nová nebude, leda že by ji někdo měl přez dvacet let někde zakonzervovanou a myslel že uzraje jako víno
ale jinak defakto je to jako klasická A1913, vlasně z 54ky se postupně vyvynula 1913... Takže rybiny jsou zhruba stejny, tunel jde sundat (pokud to nějaky samodomo neupravil jinak). Ale myslim si že to nebude zlá volba.... ale rozptyl Ti asi nikdo neřekne jaky ma to poznaš až sam....

a jsem tam kde jsem byl , nyní je otázka jestli to koupit za 12 tis. nebo raději počkat na tu Suhl za nějakou lepší cenu .
Art: Ty uz nechces Dragunova?
Jinak kdyby nebylo takhle hnusny pocasi, muzu ti nechat vyzkouset svoji Suhlku. Az budu mit udelanej bedding na A54, budu ji prodavat.
Vaskent: Ta moje A54 vypadala jako kdyby byla zakonzervovana a nestrilena, narozdil od tez ostatnich co tam meli. A podle poctu drapancu kolem usti hlavne bych urcite trval na vyzkouseni. A podle neoverenych informaci mela A54 lepsi material hlavne nez maji A1913.

Vaskent: Ta moje A54 vypadala jako kdyby byla zakonzervovana a nestrilena, narozdil od tez ostatnich co tam meli. A podle poctu drapancu kolem usti hlavne bych urcite trval na vyzkouseni. A podle neoverenych informaci mela A54 lepsi material hlavne nez maji A1913.
Air Arms EV2 MK III
časem
,( živím toho moc - motorku,focení a hlavně rodinu
).po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl nekupovat starší zbraň ,ale že koupím novou .Rozhodování jak rozdělit peníze na zbraně mi ulechčil kámoš ,protože jsem mu volal jestli si půjdeme zastřílet a on ,že nemá čas .Takže posouvám nákup krátké zbraně až někdy na březen a o to víc mohu investovat do malorážky.Co jsem tady přečetl a to už několikrát dokola ,jsem se rozhodl pro Ruger 10/22T ,koukal jsem jak se dá krásně udělat a to.zábava bude na prvním místě a na závody opravdu nechci .Dík všem za vytrvalost a počítejte ,že vás budu dál otravovat s touto zbraní . 

pro MKouba: Je to tak, matroš byl o mnoho lepší na A54 než co se děla ted.... Ale nic neni nesmrtelné...