Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Není mi jasný, proč si myslíš, že pravidla SSK N.Paka jsou o jiné disciplíně - zkus konkretizovat, co se Ti nezdá - je třeba si to zkusit střelit a pak posuzovat, nicméně můj názor nemůže být objektivní anžtož jsem spolutvůrce těchto pravidel. Zeptej se ale třeba Honzy, Sidewindera, Baldy a dalších, kteří to vyzkoušeli, na jejich názor. Nedělám si patent na rozum, ale snažili jsme se právě s Honzou a Swd. do pravidel vložit a naopak z pravidel vykopat to, co nám na jiných závodech vadí.
Jakýsi hybrid (to ale nemyslím pejorativně, aby se někdo zas hned nena..al) mezi MC H.K. a SSK N.P. se střílí v rámci soutěží Zbraně světových válek pořádaných KSPZ H.Branná (vlastní auditorium na tomto serveru) a v rámci soutěží SSK H.Branná (rovněž vl.audt. na tomto serveru). Ta první soutěž je i pro začínající střelce, ta druhá už je docela maso, zejména druhé, finalové kolo.
Údajně se něco začíná střílet v Šumperku a v Česticích, nemám ale žádné bližší informace.
Jakýsi hybrid (to ale nemyslím pejorativně, aby se někdo zas hned nena..al) mezi MC H.K. a SSK N.P. se střílí v rámci soutěží Zbraně světových válek pořádaných KSPZ H.Branná (vlastní auditorium na tomto serveru) a v rámci soutěží SSK H.Branná (rovněž vl.audt. na tomto serveru). Ta první soutěž je i pro začínající střelce, ta druhá už je docela maso, zejména druhé, finalové kolo.
Údajně se něco začíná střílet v Šumperku a v Česticích, nemám ale žádné bližší informace.
Zdravím,
ani já to nemyslel zle, ale přeci jenom střelba z lehu na terče na různé vzdálenosti a ve 3 poloh na 50 m jsou dle mého mínění opravdu jiné disciplíny. To už by se dalo směšovat IPSC brokovnici a skeet - taky se tam hýbou terče a střílí se z brokovnice
Na druhou stranu neříkám, že je to špatná disciplína, ale po přečtení pravidel a pohledu do zrcadla jsem se rozhodl pro HK a Holešov Style
Jak praví základní pravidlo: Záleží na vkusu každého soudruha 
A já jsem si vybral tu, kde si lehnu, protože představa delší série střelby ve stoje s mojí jednorannou sportkou s těžkou hlavní a mýma fšudyfšeho 50 kg, to by byla zábava...
Už aby bylo teplo, ať se dá ležet na betóně....
Přeji hezdé odpoledne a dobrou mušku.
ani já to nemyslel zle, ale přeci jenom střelba z lehu na terče na různé vzdálenosti a ve 3 poloh na 50 m jsou dle mého mínění opravdu jiné disciplíny. To už by se dalo směšovat IPSC brokovnici a skeet - taky se tam hýbou terče a střílí se z brokovnice

A já jsem si vybral tu, kde si lehnu, protože představa delší série střelby ve stoje s mojí jednorannou sportkou s těžkou hlavní a mýma fšudyfšeho 50 kg, to by byla zábava...

Už aby bylo teplo, ať se dá ležet na betóně....
Přeji hezdé odpoledne a dobrou mušku.
-
- Odborník na zbraně
Už se to zas chystá, pánové. První kolo asi bude komplet ležákový, ale až zjistíte, co jsme na vás se Sidewinderem připravili, ukřižujete nás podél cesty na střelnici. Bude to ale dost sranda. Základ bude klasickej rukojmí (ten se osvědčil) a pak se budou dít věci, ale víc neprozradím, až v propozicích......
-
- Odborník na zbraně
POZOR VŠEM!! SSK Horní Branná pořádá 7.4.07 velikonoční závod z MaO 30+30. Propozice na těchto stránkách v odstavci SSK Horní Branná. Tento víkend jsem tam byl na světových válkách a byla to pohoda - žádná průda, příjemný závod, v MaO cca 20 účastníků. Doporučuji alespoň zvážit účast. O tom, že se to dá střílet i běžnými zbraněmi svědčí to, že vítěz a třetí v pořadí stříleli se ZKM 456. Druhá byla Suhl 150.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
- Odborník na zbraně
Jen půlcentimetřík chyběl....
Konkurence veliká, velmi progresivní úroveň.
Všem příznivcům MaO v seriálu ZVS doporučuji přečíst zápis z valné hromady KSPZ v oddílu "Kluby a sdružení". Zřejmě to bude chtít trochu zdvořilé intervence za zachování disciplíny. Bylo by škoda, kdyby tahle disciplína ze seriálu vypadla - aspoň podle mého názoru.

Všem příznivcům MaO v seriálu ZVS doporučuji přečíst zápis z valné hromady KSPZ v oddílu "Kluby a sdružení". Zřejmě to bude chtít trochu zdvořilé intervence za zachování disciplíny. Bylo by škoda, kdyby tahle disciplína ze seriálu vypadla - aspoň podle mého názoru.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
A je "nastřeleno" zítra vás přijedu alespon trochu potrápit bo na žádnej vykon to nevypadá .....leda by byl vítr jak cip a ty vaše pomalé Eley UPS by zanesl mimo terč
dnešní terč : http://album.volny.cz/balda2004/view.ph ... page=0#img

dnešní terč : http://album.volny.cz/balda2004/view.ph ... page=0#img
-
- Odborník na zbraně
A je to! Myslím, že docela povedené závody. Špičky se dostavily a zvítězily - blahopřeji všem, kteří vybojovali stupně vítězů. Za sebe musím říci, že s nulou a několika urvanými ranami se vyhrávat nedá.
Přátelé, zarazila mě jedna okolnost - v tématu Klub sběratelů palných zbraní v odstavci Valná hromada 24.3.2007 jsem napsal z mého pohledu zdvořilý příspěvek na obranu disciplíny MaO v seriálu Zbraně světových válek. Dnes koukám a po příspěvku ani slechu, natož vidu. Že by zas něco prohnilého... nebo něco nadpřirozeného....?
Přátelé, zarazila mě jedna okolnost - v tématu Klub sběratelů palných zbraní v odstavci Valná hromada 24.3.2007 jsem napsal z mého pohledu zdvořilý příspěvek na obranu disciplíny MaO v seriálu Zbraně světových válek. Dnes koukám a po příspěvku ani slechu, natož vidu. Že by zas něco prohnilého... nebo něco nadpřirozeného....?
Vcera pekny zazitok na streleckej akcii - malorazna odstrelovacka v Komarne. http://www.kssk.sk/fotogaleria/8_4_2007 ... /index.htm