Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Odborník na zbraně
Malorážná odstřelovačka
Jen připomínám, že další závod "Malorážná odstřelovačka" se střílí už ZÍTRA, 25.11. na střelnici SSK Třebeš HRADEC KRÁLOVÉ!!!
Těšíme se na vaši účast.
Těšíme se na vaši účast.
-
- Odborník na zbraně
Na http://www.strelectvi.info/mao%5Fsoutez/ jsou výsledky a foto z 2. závodu MaO v Hradci Králové.
O tom, že tahle soutěž není až tak o superpřesných zbraních, superostré optice a speciálním střelivu, ale především o střeleckých zkušenostech a dovednosti, svědčí vybavení prvních 3 závodníků. Vítěz střílel s Brno Mod.4 - upravená pro leváka, optika Hawke Varmint II, střelivo ELEY Club (vleže) a ELEY Target (vstoje a vsedě). 2. v pořadí: Suhl 150, optika Weaver V 16, střelivo ELEY EPS, 3. v pořadí: ZKM 451, optiku ani střelivo neznám, Andy se jistě sám pochlubí.
Kromě uvedených zbraní byly ve startovním poli zbraně ZKM 456, Anschütz (tuším model 54), Suhl 150 a hybrid Suhl 150/MC12. Škoda, že se někteří střelci na poslední chvíli omluvili (většinou postupující viróza). Hlavně jsme byli zvědavi na konfrontaci s profesionálně postavenou zbraní od fy. HUBERTLOV na bázi ZKM 452 s optikou Accushot. Bohužel, snad příště. Ale i tak to byly značně pohodové závody. Všem zúčastněným dík.
O tom, že tahle soutěž není až tak o superpřesných zbraních, superostré optice a speciálním střelivu, ale především o střeleckých zkušenostech a dovednosti, svědčí vybavení prvních 3 závodníků. Vítěz střílel s Brno Mod.4 - upravená pro leváka, optika Hawke Varmint II, střelivo ELEY Club (vleže) a ELEY Target (vstoje a vsedě). 2. v pořadí: Suhl 150, optika Weaver V 16, střelivo ELEY EPS, 3. v pořadí: ZKM 451, optiku ani střelivo neznám, Andy se jistě sám pochlubí.
Kromě uvedených zbraní byly ve startovním poli zbraně ZKM 456, Anschütz (tuším model 54), Suhl 150 a hybrid Suhl 150/MC12. Škoda, že se někteří střelci na poslední chvíli omluvili (většinou postupující viróza). Hlavně jsme byli zvědavi na konfrontaci s profesionálně postavenou zbraní od fy. HUBERTLOV na bázi ZKM 452 s optikou Accushot. Bohužel, snad příště. Ale i tak to byly značně pohodové závody. Všem zúčastněným dík.
No snad rači ani néééharpplayer píše: 3. v pořadí: ZKM 451, optiku ani střelivo neznám, Andy se jistě sám pochlubí.

Každopádně díky Andymu sem nejel domu hladovej o svou předobrou cenu se rozdelil

Ahoj, jsem moc rád, že se vám soutěž zjevně povedla, soudě dle fotek a na nich spokojených tvářích. Méně se však povedla mě, když jste začínali střílet, tak jsem váhal jestli volat pohotovost./ takovou chřipku jsem ještě nezažil / Ovšem má úžasná kamaradka se o mě plně postarala i když jela z moravské země střílet do Hradce a né se starat o maroda. Moc mě to mrzí, trochu jsem se připravoval ale hlavně mám rád pohodu a ta tam byla, to je markantní. To, že bude další soutěž až třeba v březnu, podle počasí - zimy, je mě zcela jasné. Jinak, kdo by z Vás zavítal do Prahy z jakéhokoli důvodu a chtěl by si zastřílet, budu jen rád. Pušku tady v pohodě k ozkoušení rád zapůjčím, mám ještě Varmintku. Také všem blahopřeji k výsledkům a příště na shledanou. Zdeněk.
-
- Odborník na zbraně
-
- Odborník na zbraně
-
- Odborník na zbraně
Ale jóó, jasně, každej máme jinej vkus a jiný požadavky. Je to jako s babama. Kdyby se nám všem líbily stejný, asi by někde ve fabrice vyráběly unifikovanej model eurobaby, kterou by sis pak(samozřejmě za poplatek - stát musí vydělávat) šel v 18 letech nafasovat na městskej ouřad. Zaplať pámbu, že se každýmu líbí něco jinýho.
Opakuji dotaz, co je to za lauf a s jakým rozptylem to střílí. Případně popiš optiku - to jsou věci, co tu zajímají většinu z nás.
Když to bude číst Sidewinder, prosím ho, ať sem vhodí fotku mojí břízy - sám to neumím, anžtož jsem počítačovej hotentot a zřejmě jím i zůstanu.
Opakuji dotaz, co je to za lauf a s jakým rozptylem to střílí. Případně popiš optiku - to jsou věci, co tu zajímají většinu z nás.
Když to bude číst Sidewinder, prosím ho, ať sem vhodí fotku mojí břízy - sám to neumím, anžtož jsem počítačovej hotentot a zřejmě jím i zůstanu.
jsem spokojen
Jedná se skutečně o CZ 452 ZKM Style:) gratuluji k identifikaci..puškohled je přímo od České Zbrojovky 3-9x40, není to moc, ale mě stačí, jsem plně spokojen. Přesnost...to co kdo udrží v ruce...střílím na 50m na klasiku terč pro malorážky, z pěti ran 1x10,4x9. Soustřel kolem centimetru. Nechtěl jsem do malorážky dávat moc peněz a tahle je skutečně povedená:)
Kalendář akcí 2007?
Zdravím, máte někdo nějaké bližší informace o chystaných akcích v tomto roce pro M-MC?
Na ČSS jsou akorát akce od Hradce a Holešova a vypadá to blbě:
24.III Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
28.IV - 29.IV Hradecká odstřelovačka Hr.Králové-Třebeš,p.Slezák t.:775352301
1.V Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
9.VI - 10.VI VC Policie Hr.Král.,Přebor KH kraje a Pardub. Kraje Hr.Králové-Třebeš,B.Kalinová t.:728829122,J.Frýda t.:606307304
8.IX - 9.IX Mistrovství ČR 2007 Třebeš ??
22.IX - 23.IX Pohár města Hr.Králové Hr.Králové-Třebeš,p.Dvořák t.:603479414
24.XI Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
To je trochu na houby, konec dubna, začátek května je to skoro v jeden víkend, v létě okurka a v říjnu taky..
Nepořádá někdo něco obdobného? Nechci tedy podle pravidel Nová Paka, protože to mi přijde úplně jiná disciplína.
Díky moc
Na ČSS jsou akorát akce od Hradce a Holešova a vypadá to blbě:
24.III Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
28.IV - 29.IV Hradecká odstřelovačka Hr.Králové-Třebeš,p.Slezák t.:775352301
1.V Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
9.VI - 10.VI VC Policie Hr.Král.,Přebor KH kraje a Pardub. Kraje Hr.Králové-Třebeš,B.Kalinová t.:728829122,J.Frýda t.:606307304
8.IX - 9.IX Mistrovství ČR 2007 Třebeš ??
22.IX - 23.IX Pohár města Hr.Králové Hr.Králové-Třebeš,p.Dvořák t.:603479414
24.XI Cena SKP Holešov střelnice SPŠ Holešov,J.Tóth t.:724028172 toth@spshol.cz
To je trochu na houby, konec dubna, začátek května je to skoro v jeden víkend, v létě okurka a v říjnu taky..
Nepořádá někdo něco obdobného? Nechci tedy podle pravidel Nová Paka, protože to mi přijde úplně jiná disciplína.
Díky moc