Zdař Gw
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Svihov píše:Vseta fakt nejsem já, včera jsem to docela dopodrobna sem napsal. Takže to napíšu znova a slušně. Blacka ani Vsetu neznám a ani oni mě. Používal jsem je fakt jenom jako příklad a to dost účelově. Ale hlavním důvodem bylo, že jsem několik tejdnů chtěl po moderátorech, aby mi zrušili z určitejch důvodů jeden profil, což odmítli, takže jsem nakonec svýho dosáhnul, i když trochu jinou cestou. Jo, těm lidem jsem se fakt vysmíval a fakt si taky myslim, že je to banda xxx, který nevěděj, co chtěj. Stejně tak naprosto otevřeně přiznám, že sem se na Knife normálně chodil bavit a do lidí schválně rejt a trefovat se do těch jejich rozpolcenejch názorů, kdy jednou povidaj něco a druhej den je všechno jinak. Nejsem taky žádnej nožíř a ani se tomu nějak nevěnuju, taky jsem psal jenom do Volnýho a Žumpy, ale nějak mě zaujalo to prostředí zestárlejch trampíků a fotříků, co doháněj mládí a rád jsem píchnul do toho jejich čecháčkovství, na který byli tak hrdý. Je mi fakt naprosto jedno, jestli je to nějaký fórum pro nožíře, nebo nějaký tábornický fórům, já se něvěnuju ani jednomu, takže mi to může bejt putna. Ale hákliví na to byli dost. Stejně jako se přiznám, že jsem psal pod několika nickama. Je zajímavý, jak snadno jde vytočit ty rozumbrady a radu starších, že nakonec i praotcovi Matějkovi i Galilovi ruply nervy a vyhrožoval, že mi dá někde přes hubu. Jenže já za tebou strejdo těch 1700 kiláků kvůli tvýmu egu fakt nepojedu. A Samurai?...já toho kluka nechci nějak urážet, taky ho vůbec neznám, ale neni on nějakej divnej, nebo spíš nějakej zvrhlej?.... No nic, něco jsem vám snad objasnil, když jsem teď tak populární a Samurai od včerejška čeká, co sem napíšu, tak tady to máš a čus.
Jen technická: to nebude dobře, kde máš lidi pod 85? Tady jsem našel nějaké informace.2REP píše:Ono platí, že podle grafu rozložení inteligence je 70% populace v rozmezí 85- 115, 13% 115- 130, 2% nad 130.