Ano je to tak ma skutecne 13mm, nenapadlo me to merit, dal jsem na spatne rady, pujdu to v pondeli vymenit.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Řekl bych, že ocelové broky budou tvrdší. Ale ocelové střelivo je zakázáno prodávat pro použití do zbraně. Jestli chceš něco tvrdého, kup si poměděné broky (mají je na Militaria.pl) . A doporučuju od UMAREXu známou CP Sport. V gunshopu ji mají za 2 920 Kč a i já osobně si ji budu pořizovat.kurnick píše:Chtěl bych se zeptat, jestli mi je někdo schopen objasnit rozdíl mezi CO2 pistolí na 4,5 mm olověné bročky a 4,5mm BB speciální ocelové bročky. Nikde jsem ony ocelové broky nenašel, že by se prodávaly a ani jestli se do pistole, například UMAREX walther CP 99 compact, dají cpát i klasický olověný bročky. Uvažuji, že bych si koupil na blbnutí něco z produkce UMAREXu a tak bych si rád zjistit co bude nejlepší alternativa za rozumný peníz. Tedy do 3 tisíc.... Díky za každou odpověď či radu....
Tak jestli je jediný rozdíl v těch zbraních v tom, že jedna snese tvrdší munici, tak nevim, proč je zrovna ta na 4,5 mm BB broky levnější. Nejde mi totiž o tvrdší munici, jen mi to vrtalo hlavou. Na tu CP Spotku sem taky koukal a asi to dopadne její koupí...wqcr píše:Řekl bych, že ocelové broky budou tvrdší. Ale ocelové střelivo je zakázáno prodávat pro použití do zbraně. Jestli chceš něco tvrdého, kup si poměděné broky (mají je na Militaria.pl) . A doporučuju od UMAREXu známou CP Sport. V gunshopu ji mají za 2 920 Kč a i já osobně si ji budu pořizovat.kurnick píše:Chtěl bych se zeptat, jestli mi je někdo schopen objasnit rozdíl mezi CO2 pistolí na 4,5 mm olověné bročky a 4,5mm BB speciální ocelové bročky. Nikde jsem ony ocelové broky nenašel, že by se prodávaly a ani jestli se do pistole, například UMAREX walther CP 99 compact, dají cpát i klasický olověný bročky. Uvažuji, že bych si koupil na blbnutí něco z produkce UMAREXu a tak bych si rád zjistit co bude nejlepší alternativa za rozumný peníz. Tedy do 3 tisíc.... Díky za každou odpověď či radu....