Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
lituju těcrossbowhunter píše:ahoj to máš príjemnejšiu variantu ako ja.snažím sa pravej blond vysvetliť pár dní ako stiahnuť fotku z foťáku do pc a vôbec sa mi to nedarí.
Nechci Ti brát iluzi, ale většina ze zúčastněných na tomto vláknu je zapálená pro kuše (to i přes rozdílnost názorů), tak asi raději zkus třeba tady http://forum.gunshop.cz/kladkove-luky-c ... 11147.htmljuraj197405 píše:Nazdar chlapi. Kaslite na kuse! Ked si naozaj chcete vychutnat strelbu tak si zabezpecte kvalitny kladkovy luk. Viem o com hovorim. Mam odstrielane toho uz naozaj vela a nedam dopustit na lukostrelbu. Strielanie s kuse by som prirovnal skor k strelbe z malorazky a to uz nie je o tom....
To ja len tak aby rec nestala....
Samozřejmě že luk je úplně jiný leveljuraj197405 píše:Nazdar chlapi. Kaslite na kuse! Ked si naozaj chcete vychutnat strelbu tak si zabezpecte kvalitny kladkovy luk. Viem o com hovorim. Mam odstrielane toho uz naozaj vela a nedam dopustit na lukostrelbu. Strielanie s kuse by som prirovnal skor k strelbe z malorazky a to uz nie je o tom....
To ja len tak aby rec nestala....