idnes: Necht?n? n?padn?k prost?elil otci d?vky ruce a varle

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Pavouk

Příspěvek od Pavouk » 16 úno 2009 08:22

ty máš dlouhý vedení....asi když tady nabízím kontakt na advokáta, tak chci určitě pomáhat postřelenému.

epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 16 úno 2009 09:33

Ale já tomu rozuměl moc dobře :twisted:
Jen mě udivuje, že naprosto přesně víš kdo je agresor a kdo oběť.

Jsou případy, kdy je útočník i oběť jasně definována.
- deviant napadne v parku ženskou

Pak jsou případy, kdy vůbec není jasné kdo je útočník a kdo je oběť.
To že je někdo ochmelka a protiva neznamená, že nemůže být oběť.

Jsou i případy, kdy útočníci mohou být oba a jejich vina je stejná.
Což dost možná může být i tento případ. Ochmelka šmejda vyhazoval ze zahrady a ten upadl - a jenom protože ho to urazilo - vytáhnul bouchačku a střelil ho.

Kdyby náhodou den předtím potkal tebe - třeba bys ho taky urazil a střelil by tebe.

Názor, že každej střelec je dobrej člověk(a bránící se oběť) je stejná kravina, jako říct že každá ženská je něžná květinka. 8)
Pavouk

Příspěvek od Pavouk » 16 úno 2009 10:36

Jo mas pravdu. Precetl jsem jen zlomek tech vypovedi, takze nemam sto procent informaci. Kazdopadne kazdy ma pravo udelat si vlastni usudek a priklonit se k te ci one strane.
Pavouk

Příspěvek od Pavouk » 16 úno 2009 10:37

Jo mas pravdu. Precetl jsem jen zlomek tech vypovedi, takze nemam sto procent informaci. Kazdopadne kazdy ma pravo udelat si vlastni usudek a priklonit se k te ci one strane.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 17 úno 2009 10:23

Já na celou kauzu názor nemám.
Spíš mi trochu vadí hysterické řičení glockařské obce, která se snaží co nejvíc podpořit střelce.

Kdo ví, jak to bylo. Na celé kauze je spousta věcí hodně divných. Výpověď střelce mi přijde účelová už od začátku. Ale prosím, rád si počkám na verdikt soudu.

Škoda, že neumím cestovat v čase - byl bych se na to zajel podívat... :-)
epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 17 úno 2009 11:10

Jsem na tom stejně jako Childeater a proto jsem reagoval... :roll: :roll:
Pavouk

Příspěvek od Pavouk » 17 úno 2009 11:21

Verdikt soudu není zárukou ničeho... Já nevím, možná jsem naivní, ale myslím si, že málokdo by vystřelil na člověka, pokud by si nemyslel, že mu jde opravdu o život....
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 17 úno 2009 11:27

Hm. Jak říkám - já nevím.

Když je někdo schopen zastřelit člověka se kterým se pohádá v hospodě...
epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 17 úno 2009 11:33

2 Pavouk

Asi si o ostatních myslíš jen to nejlepší.
Ujišťuji tě, že to tak není.

Viz třeba příklad z Liberecké diskotéky.
Dva borci na záchodě, jeden je opilej a tak počůrá druhému nohavici.
Ten mu dá pěstí do břicha až si ten opilej klekne, to mu ale nestačí - tak ho z besprostřední blízkosti střelí do kebule a směje se tomu, jak se ten na zemi klepe.

Ten co to dostal do kebule to přežil, chodí po sídlišti ...slintá, má IQ dobrmana a potřebuje plnou péči. Občas jsem ho potkával.
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 17 úno 2009 20:09

Childeater

Tak ja jelikoz jsem to sledoval od zacatku stojim jasne za strelcem. A uprimne je mi z naseho soudniho aparatu, policie a dalsich organech cinnych v trestnim rizeni na bliti. A nejsem clenem zadne glockarske obce... ikdyz tu znacku mam rad. O ni totiz vubec nejde.
Childeater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Childeater » 17 úno 2009 20:46

To Andy:

To je Tvůj rybíz.

Já za nikým nestojím, protože pravdu neznám. Jestli jí znáš Ty, protože tu kauzu sleduješ od začátku, tak máš můj obdiv.

Glockařská obec se chová jako padlá na hlavu, protože pravdu nezná taky, ale dává jednoznačně najevo sympatie s tím, kdo střílel.

To, že je Ti na blití z našeho soudního aparátu docela chápu, protože je to banda zkostnatělých kokotů.
Naposledy upravil(a) Childeater dne 17 úno 2009 21:06, celkem upraveno 1 x.
admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admix » 17 úno 2009 21:02

Andy: ze soudniho aparatu a policie je mi na bliti taky, kokoti se zrovna potkali :?
icehand

Mimo hlavní téma, pouze reaguju na úřady a jejich blahodárno

Příspěvek od icehand » 22 úno 2009 19:17

Neni se čemu divit, když na každej prd vypisujou stohy papírů, seděj za těma svejma počítačema a tvářej se důležitě. Pravidelné přestávky na kafíčko a cigaretku s pokecem tlustých bab ze sousedních kanceláří. Na všechno spousty času....ať se tam v těch papírech třeba utopěj, protože než aby se podívali, jestli tam ve spisu náhodou neni to co potřebují, zaúkolují hned tebe ať si to někde seženeš. Jenže na každej úřad kam přídeš seděj stejný nabobové a radši než zvednout řiť, tě vysypou ven.
Pavouk

Příspěvek od Pavouk » 22 úno 2009 22:23

Tos mě teda pobavil....
kayakero

Příspěvek od kayakero » 23 úno 2009 18:14

tak já taky:

Šaríja by to viděla jasně:
plnoprávná členka domovského klanu pozvala pocestného (lhostejno že jako protislužbu), celý klan byl tedy povinen zákonem pohostinství zajistit jeho bezpečnost a pohodlí po dobu kterou u nich setrvá. Aby vyhověli zákonu, měli ho přepadnout až na cestě domů kdy již nebude jejich hostem, což je v arabském světě běžná právní klička. Jelikož hosta napadl (a dokonce jako staršina klanu) dokud byl jejich hostem, porušil zákon a musí být potrestán on. Ke střelbě došlo až po napadení, tedy je pro soud nepodstatná. Také její následky. Takže žádné: Oko za oko, zub za zub, varle za varle.

Nevím jaký je trest za napadení vlastního hosta, ale je velký. Pokud je tím trestem kastrace, tak 50% trestu již bylo provedeno - a zbytek bych odpustil.

jak to bylo objektivně doopravdy neví a ani se nikdy nedoví ani přímí účastníci - i ti znají jen svůj pohled. Tím méně vím já. Ale z toho mála co vím, vypadá to na typickou jalovou kohoutí fackovačku, kterou pistole vyhrotila na krveprolití. Nějakej (malej) flastr by měli dostat oba.

Opravdu velký trest zaslouží leda všichni pracovníci soudu, který zmrší 2 roky života všem účastným rozplizlého rozvleklého procesu, který musel být řešitelný v horizontu dní a ne let.
Odpovědět