HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevím, proč se zde neustále opakuje, co jaká vzduchchovka na jakou vzdálenost prostřelí nebo neprostřelí. Většina větrovek je už od výrobce nastavena +- 16 J a není problém ji na tento výkon doladit. Pokud budu předpokládat, že má někdo ZP a nastaví výkon vyšší, což jde podle typu snadno nebo obtížně, musí se smířit s tím, že dá podstatně méně ran. Pak záleží, jestli použiješ 5,5 nebo 4,5 mm, energii v dané vzdálenosti si odečteš v Chair Gunu. Tečka.
Já moc nechápu, jak se slučuje tichost a přesnost s plašením. Spíš bych čekal, že danému zadání vyhovuje právě hlučná flusačka.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
to Jetson,Akcnet,
Je jasne ze nemate ziadne skusenosti so skorcami. Vo vinhradoch ich napr. plasia plynovimi delami ktore davaju niekolkonasobne silnejsi zvuk ako napr. brokovnica.
Zvikli si na to a teraz temer na to nereaguju. Trochu popoletia a o 10 min sa vratia.
Ked vsak jeden so skorcov od bolesti zaskrieka plasiaci ucinok je ovela ovela trvalejsi. Ked zaskrieka vodca krdla tak ten krdel sa uz obicajne na to miesto nevrati. Toto som zistil na zaklade 20 rocnych skusenosti.
Ospravedlnujem sa ze som sa vam do tohoto vlakna zamontoval.
Uz vas nebudem vyrusovat .
skorec
Je jasne ze nemate ziadne skusenosti so skorcami. Vo vinhradoch ich napr. plasia plynovimi delami ktore davaju niekolkonasobne silnejsi zvuk ako napr. brokovnica.
Zvikli si na to a teraz temer na to nereaguju. Trochu popoletia a o 10 min sa vratia.
Ked vsak jeden so skorcov od bolesti zaskrieka plasiaci ucinok je ovela ovela trvalejsi. Ked zaskrieka vodca krdla tak ten krdel sa uz obicajne na to miesto nevrati. Toto som zistil na zaklade 20 rocnych skusenosti.
Ospravedlnujem sa ze som sa vam do tohoto vlakna zamontoval.
Uz vas nebudem vyrusovat .
skorec
Kozap
Tak jsem si chtěl zajet do Kozapu, osobně se podívat na Hatsana ve dřevě - AT44W-10 a nějak jsem pohořel.
Telefonní čísla, co jsou na netu do Uh. Brodu jsou asi chybná-už. neexistují.
Kozap Brno taky ne - údajně byl před třemi lety prodán jiné firmě - už to není Kozap, ale jiná firma, která tento druh zboží už nevede.
Volal jsem tam a toto mi řekli.
Pánové, ví někdo, jestli vůbec ještě existuje Kozab Uherský Brod ??
Vím, že bych si ho mohl objednat třeba u Colosus - su, ale chci si ho nejdřív odobně osahat. Pořád se totiž rozhoduji mezi Hatsan AT44W-10, nebo CZ 200 S FS, cal: 4,5mm.
Zatím je to tak 50/50.
Hodně by pomohlo, kdyby toto vlákno o Hatsanu nešlo do ztracena a objevily se další zkušenosti s Hatsanem.
Díky..
Telefonní čísla, co jsou na netu do Uh. Brodu jsou asi chybná-už. neexistují.
Kozap Brno taky ne - údajně byl před třemi lety prodán jiné firmě - už to není Kozap, ale jiná firma, která tento druh zboží už nevede.
Volal jsem tam a toto mi řekli.
Pánové, ví někdo, jestli vůbec ještě existuje Kozab Uherský Brod ??
Vím, že bych si ho mohl objednat třeba u Colosus - su, ale chci si ho nejdřív odobně osahat. Pořád se totiž rozhoduji mezi Hatsan AT44W-10, nebo CZ 200 S FS, cal: 4,5mm.
Zatím je to tak 50/50.
Hodně by pomohlo, kdyby toto vlákno o Hatsanu nešlo do ztracena a objevily se další zkušenosti s Hatsanem.
Díky..

KOZAP Uh.Brod, zbraně a střelivo spol. s r.o.
U kostela 134,
687 54 Bánov,
tel.: 572 646 220, 572 646 280, e-mail:kozap@kozap.cz
http://www.kozap.cz/launch.php?s=page&label=contact
U kostela 134,
687 54 Bánov,
Jo tak přesně tato dvě čísla se včera chovala, jako odpojené, nebo neznámé telefony.bhurt píše:KOZAP Uh.Brod, zbraně a střelivo spol. s r.o.
U kostela 134,
687 54 Bánov,
Stejný tón...

Ty stránky znám, z nich jsem je bral.. Mám to tam jen cca 70 km..
Jo, už ta čísla fungují...
Ráno jsem tam volal, v 10.00 hod. tam vyrazil a už ji mám doma !!
Cesta tam a nazpátek byla hotová "sága" - podle plánovače cest jsem je hledal jinde, než měli být - někde se stala chybička, ale o tom možná až později..
Takže:
Hatsan AT44W-10 4,4mm + Pumpa Hatsan.
(Pro mě zatím pumpa stačí - stejně potřebuju zhubnout..
)
Spolu bratem 9700,-Kč
Stejně by mě ale zajímalo, proč mají takové dobré ceny, když jinde je stejný model Hatsana a bez pumpy, za 8900,-kč.
Teď se momentálně seznamuji a pátrám, jak sundat dolů hledí, aby tam šla dát optika s nízkou montáží. Zatím mám jen Tasco 3-9x40EG, co jsem používal na Airsoft.
Časem snad bude lepší...

Ráno jsem tam volal, v 10.00 hod. tam vyrazil a už ji mám doma !!
Cesta tam a nazpátek byla hotová "sága" - podle plánovače cest jsem je hledal jinde, než měli být - někde se stala chybička, ale o tom možná až později..
Takže:
Hatsan AT44W-10 4,4mm + Pumpa Hatsan.
(Pro mě zatím pumpa stačí - stejně potřebuju zhubnout..

Spolu bratem 9700,-Kč
Stejně by mě ale zajímalo, proč mají takové dobré ceny, když jinde je stejný model Hatsana a bez pumpy, za 8900,-kč.
Teď se momentálně seznamuji a pátrám, jak sundat dolů hledí, aby tam šla dát optika s nízkou montáží. Zatím mám jen Tasco 3-9x40EG, co jsem používal na Airsoft.
Časem snad bude lepší...