HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
V sobotu se na to podíváme.
Je to nějaké divné, mohl by to být vadný zásobník - některé dírky můžou špatně podávat (třeba jsou excentrické) a otlačovat diabolku, ale to chce vidět, jenom vařím z vody.
Je to nějaké divné, mohl by to být vadný zásobník - některé dírky můžou špatně podávat (třeba jsou excentrické) a otlačovat diabolku, ale to chce vidět, jenom vařím z vody.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
AT
Škoda, že teď na sraz nemohu, vzal bych svého Hatsana také.
Ten nový zásobník, co jsem koupil v Colosusu je běs a bída, drhne v mechanismu a diabolky nedrží tak, jako v tom originálu co jsem dostal k pušce. Lepší je vidět než popisovat - přivezu na další sraz.
Taky mi to stejně někdy ulítne jak píše "bhurt".
Přičítal jsem to optice (neměl jsem dobrou montáž, starší NS atd.)
Proto je AT44 zatím bez optiky, protože se mi zdálo, že s těmi hroznými mířidly jsem se snad trefoval lépe.
Ten nový zásobník, co jsem koupil v Colosusu je běs a bída, drhne v mechanismu a diabolky nedrží tak, jako v tom originálu co jsem dostal k pušce. Lepší je vidět než popisovat - přivezu na další sraz.
Taky mi to stejně někdy ulítne jak píše "bhurt".
Přičítal jsem to optice (neměl jsem dobrou montáž, starší NS atd.)
Proto je AT44 zatím bez optiky, protože se mi zdálo, že s těmi hroznými mířidly jsem se snad trefoval lépe.
Tak už se asi Hatsan trochu vzpamatoval. Dnes ze začátku to lítalo kam chtělo. Pak jsem vyměnil optiku, bylo to možná trochu lepší, potom začaly zcela pravidelně ulítávat 2 z 10. Nakonec jsem vzal druhý zásobník, to už ulítlo ze začátku jen někdy a posledních 20 ran už bylo asi takových, jako dosahuju z CZ200. Tak uvidím, jak se bude dál chovat
-
Je to možno len prázdne tliachanie, ale možno by pomohlo zväčšiť diery v zásobníku. Tak 0,3 mm by možno stačilo. Diabolku stejne drží O-krúžok, a väščia vôla pohybu diabolky po nasadení na nabíjač by mohla znížiť poškodenie diabolky pri prechode zásobník-hlaveň.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
úprava zásobníka
Dobrý deň Páni mám recept na vaše zlé zásobníky zakúpte si kúsok brúsneho papiera ja som použil 2000cku ale možno vám bude stačiť aj 1000cka. Zašúlal som si trubičku s toho papiera zhodil som gumičku zo zásobníka vopchal trubičku do dierky a krútil v prstoch na každú dierku asi 1 minúta dohromady maximálne 15 min 1 zásobník .
Každú dierku som otestoval tak že som do nej vložil Exact Heavy a samovolne my musela prepadnúť cez dierku von to je všetko.
Nepotrebujete vrtačku, elektriku, vrták atď.
Každú dierku som otestoval tak že som do nej vložil Exact Heavy a samovolne my musela prepadnúť cez dierku von to je všetko.
Nepotrebujete vrtačku, elektriku, vrták atď.
Minulosť: Umarex 850 4.5mm/ 5.5mm, Walther 1250 Dominator 4.5mm
Súčasnosť: Hatsan AT44 4.5mm
Súčasnosť: Hatsan AT44 4.5mm
-
- Odborník na zbraně
Jelikož vím, že střílíš z malorážek, tak charakteristiku spouště bych přirovnal asi tak k ZKM452.
Tedy zmáčknout to jde a trefit taky, ale nějaké zázraky od toho nečekej, není to Anschutz. Prostě flinta za 9 tisíc, což je sice dobrá cena za všechny ty fičury co to má, ale není to žádný sportovní speciál.
Tedy zmáčknout to jde a trefit taky, ale nějaké zázraky od toho nečekej, není to Anschutz. Prostě flinta za 9 tisíc, což je sice dobrá cena za všechny ty fičury co to má, ale není to žádný sportovní speciál.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.