HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- menthon1974
Zdravím,nevíte někdo jaký je závit na quick-feelu viz. ZDE http://www.colosus.cz/quick-feel-ventil-pro-at44-bt65/
Re: HATSAN AT44 PCP
Kolik dáte zasobníku na jedno naplnění od 200-100 bar?Já dám tak 5 a musím plnit, mám pocit že to začalo nějak papat vzduch, regulator nastaven asi na 110bar. Teď jsem měnil okroužek na nabíjecím trnu a mám pocit že to pořád nějak profukuje zpět k zásobníku.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
Zmeraj si ustovu energiu. Je mozne, ze sa ti samovolne otaca skrutka na bicom ustrojenstve proti smeru chodu hodinovych ruciciek a ze sa ti tak zvysuje energia.
A ako sa ti zvysena spotreba vzduchu prejavila na sustrele, na presnosti ?
V zavislosti na vykone a kalibri by to malo byt cca 100 az cez 160 ks diaboliek na jednu kartus (200 - 100 bar.).
A ako sa ti zvysena spotreba vzduchu prejavila na sustrele, na presnosti ?
V zavislosti na vykone a kalibri by to malo byt cca 100 az cez 160 ks diaboliek na jednu kartus (200 - 100 bar.).
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Výkon tam mám 15,9 až 16,1 J. A co se týče rozptilu tož to nevím, protože je celkem zima na nějaké vetší střílení, vždycky vylezu na zahradu a dám si pár výstřelu na zavěšené víčko od jogurtu a ryhle domu
. Včera jsem naplnil na 200 a dal jsem 2 zasobníky a byl jsem na 150.

BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
"tactical"

toto
strasny
radeji drevo

radeji drevo
ber to z druhý strany, na to že je to bakeliťák tak to aspoň dává smysl, měl to být ale pump action.
Nejde!Prostě NNe
Zdravím, nevíte někdo jaký je o-kroužek těsnící nabíjecí trn v hlavni AT 44-10 ráže 4,5 mm?
Předem děkuji.
Předem děkuji.
Hatsaňáci jak je to z kvalitou nově vyráběných zbraní? Myslím rok výroby 2012. Je to pořád o štěstí, jaký kus zrovna koupíš, nebo jsou ty flinty už v pohodě, srovnatelné z CZ200?
Dík
Dík
....možná za pár let....
mam nedavno novyho prirustka do rodiny hatsanu a je to bez rega a jine hlavne naprd.ded tu hlaven resim.
A ten model s LW hlavní? Ale na netu jsem ji na českém obchodě nenašel .
....možná za pár let....
jen v merkuria na slovensku,ale jen 4.5.5.5 hlaven musis poridit solo.