HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jedine co sa mi zatial podarilo zistit je ,ze o mesiac by mala byt dostupna v europe,cena zevraj ako Crosman Marauder,ale nie je to iste,niekde tvrdia,ze AT44 ma ist rapidne cenou dole a novy model ma byt cenovo niekde kde teraz AT44,musime pockat.Mne sa lubi ta velka kartus,pazba nie je podla mojho gusta,ale treba to vidiet nazivo,ja to vitam je to druhy model PCP od Hatsana mal by byt teda lepsi
Re: HATSAN AT44 PCP
Je možnost se někde na nový model hatsana podívat? Nějaké webovky?
Předem díky za tip.
Předem díky za tip.
už jsem to našel..
Takhle z dálky, se mě to moc líbí. Uvidíme, jak to bude zblízka.palo73 píše:BT65 SB-W nastupca AT44?co vy nato?
http://www.hatsan.com.tr/PCP_BT65_SB-W.asp
vaha isla hore,ale kartus ma 250 AT44 ma 180

Vyšší váha, je u pušky spíš výhodou. Ani pažbení nevypadá špatně. Tedy, záleží na té cenové relaci. Jasně. Pokud by to bylo za baj-vočko jako dnes AT44, tak by ta pažba byla přímo libová.

barda
Slavia 631
Hatsan AT44S-10 (hlaveň - troj) WALTHER FT 8-32x56
Hatsan AT44S-10 (hlaveň - troj) WALTHER FT 8-32x56
Ale snažej se snažej.Ten jejich Dominator vypadá zajímavě.Ikdyž takový kočkojabkopeshruška.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
sem se hrozně divil jak mi hatsan rozhazuje- tak 50% zásahů do riti a zbytek normálně, tak dnes rozborka a jen jsem sundal optiku, povolená montáž, pak na hradla- úsťovka asi 185m/s(sem si chrochtal jak to vydrží dlouho střílet
)
tak jsem už nějak nahlodlej koupit i novýho, chtěl jsem marauder v 25. ale toto mi přijde lepší.

tak jsem už nějak nahlodlej koupit i novýho, chtěl jsem marauder v 25. ale toto mi přijde lepší.
Nejde!Prostě NNe
http://www.hatsan.com.tr/new_pcp_bt65_sb.asp
tie ustove rychlosti vyzeraju byt celkom zaujimavo...myslite,ze dosahuju aspon priblizne tolko,ako udavaju na stranke?
tie ustove rychlosti vyzeraju byt celkom zaujimavo...myslite,ze dosahuju aspon priblizne tolko,ako udavaju na stranke?
No tak ty rychlosti to asi dosahovat může, proč by ne... Ale nevěřím tomu, že to z 225 cc kartuše dá sedmdesát ran v 60 J. Tolik nedá ani Gunpower SSS s flaškou o dvojnásobném objemu.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
tak by bolo super,keby ta kartus s BT65 bola kompatibilna s AT44 

TAKZE CENA JE 410 EURO http://bahriyeli.com.tr/index.php?p=sho ... 129&area=1
Dobrý den nevíte někdo kdy má přijít knám na trh ten nový hatsan pcp?
pisnul som im...snad odpisu
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem opět něco málo popálil z hatsana a mám velice zajímavé poznatky.
Vzal jsem 4druhy střeliva JSB- heavy, exact, expres, RS, vše 4,52. Testoval jsem střelbu nejprve na 8m v místnosti. Heavy a expres středový rozptyl 3mm, exact 1mm a RS rozptyl bych popsal 0mm. Skutečně bez velkého snažení, "laxní" střelbou s optikou 6*40 delta, to lítalo na chlup do stejného místa. U Heavy se skutečně zásah po zásahu dirka vždy elipticky o ty 3mm někam zvětšila, u exactu tak o 1mm, ale RS se drželi bravůrně. Říkal jsem si proto, jak je možné, že běžně používám venku heavy? No asi proto, říkám si, že ve výsledku mají RS mizivou odolnost vůči větru a na větší vzdálenosti, i když mi lítají v místnosti lépe, se projeví jejich malá hmotnost a lítají jak chtějí... No, budiš, řekl jsem si a šel jsem střílet ven-mírnej vánek, nic hroznýho a střelba na 30m.. Výkon mám nastavený na 280m/s pro RS (cca 20J, tuningová jehla a altarosův regulátor), střílím a rozptyl oops se krásně držel v 1cm, což je pěkný, ale jaksi mi "cestoval nástřel". Pak postupně tlak v kartuši klesnul na 120bar a cestování se zastavilo. Běžně kolem 120bar už začínám plnit, ale tentokrát jsem byl daleko od baráku, tak jsem si řekl, že to vystřílím tak do 80bar. A představte si, v těch 120-80bar ten rozptyl oops byl 7mm vždy pro trojici ran-ty rojice děr se dotýkali a někde i překrývali (celově jsem takto ultrapřesných ran dal 20). A to byl poměrně proměnlivý větříček, rozhodně né bezvětří.. nerozumím tomu... Mám tam regulátor, který pracuje perfektně, konzistenci mi i při tomto výkonu drží na +-1m/s, respektive jen právě do těch nastavených 115bar, pak už je konzistence horší a pak už to jen klesá.. právě proto mi připadá divný, že v rozsahu, když už prokazatelně konzistence hapruje, mi flinta dá ty nejlepší výsledky... Máte někdo podobnou zkušenost? respektive, máte někdo pro toto vysvětlení?
Vzal jsem 4druhy střeliva JSB- heavy, exact, expres, RS, vše 4,52. Testoval jsem střelbu nejprve na 8m v místnosti. Heavy a expres středový rozptyl 3mm, exact 1mm a RS rozptyl bych popsal 0mm. Skutečně bez velkého snažení, "laxní" střelbou s optikou 6*40 delta, to lítalo na chlup do stejného místa. U Heavy se skutečně zásah po zásahu dirka vždy elipticky o ty 3mm někam zvětšila, u exactu tak o 1mm, ale RS se drželi bravůrně. Říkal jsem si proto, jak je možné, že běžně používám venku heavy? No asi proto, říkám si, že ve výsledku mají RS mizivou odolnost vůči větru a na větší vzdálenosti, i když mi lítají v místnosti lépe, se projeví jejich malá hmotnost a lítají jak chtějí... No, budiš, řekl jsem si a šel jsem střílet ven-mírnej vánek, nic hroznýho a střelba na 30m.. Výkon mám nastavený na 280m/s pro RS (cca 20J, tuningová jehla a altarosův regulátor), střílím a rozptyl oops se krásně držel v 1cm, což je pěkný, ale jaksi mi "cestoval nástřel". Pak postupně tlak v kartuši klesnul na 120bar a cestování se zastavilo. Běžně kolem 120bar už začínám plnit, ale tentokrát jsem byl daleko od baráku, tak jsem si řekl, že to vystřílím tak do 80bar. A představte si, v těch 120-80bar ten rozptyl oops byl 7mm vždy pro trojici ran-ty rojice děr se dotýkali a někde i překrývali (celově jsem takto ultrapřesných ran dal 20). A to byl poměrně proměnlivý větříček, rozhodně né bezvětří.. nerozumím tomu... Mám tam regulátor, který pracuje perfektně, konzistenci mi i při tomto výkonu drží na +-1m/s, respektive jen právě do těch nastavených 115bar, pak už je konzistence horší a pak už to jen klesá.. právě proto mi připadá divný, že v rozsahu, když už prokazatelně konzistence hapruje, mi flinta dá ty nejlepší výsledky... Máte někdo podobnou zkušenost? respektive, máte někdo pro toto vysvětlení?
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Jakou tam máš hlaveň?Zkusím to vysvětlit po svém.Origo hlaveň je nekvalitní.Drážky v ní jsou hrubé a kdoví jak jsou souběžné.Navíc je hlaveň z blata a křivá,takže když diabolka vyletí tak rotuje jinak.V hlavni -zakopne-pokaždé v jiném místě.Když jsem do hlavně nacpal diabolku a podíval se z druhé strany proti světlu,tak bylo jasně vidět,že mezi stěnami hlavně a diabolkou jsou nepravidelné mezery.Když tlak vzduchu pravidelně narazí na diabolku,tak diabolka -zakopne- pokaždé jinak.Když tlak je nerovnoměrný,tak asi diabolku lépe usadí do drážek.Jinak už nevím.Moc jsem nad tím kolikrát přemýšlel a nic jiného už mě po všech ůpravách nenapadá.Třeba máte někdo lepší vysvětlení.Sem s ním.
-
- Kontaktovat uživatele:
hlaveň mám stále původní, no.... Ale Nejde mi to do hlavy...
(
Samozřejmě, až budu mít LW halveň, tak to otestuju a uvidím, ale něco mi říká, že tohle možná hlavní nebude... anvíc, jestliže jsem nastřílel tak skvělý soustřely, tak to je výzva přijít na to, proč...

Samozřejmě, až budu mít LW halveň, tak to otestuju a uvidím, ale něco mi říká, že tohle možná hlavní nebude... anvíc, jestliže jsem nastřílel tak skvělý soustřely, tak to je výzva přijít na to, proč...
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R