Harris bipods
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
povrch
Každý dle svýho gusta...
já osobně ještě nebyl s malorajdou na závodech kde nebyli absolutně rovný stavy ze kterých se střílelo - buď betonová podlaha nebo přenosný skoro postele..........
u velký flinty to docela chápu nebo u lovců a vojáků kteří jsou v terénu a nemůžou si vybírat ale já se se svojí MaO zatím do hor nebo do Íráku nechystám
.
..........chlapi když přijedete do Orlové nebo do Holešova ....zkrátka na Moravu tak nepotřbujete kloub my máme rovné podmínky

u velký flinty to docela chápu nebo u lovců a vojáků kteří jsou v terénu a nemůžou si vybírat ale já se se svojí MaO zatím do hor nebo do Íráku nechystám

..........chlapi když přijedete do Orlové nebo do Holešova ....zkrátka na Moravu tak nepotřbujete kloub my máme rovné podmínky

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Re: Harris bipods
Moje zkušenost : objednal jsem dvojnožku a adaptér, na www.mountsplus.com, kódy HBP-1A2-L00 dvojnožka a HBP-ADP-002 adapter. Cena $63,64 + $11,15. Poštovné U.S.P.S. Airmail Parcel Post $47,00. Objednáno 25.1.2009 (a kartou zaplaceno), doručeno na adresu v ČR dne 30.1.2009.
Na předpažbí CZ 200 S jsem zevnitř vyvrtal kopinatým (=plochým s bodcem) vrtákem na dřevo o průměru 14 mm zahloubení tak, aby zůstalo od spodní hrany 6 mm dřeva. Vrtáno v podélné ose, 32 mm od přední hrany.
Poté propíchnuto jehlou skrz a ve zjištěném otvoru zvenčí vrtáno průměrem vrtáku 5 mm. Šroub z adapteru s podložkou vložen zvenčí, zevnitř podložka a matka (tyto nebyly součástí dodávky, původní "placičku" z adapteru jsem nepoužil), po utažení a začištění otvoru zalito epoxidem. Práce trvala i s přípravou cca 15 minut, výsledek profesionální.
Na předpažbí CZ 200 S jsem zevnitř vyvrtal kopinatým (=plochým s bodcem) vrtákem na dřevo o průměru 14 mm zahloubení tak, aby zůstalo od spodní hrany 6 mm dřeva. Vrtáno v podélné ose, 32 mm od přední hrany.
Poté propíchnuto jehlou skrz a ve zjištěném otvoru zvenčí vrtáno průměrem vrtáku 5 mm. Šroub z adapteru s podložkou vložen zvenčí, zevnitř podložka a matka (tyto nebyly součástí dodávky, původní "placičku" z adapteru jsem nepoužil), po utažení a začištění otvoru zalito epoxidem. Práce trvala i s přípravou cca 15 minut, výsledek profesionální.
Hmm, kdyby sis to objednal u nás v Aeronu, tak bys ušetřil pětikilo. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: Harris bipods
Ahojte,
řeším také jaký použít adaptér pro ZKM 456 Aeron, můžete mi někdo poslat tvar a rozměry padnoucích adaptérů?
Mám kovovou lištu a už jsem viděl, že tech lišt je více druhů.
Děkuji předem.
řeším také jaký použít adaptér pro ZKM 456 Aeron, můžete mi někdo poslat tvar a rozměry padnoucích adaptérů?
Mám kovovou lištu a už jsem viděl, že tech lišt je více druhů.
Děkuji předem.