NO jelikož mi přebitej náboj .40 SW vyjde na 1,40 Kč, v obchodě jej pod 7 kaček snad ani neseženeš a jelikož třeba letos jsem jich vytřískal přes 17 tisíc, tak už to přebíjení má podstatu.icehand píše:Nevím, možná jsem příliš velkej lenoch, ale radši než trávit čas přebíjením devítek, kdy stejně přebitej náboj vyjde tak o 1,50 levněji je pro mě lepší si jej koupit (cena 4,-Kč byla brána jako průměr, já mám náboj za 3,-). Neřeknu přebíjet třeba 308, ale tady se mi to opravdu nevyplatí. Zápalka 1,- , střela 1,- , náplň 0,50 , vyzobávání nábojnic, praní a pak k tomu samotný přebíjení .... možná se pletu v cenách ale určitě ne moc. Taky jsem zkoušel přebíjet a prostě na to nemám.
Souhlas, vystřílet takové množství z takových zbraní je horor, kór v takových rážích. Nicméně sám se někdy divím jak ty náboje mizí, a to nejsem žádnej chaotickej kropič. Není to zase až tak moc. A to je další věcjak dlouho přebíjíš jeden náboj a za jak dlouho ho vysypeš
, to musí bejt k nas.....í.
Přebíjení beru jako nutný zlo, nebaví mě, ale zase se mi nechce ročně utratit 120 tisíc jen za munici..... Já radši těch 100 ušetřených tisíc investuju do nové zbraně.... Ale je to každýho věc, pokud na to někdo má peníze, ať nepřebíjí a náboje si kupuje.