Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To srovnani neni mimo misu.riskman píše: Pokud chceš stále porovnávat compakta pro PČR tak porovnáváš trochu hrušky a jablka protože compakt = comapktní a G17 dle letáků apod = full size. Porovnávej jen délky závěru a hlavní ne délku celé pistole.
Teď ty co jsi musel vyměnit, aby G17 byl na to na co potřebuješ a na co primárně tu pistoli potřebuješ ty? Na sport nebo na nošení?
Zajimave, ja myslel, ze ti selag rikal o jeho anabazi s CZ...riskman píše:Já s CZ nikdy neměl tak velké problémy, abych je musel řešit v CZUB, vím pouze co třeba řešili u nás někteří a všichni dopadli k jejich spokojenosti takže, kde je opět problém?
Na ulici krajni nouze? To jako ze ho napadne na ulici pes?riskman píše:...nebo jen člověk co s tím neustále chodí viditelně na ulici a použije v případě krajní nouze,...
selag píše:Uvedenou zbraň sem vlastnil cca rok. Byla zakoupena v podnikové prodejně v Brodě - výběr z více kusů. Po vystřelení přibližně 200 nábojů SB přestala pistole pracovat v DA režimu. Při ručním natažení kohoutu došlo normálně k odpálení náboje. Zajímavé bylo, že při natažení kohoutu na pojistný ozub došlo taktéž k uvolnění kohoutu a odpálení náboje![]()
Reklamace, opraveno. Po dalších pár ranách praskla pružina spouště - reklamace, opraveno. Následoval prodej a už nikdy více. Jednání v podnikové prodejně při reklamacíc je kapitola sama pro sebe.
Selag píše:Para: Naprostý souhlas. Prvně sem měl CZ 75 B. Opravy a úpravy všude možně a stále nespolehlivá. Tak sem ji prodal. Kopil G 19. A jak to pokračovalo dál - pastnu sem dopis, co sem pdal do CZUB.
Vážení,
dovolte mi, abych se s Vámi podělil o své zkušenosti po 5 měsících používání Vašeho výrobku CZ 75 D Compakt v.č. J 1700, r. 9 mm. Po dlouhém váhání jsem se rozhodl prodat Glock 19 a pořídit si Vámi vyráběnou, výše uvedenou zbraň. Pro možnost většího výběru jsem se rozhodl nákup realizovat ve Vaší podnikové prodejně v Uherském Brodě. Proto jsem 6.11. 2003 absolvoval cestu z Jihlavy do Uh. Brodu a nákup zbraně provedl. Má radost z nové zbraně trvala však pouze do 11.11. 2003. Po vystřelení cca 150 nábojů přestala zbraň pracovat v DA režimu a dokonce docházelo k odpálení náboje z pojistného ozubu. Opět tedy cesta 420 km ( tam a zpět) do Vaší podnikové prodejny, kde jsem 12.11. 2003 uvedenou zbraň reklamoval. Reklamace byla uznána a zbraň mi byla vrácena po vyčerpání skoro celé zákonné lhůty pro vyřízení reklamací ve Vaší prodejně 5.12. 2003. Každá cesta pro mě vzhledem ke vzdálenosti znamená jeden den dovolené a to, jak jistě chápete, také k mé spokojenosti nepřidá. V reklamačním protokolu č. 135/ OPR a č. zak. 90-0867-3 je uvedeno, že byla provedena výměna páky kohoutu. V návodu k použití str. 17 – Vyobrazení a seznam součástek – tato součástka uvedena není. Co tedy bylo vyměněno? Ale pokračuji dál. Po provedené opravě zbraň procovala bezchybně až do 27.3. 2004, kdy došlo po vystřelení cca 500 nábojů od předešlé opravy k prasknutí pružiny spouště. Pro mě to opět znamená jediné – vzít si dovolenou a opět zbraň reklamovat ve Vaší podnikové prodejně, počkat 30 dnů na provedenou opravu a čekat, co zase nebude fungovat, nebo se pokazí příště. Po přečtení výše uvedených řádků jistě chápete, že mě mé rozhodnutí přezbrojit na Váš výrobek mrzí a vážně uvažuji o návratu k předcházející značce.
S pozdravem XXXX
Jak jistě tušíte do dnes žádná odpověď. Tuhle hrůzu sem prodal a pokorně se vráti k G 19. CZ už nikdy více![]()