Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
na ty dálky co s tou Flobertkou střílím cca 20 m ani optiku nepotřebuju
Re: Flobertka Spielberg Brno
Tak ukaž nějaký terče ,ať ti případně můžu potvrdit že tě nezachrání ani optika 

terče moc nepoužívám, jen na seřízení pušky, pak už jen mydlím na flašky, to je na odreagování všedních dnů nejlepší.Jinak jsem zkoušel vzduchov.terč na 15 m - 5 ran nejhorší byla 8mička.Pak už do něj nemá cenu střílet,terč je potrhaný a těžko se určuje kam jdou další rány.Přiznám se že jsem byl opřený o zeď
-
No fakt je pekná, mám jí doma a má celkem páru ! Jen má problém ",muška a hledí ! Vubec to neladí a hodně podnáší, jinak vše super !
-
nebudu sem psát v tuto chvíly nic technického jen sem přikládám fotku spielbergu po 60 ti ranách, jen bych chtěl napsat tomu frajerovi co se tady oháněl tím obč. zákoníkem že kdybych ho dostal do drápy tak mu ten jeho výtvor za 8500 vrazim do prdele.Jedna rána za 141,- Kč je tedy trochu přepych i pro mně.Jsem nasranej ale když už to tady došlo tak daleko že se tady vyhrožuje zákoníkem tak sem dáme kompletní recenzi vč. kompletní technické zprávy a to nejen od st zkušebny. jen budu potřebovat trochu času.A pak se uvidí jak ten masér z Moravy bude vyskakovat.
Žádná fotka tu není, my se chceme pokochat!
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
a asi ani žádná fotka nebude
Potřebuju poradit, pořád mi blbne úderník, pokaždé mi vyjde rána až na druhé natáhnutí,co s tím?

Unavená bicí pružina nebo špatná geometrie zápalníku => reklamace nebo puškař.
- menthon1974
Slabá úderníková pružina,měl jsem ten samí problém a po výměně za silnější byla spolehlivá každá rána.
a kde seženu silnější pružinu? Jak závěr rozeberu- povolit ten červík z boku?
- menthon1974
Červík z boku nepovoluj,ten drží samostatný úderník.Ty se potřebuješ dostat k bicímu kladívku na kterém je pružina která se musí vyměnit za silnější.Bicí kladívko má na sobě vodící tyčku na které je ta pružina,samotné bicí kladívko teprve udeří do samostatného úderníku.
Přikládám nákres jak vypadá klíč kterým po sejmutí zadní části závěru odšroubuješ převlečnou matici a vytáhneš bicí kladívko s pružinou.Jinak silnější pružinu jsem si vinul sám ale možná něco seženeš v Praktiku.
Ps:ten klíč si musíš udělat.
Přikládám nákres jak vypadá klíč kterým po sejmutí zadní části závěru odšroubuješ převlečnou matici a vytáhneš bicí kladívko s pružinou.Jinak silnější pružinu jsem si vinul sám ale možná něco seženeš v Praktiku.
Ps:ten klíč si musíš udělat.
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 20 pro 2012 15:53, celkem upraveno 1 x.
a toto je ta pružina která by se měla vyměnit?
- menthon1974
zkouška na terč 5 ran x 15m delší vzdálenost na terč jsem nezkoušel, nevím jestli bych sem terč dával