Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Dave M:Nerozumiem tvojej vete ze nepatrym medzi strelcou pre ktorych je presnost na prvom mieste.A su aj taky?Pre ktorych je presnost az na 10-mieste.A co je potom pre nich na prvom mieste?Ako ze pridu na strelnicu a povedia nemusite mi vobec stavat terce lebo je si kupim strelivo za 50Euro a vystrielam ich iba tak do ochranneho valu lebo mne na presnosti vobec nezalezi ja mam panazi dost asi tak si ti myslel?A za druhe co si urobyl aby tvoja zbran mala vyhovujucu ergonomiu?Ak sa nemylim este ju nemas tak ze iba placas do vetra.Ale pritom tvrdis ze ergonomia a presnost su pre teba prvorade ake protichodne tvrdenia.A uplne na zaver bol by som zvedavy kolky z vas maju doma nastrelovaciu stolicu,lebo upevnit pistot do zveraka a usposobit ju aby sa vobec nepohla da hodne zabrat.Keby ze to je take jednoduche tak by si kazdy spravil test z upnutej zbrane.
Re: Drulov 70 Flobert
Ja treba kdyz upnu drulovku do sveraku,tak se ani nehne,protoze ji mam v puskove pazbe,ktera ma rovne strany,ktere k tomu primo vybizeji.A lita to pekne.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Přírodo přírodo....
Frantisek69:
"A su aj taky?Pre ktorych je presnost az na 10-mieste.A co je potom pre nich na prvom mieste?"
Ano.
Např. všichni lidi u nás v klubu: co největší kopanec, rána, výšleh, velikost díry v papíru (prkně)....na pořadí se zeptej jich. Deset let střílí pořád stejně a nedělají nic aby se zlepšili. Když se někomu náhodou povede všech 10 ran v černým, rozplývá se blahem a ostatní ho klepou po rameni.
"A za druhe co si urobyl aby tvoja zbran mala vyhovujucu ergonomiu? Ak sa nemylim este ju nemas tak ze iba placas do vetra."
Že by třeba úprava tvaru a sklonu rukojeti? Úprava polohy spouště a vyvážení?
Drulovku nemám jinak bych se tedy neptal, že? Ale jak víš, že nemám jiné zbraně?
"Ale pritom tvrdis ze ergonomia a presnost su pre teba prvorade ake protichodne tvrdenia."
Co ti na tom připadá protichůdného? Dej si místo rukojeti násadu od koštěte a pak dej vědět jak ses zlepšil
A UŽ SE DRŽ JEN TÉMATU DRULOV FLOBERT. Když to nevydejcháš napiš sz.
duffioso: Dostal ses k těm testům na střelci?
Frantisek69:
"A su aj taky?Pre ktorych je presnost az na 10-mieste.A co je potom pre nich na prvom mieste?"
Ano.
Např. všichni lidi u nás v klubu: co největší kopanec, rána, výšleh, velikost díry v papíru (prkně)....na pořadí se zeptej jich. Deset let střílí pořád stejně a nedělají nic aby se zlepšili. Když se někomu náhodou povede všech 10 ran v černým, rozplývá se blahem a ostatní ho klepou po rameni.
"A za druhe co si urobyl aby tvoja zbran mala vyhovujucu ergonomiu? Ak sa nemylim este ju nemas tak ze iba placas do vetra."
Že by třeba úprava tvaru a sklonu rukojeti? Úprava polohy spouště a vyvážení?
Drulovku nemám jinak bych se tedy neptal, že? Ale jak víš, že nemám jiné zbraně?
"Ale pritom tvrdis ze ergonomia a presnost su pre teba prvorade ake protichodne tvrdenia."
Co ti na tom připadá protichůdného? Dej si místo rukojeti násadu od koštěte a pak dej vědět jak ses zlepšil

A UŽ SE DRŽ JEN TÉMATU DRULOV FLOBERT. Když to nevydejcháš napiš sz.
duffioso: Dostal ses k těm testům na střelci?
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
Na 15m (změřeno) s Duffiosovo zbraní ,s pažbou, kolimátorem, špičaté střely, v sedě, s oporou , pět ran pod 6cm.
Přesnost zbraně stále předstihuje moje schopnosti a chtělo by to optiku
Přesnost zbraně stále předstihuje moje schopnosti a chtělo by to optiku

Na testy moc nedoslo,bylo tam narvano a v dobe kdy jsme tam uz byli sami,jsem byl tak zmrzlej,ze nebyla extra chut.Ale jak Kavy pise tech 6cm na 15m,tak ja mel cca 4,5cm na 25m,ale z deseti jsem treba tri utrhnul.Kolimator je na to blbej.Zadnej z obrazcu neumistim na terc pokazde uplne stejne.Udelal jsem treba 7 ran na cca 5ti korunu a tri sly o cm mimo.Az bude opravdu hezky,tak dam na terc treba 50 ran.
Ted me napada,ze jsem Kavymu nezaplatil strelivo.Doufam,ze neozve,az to bude deset krabicek
Ted me napada,ze jsem Kavymu nezaplatil strelivo.Doufam,ze neozve,az to bude deset krabicek

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj všichni.Podařilo se mě prodat derringer REX 4" / ne že by byl špatný -naopak ale mám dosti velké ruce a tak klouzal ve dlani jako úhoř. pořádně jsem se nemohl trefit. A tak jsem se rozhodl /po přečtení tohoto vlákna/ koupit Drulov. Jenomže sem měl problém se sehnáním a já ctěl model 90 Court s napínáčkem za cenu 4680 Kč, mě prodavač v naší prodejně se zbranima řekl, za ty prachy ho neseženu! Nakonec jsem ho sehnal. Večtvrtek ráno objednal a v pátek byl doma. Pěkně uložen v krabici v igelitovém pytlíku. až na tři rány v garáži jsem po celej víkend nevystřelil až dnes. Nejprve jsem si seřídil napínáček podle mých představ a potom jsem dal prvních 10 ran- náboj z kuličkou na vzdálenost 10 m.no nic moc .Stříleno ve stoje jednoruč bez opory tak jak se střílet má podle pravidel.Zásahy jsem překryl víčkem o průměru 8,5 cm. Dalších 10 ran tím samím způsobem ale náboj se špičkou. překryto víčkem 6,5 cm. To už mě přišlo lepší. Samozřejmostí byla otevřená mířidla. Protože se mě líbí Vaše výtvory i já se chystám udělat z Drulova karabinku, později přidám kolimátor či puškohled.Jedna otázka na závěr! při vypuštění zbraně zůstává stále natažena pružina co vytlačuje závěr když je závěr zavřen a zápalník nenatažen! Jak to prosím řešíte? necháváte závěr mimo zbraň? Děkuji za případné odpovědi.
Uderník se dá vypustit. Při otevřeném závěru natáhni napínáček a lehce opři závěr o spoušť. Trochu přitlač a zmáčkni spoušť. Napínáček cvakne a závěr zajede naprázdno dovnitř. Já mám teda devadesátku, ale počítám, že to bude stejné
To MCREA: díky za radu- funguje to. Přesně jak jsi napsal.
Kupoval jsi ze Slovenska ?
Maji i Lux se sinou ?
Maji i Lux se sinou ?
Ne ,kupoval jsem ji po e shopu Lov a zahrada Kojetice. A šínu už měla. Jak jsem napsal. ve čtvrtek objednáno v pátek doručeno.
http://www.lesazahrada.cz/index.php?nid ... 663&epc=DF
http://www.lesazahrada.cz/index.php?nid ... 663&epc=DF
-
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3128
stále skladem, ihned k dodání.
Dodávka do druhého dne.
stále skladem, ihned k dodání.
Dodávka do druhého dne.
Prosím o pomoc! Neví někdo jak sundat pažbu s Drulova, nebo nějaké základní rozměry toho klíče? Průměr venkovní a vnitřní délu těch dvou zoubků na tu matici nebo náčrtek? Neví někdo jestli je stejný jako u pistole Schampion? Děkuji.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:

Pistole je Champion

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
TO : ALEXXXUS Patří Ti opět palec nahoru. Mám ho doma ani mě to nenapadlo. Pažba sundána! Díky Tobě!!!