Drulov 70 Flobert
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Odvrtat skutečně nejde 

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drulov 70 Flobert
Hlavně když to funguje .... a za chválu recenze děkuji ...
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
-
DaveM:Chcel si test presnosti z upnutej zbrane,neviem preco?Pises ze z ruky to nieje ono.To je omyl.Ked chces presne triafat na 25m ktomu potrebujes tri nalezitosti.Dobru tercovu zbran,kvalitne tercove strelivo a dobreho sportoveho strelca alebo aspon dobreho strelca.Ak nemas jednu z tychto veci tak test z upnutej zbrane ti je na ...Pistol Drulou volakedy v razi 22short neskor po zmene pravidiel v razi 22lr je dobra sportova zbran ale v uprave Flobert z odfukovymi otvormi v komore to nieje ono na vacsie vzdialenostim tak snat 10-15m.Strelivo samotne 22Flobert nema strelu patricneho tvaru ako povedzme malorazka ta je urcena na sportovu strelbu.A nakoniec ty si taky strelec ze na 25m si trufas zasiahnut 10krat stred terca?Ak ano tak potom nepotrebujes tes Flobertky zo zveraka.Alebo po zahrade chodievas zo zverakom pod pazuchou.Prajem prijemny den.Skus si tento test spravit sam a hned budes mat jesno ako to je s presnostou Flobertky ci uz 7,5J alebo 40J.
Strelbou ze sveraku ze zbrane s nulovym zpetnym razem zjistis presnost zbrane s vyloucenim chyby strelce.Ja si troufam tvrdit,ze drulovka zvladne zasahnout 10x centr na mezinarodnim pistolaku.Samozrejme,ze to nebude jednou dirou,kvuli strelivu,ale rozptyl v diametru desitky to bude.O vikendu vyzkousim na strelnici.Sice to bude v karabinove pazbe,ale je to porad stejna pistole.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Frantisek69: Proč seš tak podrážděnej? Když se ti nechce tak to nestřílej. Nikde jsem nepsal že s tím chci závodit tak si odpusť tu přednášku mimo mísu. Prostě mě jen zajímá skutečná přesnost „vyléčené“ drulovky a SB nábojek. Jak píše duffioso, vyloučí se tím chyba ruky. Jestli o tom máš nějaké pochybnosti, tak mi prosím vysvětli, proč výrobce ke každé sportovní zbrani přikládá nástřelku (schussbild)?
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
-
Nie som podrazdeny ak to tak vyznelo tak prepac.Sklanam sa pred vami davam vam za pravdu.Ale ak zistite rozptyl z upnutej zbrane z vylucenim chyby strelca tak aj tak neviem k comu vam tento udaj bude.Priklad- zistite ze upnuta zbran ma na 25m rozptyl 10mm k comu vam tento udaj bude?Dufate ze vi nastrielate tak isto z ruky.Alebo si prinesiete uz spominany zverak?Prajem prijemny cas na strelnici
František, ked niekto chce len zistiť čo jeho zbraň dokaže,proste aka je presna tak ju upne do zveraka alebo nejakej nastrelovacej stolice a po par vystreloch hned vidi presnosť. Može tak testovať jak zbraň tak naboje. Vieš staršim chlapom sa už trocha trasu ruky tak ten zverak je istejši 

Jde hlavne o to,ze kdyz vim,jak presna je zbran,tak pak muzu lip zlepsovat svoje vlastni chyby.Clovek,ktery strili s nepresnou zbrani a nevi,ze je nepresna,ziskava spatne navyky,pri honbe za svatym gralem.Pokud vim,ze zbran umi 10mm na 25m a ja s ni mam rozptyl treba 10cm,tak je neco spatne.Zamerim se na spousteni,mireni,dychani a dokud nestahnu aspon na 5cm,tak nebudu spokojenej.Nerikam,ze to tak,jen upresnuju jak to je.
A ikdyz se citim starej,tak starej snad jeste nejsem
Ruka se presto trese 
A ikdyz se citim starej,tak starej snad jeste nejsem

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Zdravím. Když tak poslední dobou pročítám flobertkový téma a pročítám je dost podrobně(marodím), tak když pominu cenu dostaly se na pomyslný vrchol přesnosti flobertky drulov a flobertky dressler. Docela by mě zajímalo, když tady probíráte střelbu z upnuté zbraně, která by tento souboj vyhrála. Dejme tomu drulov 70 vs. pistole rex ls. Popřípadě i názor těch kterým prošly tyto zbraně rukami.
Frantisek69: V pohodě. Jak už napsal duffioso ten údaj je dobrý k tomu, abys věděl do jaké míry se přesnost zbraně a střeliva podílí na výsledku. Přesnost a ergonomie jsou podle mě nejdůležitější vlastnosti. Proto mě to zajímá.
Mám pocit, že nepatříš mezi ty střelce, pro které je přesnost na prvním místě.
Ale říkám nemám v úmyslu s tím závodit, jen chci prostě znát ty limity ať vím co od toho čekat než za to dám 5000Kč.
Mám pocit, že nepatříš mezi ty střelce, pro které je přesnost na prvním místě.
Ne 1cm na 25m fakt nedám, ale u pár mých terčů (20 ran jednoruč) se soustřel vejde do 6 cm kružnice. To už je pak 5cm rozptyl zbraně a střeliva znát.Frantisek69 píše:Dufate ze vi nastrielate tak isto z ruky.Alebo si prinesiete uz spominany zverak?
Ale říkám nemám v úmyslu s tím závodit, jen chci prostě znát ty limity ať vím co od toho čekat než za to dám 5000Kč.
Koupím poškozené ProChrono Digital a Shooting Chrony.
Chtěl jsem si taky objednat flobku Drulov 70/90 zeptal jsem se meilíkem jestli by bylo možné ji odeslat ještě dnes abych si ji o víkendu užil.Odpověděli velice rychle ale k mému úžasu mimo jiné taky ,že je odesílána za slovenké republiky a bude to trvat cca 3-6dnů...Vysvětlí mě někdo proč je Litomyšl na slovensku? Odpověď na můj meil byla taky psána slovensky. To se opravdu ten Drulov nedá u nás v ČR-koupit?
Asi jo...
A to ti už nestačí Spielberg Brno ?

A to ti už nestačí Spielberg Brno ?
Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
2 Karel: srovnávat tyto dvě je blbost.....když už tak s Foxkou, která je taky jednoranka....
a myslím, že tady najdeš terče obou, jen to chce pohledat
Jinak jsem střílel z obou a za mě Dressler, ale já jsem na ty jeho věci "ujetej".....rexe jsem asi 4 roky měl doma a teď ho vystřídal TRAMP
Jinak Drulovka je taky móóóc dobrá a opravdu je asi jediná, která se dá srovnávat a dokonce jsme i srovnávali s mojí karabinou Wolf(taky Dressler) a dopadli zhruba stejně(drulovka byla taky upravena na karabinu)....
a myslím, že tady najdeš terče obou, jen to chce pohledat

Jinak jsem střílel z obou a za mě Dressler, ale já jsem na ty jeho věci "ujetej".....rexe jsem asi 4 roky měl doma a teď ho vystřídal TRAMP

Jinak Drulovka je taky móóóc dobrá a opravdu je asi jediná, která se dá srovnávat a dokonce jsme i srovnávali s mojí karabinou Wolf(taky Dressler) a dopadli zhruba stejně(drulovka byla taky upravena na karabinu)....
Jestli jsem se spletl tak se omlouvám, ale derringer rex ls je snad taky jednoranka. Ale to je vedlejší, zajímalo mě kdo obsadí první místo a vypadá to na remízu. Pošilhávám po obou výrobcích, ale zatím bych si asi nevybral, jsou oba dobří.
jojo moje chyba.....na ty deriky jsem zapoměl....já měl revolver Rex L.....
I tak bych srovnával s Foxkou......je to asi to nejlepší z čeho jsem střílel(přesnost)....
I tak bych srovnával s Foxkou......je to asi to nejlepší z čeho jsem střílel(přesnost)....