Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
cca 160,- Kč.
Asi to bude dle váhy.
Já měl balík cca 3,5kg.
Asi to bude dle váhy.
Já měl balík cca 3,5kg.
Dnes jsem mluvil osobně s ředitelem společnosti JSB p. Kolebáčem a diskutoval na téma prodeje predátorů přes jejich firmu. Z rozhovoru vyplynulo, že se již touto problematikou zaobíral, ale vzhledem k transformaci, která probíhala v této firmě, na to nebyl dostatek času. Nicméně mi slíbil, že se tomu bude intenzivněji věnovat. Tuto informaci mi bylo svoleno předat i na toto forum.
Mimochodem se připravuje nová verze predátorů, které budou mít cínovanou poměděnou špičku.
Takže se doufám máme na co těšit.
Mimochodem se připravuje nová verze predátorů, které budou mít cínovanou poměděnou špičku.
Takže se doufám máme na co těšit.
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Tak já objednával něco přes 10kg a poštovné bylo 170Kč. Taky jsem řešil nějaký problémek s dodávkou (nic konkrétního nebudu psát), ale tak seriózní a vstřícní jednání jako má pan Kolebáč, sem ještě nikdy nezažil. Dolu klobouk a smekám! Jednání pana Kolebáče bych "zarámoval" a pověsil všem obchodníkům jako příklad. 

Dnes jsem scháněl diabolky do HW40, chtěl jsem lehké Lux z kovohutí a v obchůdku kde nakupuju bylo zavřeno. Smutně jsem vyrazil k domovu a pak jsem si vzdpoměl jak mi skoro tchán říká, že si vybíral vzduchovku a přemýšlí kterou a kde koupí. Jedna totiž byla v druhém obchodě, kde jsem myslel, že prodávají jen oblečení pro myslivce a neměl jsem ani tucha, že tam má vzduchovky a to kolem něj chodím do práce. Tak jsem to zkusil, jestli náhodou nebude mít diabolky tam. Přijdu tam a co uzřel můj zrak JSB. Já scháním a objednávám JSB od výrobce a oni je prodávají jen o něco dráž v místě kudy chodím do práce. To jsme město o 10 000 obyvatelích, které znám díky své profesi jak své boty (teda myslel jsem si to).
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Lux Light jsem nikdy nikde v obchodě neviděl.
A nějaký uživatel mě zde před nimi varoval.Prý je to hnůj.
Chtěl jsem vyzkoušet do pistole.
Ale mají je i na Gunshopu v e-shopu,tak až je vyzkoušíš,napiš.
A nějaký uživatel mě zde před nimi varoval.Prý je to hnůj.
Chtěl jsem vyzkoušet do pistole.
Ale mají je i na Gunshopu v e-shopu,tak až je vyzkoušíš,napiš.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 18 kvě 2009 20:53, celkem upraveno 1 x.
d
díky za odpověd, ja právě větší množství nebral a zajimalo mě kolik stojí při te hmotnosti, a jednání je super, znam jen jedu firmu se stejným zpusobem komunikace, většinou sotva odpoví......pussylala píše:Tak já objednával něco přes 10kg a poštovné bylo 170Kč. Taky jsem řešil nějaký problémek s dodávkou (nic konkrétního nebudu psát), ale tak seriózní a vstřícní jednání jako má pan Kolebáč, sem ještě nikdy nezažil. Dolu klobouk a smekám! Jednání pana Kolebáče bych "zarámoval" a pověsil všem obchodníkům jako příklad.
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
JSB
Jak jsem již psal, vznikla při distribuci firmy JSB malá chybička a obdržel jsem trošku jiný výrobek, než jsem objednal.
Dnes mi jako omluvu firma JSB zaslala správný typ diabolek včetně firemního trička.
Takový přístup k tak malému zákazníkovi jako jsem já, se moc nevidí.
Již nikdy ani nepohlédnu na jiný typ (výrobce) diabolek
Prostě firma si mne získala nejen kvalitou svých výrobků ale i přístupem.
Dnes mi jako omluvu firma JSB zaslala správný typ diabolek včetně firemního trička.
Již nikdy ani nepohlédnu na jiný typ (výrobce) diabolek

Som informovaný o tomto "malom problémiku" a môžem iba potvrdiť slová pussylalu, že takéto jednanie a prístup k zákazníkovy, ktorý je z hladiska obratu firmy absolútne bezvýznamný, čo je pri našich firmách (myslím slovenské aj české) velmi výrazný faktor komunikácie, je niečo s čím sa bohužial stretávame minimálne, ak teda vôbec a tiež pred pánom Kolebáčom SMEKÁM.pussylala píše:Tak já objednával něco přes 10kg a poštovné bylo 170Kč. Taky jsem řešil nějaký problémek s dodávkou (nic konkrétního nebudu psát), ale tak seriózní a vstřícní jednání jako má pan Kolebáč, sem ještě nikdy nezažil. Dolu klobouk a smekám! Jednání pana Kolebáče bych "zarámoval" a pověsil všem obchodníkům jako příklad.
-
Inak by ma celkom zaujimalo, ako je to zo zasielanim od JSB na SLovensko dobierkou....zasoby nakupene v Aerone sa mi uz tencia, a cestu do Brna uz mat moc nebudem, takze bude treba zaopatrit novy zdroj olova.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
f
tak si napiš do JSB, pan Kolebač ti do dne odpoví zda to pošle....
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Re: JSB
Taky bych se chtěl něčeho podobného dočkat u jisté zahraniční firmy a psát podobný příspěvekmikiki píše:Jak jsem již psal, vznikla při distribuci firmy JSB malá chybička a obdržel jsem trošku jiný výrobek, než jsem objednal.
Již nikdy ani nepohlédnu na jiný typ (výrobce) diabolek![]()

JSB nemá chybu! Škoda že se to nedá říct i o našich vzduchovkách - větrovkách...
http://www.severi.be/airgunning/images/ ... %20JSB.jpg
Naposledy upravil(a) kesi dne 21 kvě 2009 21:28, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD